Jump to content

Recommended Posts

Posted

Te price "radije bih od Jabarija za te pare videp xy" ne piju vodu s obzirom da smo daleko od tier A pozeljnih EL destinacija. Jaci timovi, sa prijatnijim klimama bi takodje radije videli te igrace koje biste vi i ja radije videli.

Btw, apsolutno ne bih radije video Monekea nego Parkera.

• Like 5
Posted
50 minutes ago, realno *w said:

Vrlo jednostavno, Bajern. Izuzetno vezan za Herberta, igrao bi u svojoj zemlji... I sam Herbert je rekao, da je stigao malo ranije u Bajern, nikad ne bi dozvolio da Bonga ode.

Može jedino ako će da puste Lučketa plus neke draft pikove… 😆

Posted
2 hours ago, ScepanScekicSto said:

Kod nas tisina i onda hiljadu vesti

mozzart takodje pise o efesu i da pregovaramo o produzenju ugovora

https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/efes-zagrizao-za-bongu-partizan-mozzart-bet-u-ofanzivi-da-ga-zadrzi/515730

zaista ne znam sto bi isao u Efes... sto ti kazes, ne razumem

Ne znam ni ja zasto bi Jabari dosao kod vas pa je dosao...Sto pre shvatite da je ovo posao kao i svaki drugi koji mi van sporta radimo,bice vam lakse...

Posted (edited)

Ste li malo (mnogo) ludi za Lendejla? Lik ne samo da je onda izjavio da je ljut na svog menadzera jer je "gubio vreme" kod nas i u Kaunasu, vec je trenutno na pola 32/4 ugovora u Hjustonu.

A nije nepismen centar = za takve uvek ima posla preko bare.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2
Posted
6 hours ago, Jakob Aman said:

Nekako mi se cini da je jedan od dogovorenih i Kordinije...

Proveren info od italijanskog novinara sa Basketnewsa je da Cordinier trenutno razmislja samo o NBA. Evropa mu je sekundarna opcija osim ako ne dobije dobru ponudi i neki dobar projekat

Posted

Kordinije moze da igra NBA ali na 2K na soniju..

I ti igraci su nekad nerealni, kakav crni NBA. Ovde moze da bude dobar sljaker nesto poput Bonge ali na bekovskim pozicijama i to je to.

• Like 5
Posted
5 hours ago, Coz29 said:

Kordinije moze da igra NBA ali na 2K na soniju..

I ti igraci su nekad nerealni, kakav crni NBA. Ovde moze da bude dobar sljaker nesto poput Bonge ali na bekovskim pozicijama i to je to.

Odprilike... kakav crni NBA...

Posted

Parkeru svo zdravlje ovog sveta, a potez je u startu sam po sebi odlican i zbog toga sto napokon mozemo prestati da drobimo o nigerijskom vlogeru kao igracu Partizana. Koliko mi se ta "prica" popela na qrac prethodnih 12 meseci, ja nemam reci.

U poredjenju, Ljovisna se osecala kao kraktometrazni film.

P.s. ja nisam za Exuma, nema sta nije kidao i lomio zadnje 2 godine. Zelim ga u lepom secanju na tu sezonu.

• Like 6
Posted
47 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Parkeru svo zdravlje ovog sveta, a potez je u startu sam po sebi odlican i zbog toga sto napokon mozemo prestati da drobimo o nigerijskom vlogeru kao igracu Partizana. Koliko mi se ta "prica" popela na qrac prethodnih 12 meseci, ja nemam reci.

U poredjenju, Ljovisna se osecala kao kraktometrazni film.

P.s. ja nisam za Exuma, nema sta nije kidao i lomio zadnje 2 godine. Zelim ga u lepom secanju na tu sezonu.

Apsolutno se slažem. Ako se ima love za Exuma, pre bih uzeo Dariusa Tompsona posto se razilaze sa Efesom.