therion Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago neka random stranica na insta javlja da pregovaramo sa king Žofrijem, sumnjam da je istina
Marvin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Tajrik, Zo, Dilan deluje bolje nego Tajrik, Brendon, Balsa. Ali nekako za nijansu bolje, ne bas pomak koji sam zeleo. Ali hajde, bar ce biti vise Partizanstine 1
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mora li taj Dilan na -ski? Koliko jos puta dok ne skontamo da numemo sa -ski?
SteveFrancis#3 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ko je drugi kengur..? Jock..? Mislim totalno nerealne price... 1
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 25 minutes ago, DameTime said: DWash je onaj lik koji ti kaže da nije spreman za emocionalnu vezu, ali mu je seks bez obaveza okej. 🙃 Pa i taj seks mu vise nije nego jeste isao. Ali kad je isao, isao je. Ne treba odustajati 😄 2
DameTime Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: Pa i taj seks mu vise nije nego jeste isao. Ali kad je isao, isao je. Ne treba odustajati 😄 To sad već zavisi od partnerke, koliko lošeg seksa je spremna da podnese zarad onih trenutaka dobrog performansa. 😄
kendrick duckworth Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ko je drugi kengur..? Jock..? Mislim totalno nerealne price... Džokac, piše se da je Fener zainteresovan.
Son_of_a_gun Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 23 minutes ago, therion said: neka random stranica na insta javlja da pregovaramo sa king Žofrijem, sumnjam da je istina Čuo sam da je ponuđen ali da smo odbili. 1
СтелаРоса Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 35 minutes ago, Son_of_a_gun said: Čuo sam da je ponuđen ali da smo odbili. To je i tipsnslips napisao, a koliko sam ispratio oni imaju dobre informacije. Takodje su rekli da ima dosta interesovanja za Zofrija od strane EL klubova
fedor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nesto se secam da se on i Zoc nisu mirisali u feneru onomad, pa ono... Mada ja mislim da bi nam znacio, peti igrac u rotaciji na 4-5 idealno za njega i nas.
Sharp Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Mislim da vas većina nije previše gledala Lauvergnea nedavno, čovjek je postao bijela verzija Brandona Daviesa koja je uz to dosta sklona povredama. Razumijem emocije, nostalgiju i sve ostalo, al Partizanu tu treba jedan bolji i pouzdaniji igrač od njega. Edited 15 hours ago by Sharp . 4
MilošVB Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 37 minutes ago, fedor said: Nesto se secam da se on i Zoc nisu mirisali u feneru onomad, pa ono... Mada ja mislim da bi nam znacio, peti igrac u rotaciji na 4-5 idealno za njega i nas. I ja bih pre mirisao Bogdana. 1
DameTime Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 8 minutes ago, MilošVB said: I ja bih pre mirisao Bogdana. Da vidimo prvo koji parfem koristi 2
MilošVB Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 31 minutes ago, DameTime said: Da vidimo prvo koji parfem koristi Garant neki klinački
wrach Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 34 minutes ago, MilošVB said: Garant neki klinački Zamisli One Million : D
DameTime Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 37 minutes ago, MilošVB said: Garant neki klinački Meni je Bogi neki Antonio Banderas fazon, tipa King of Seduction 😎 Ili Dolce&Gabbana Intenso. 1
ChrisJudd Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa i nije tako dosadna ova KLS, mogli smo možda i da je osvojimo.
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 15 minutes ago, ChrisJudd said: Pa i nije tako dosadna ova KLS, mogli smo možda i da je osvojimo. da su prijavljeni Carlik, Sterling, Bonga i Tyrique pa da se nesto i desi. Ovako, konacno prvi sampion KLS a da to nije blizanac. I to, zasluzeno :). Namestio doktor robotike, da nam pokaze kolko je KLS>ABA. 2
DameTime Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: seks parfemi odela 'ebe se vama komšije Proveren recept za pobedu. Vi sledeću sezonu počnite sa gelovima za kosu 4
СтелаРоса Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, TripleJ said: da su prijavljeni Carlik, Sterling, Bonga i Tyrique pa da se nesto i desi. Ovako, konacno prvi sampion KLS a da to nije blizanac. I to, zasluzeno :). Namestio doktor robotike, da nam pokaze kolko je KLS>ABA. Sto ovo mislis? Uzima Partizan titulu lagano.
Smrtokapa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Vi sledeću sezonu počnite sa gelovima za kosu Možemo i diskusiju o obući, šta mislite o Office Shoes radnjama? 9
Recommended Posts