therion Posted yesterday at 02:34 PM Posted yesterday at 02:34 PM neka random stranica na insta javlja da pregovaramo sa king Žofrijem, sumnjam da je istina
Marvin Posted yesterday at 02:39 PM Posted yesterday at 02:39 PM Tajrik, Zo, Dilan deluje bolje nego Tajrik, Brendon, Balsa. Ali nekako za nijansu bolje, ne bas pomak koji sam zeleo. Ali hajde, bar ce biti vise Partizanstine 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 02:44 PM Posted yesterday at 02:44 PM Mora li taj Dilan na -ski? Koliko jos puta dok ne skontamo da numemo sa -ski?
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 02:45 PM Posted yesterday at 02:45 PM Ko je drugi kengur..? Jock..? Mislim totalno nerealne price... 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM 25 minutes ago, DameTime said: DWash je onaj lik koji ti kaže da nije spreman za emocionalnu vezu, ali mu je seks bez obaveza okej. 🙃 Pa i taj seks mu vise nije nego jeste isao. Ali kad je isao, isao je. Ne treba odustajati 😄 2
DameTime Posted yesterday at 02:47 PM Author Posted yesterday at 02:47 PM Just now, MC Thunder 2 said: Pa i taj seks mu vise nije nego jeste isao. Ali kad je isao, isao je. Ne treba odustajati 😄 To sad već zavisi od partnerke, koliko lošeg seksa je spremna da podnese zarad onih trenutaka dobrog performansa. 😄
kendrick duckworth Posted yesterday at 02:54 PM Posted yesterday at 02:54 PM 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ko je drugi kengur..? Jock..? Mislim totalno nerealne price... Džokac, piše se da je Fener zainteresovan.
Son_of_a_gun Posted yesterday at 02:58 PM Posted yesterday at 02:58 PM 23 minutes ago, therion said: neka random stranica na insta javlja da pregovaramo sa king Žofrijem, sumnjam da je istina Čuo sam da je ponuđen ali da smo odbili. 1
СтелаРоса Posted yesterday at 03:34 PM Posted yesterday at 03:34 PM 35 minutes ago, Son_of_a_gun said: Čuo sam da je ponuđen ali da smo odbili. To je i tipsnslips napisao, a koliko sam ispratio oni imaju dobre informacije. Takodje su rekli da ima dosta interesovanja za Zofrija od strane EL klubova
fedor Posted yesterday at 04:01 PM Posted yesterday at 04:01 PM Nesto se secam da se on i Zoc nisu mirisali u feneru onomad, pa ono... Mada ja mislim da bi nam znacio, peti igrac u rotaciji na 4-5 idealno za njega i nas.
Sharp Posted yesterday at 04:26 PM Posted yesterday at 04:26 PM (edited) Mislim da vas većina nije previše gledala Lauvergnea nedavno, čovjek je postao bijela verzija Brandona Daviesa koja je uz to dosta sklona povredama. Razumijem emocije, nostalgiju i sve ostalo, al Partizanu tu treba jedan bolji i pouzdaniji igrač od njega. Edited yesterday at 04:28 PM by Sharp . 4
Son_of_a_gun Posted yesterday at 04:39 PM Posted yesterday at 04:39 PM I ja muslim da je Landale bolja opcija. 😁 1 1 1
MilošVB Posted yesterday at 04:39 PM Posted yesterday at 04:39 PM 37 minutes ago, fedor said: Nesto se secam da se on i Zoc nisu mirisali u feneru onomad, pa ono... Mada ja mislim da bi nam znacio, peti igrac u rotaciji na 4-5 idealno za njega i nas. I ja bih pre mirisao Bogdana. 1
DameTime Posted yesterday at 04:48 PM Author Posted yesterday at 04:48 PM 8 minutes ago, MilošVB said: I ja bih pre mirisao Bogdana. Da vidimo prvo koji parfem koristi 2
MilošVB Posted yesterday at 05:20 PM Posted yesterday at 05:20 PM 31 minutes ago, DameTime said: Da vidimo prvo koji parfem koristi Garant neki klinački
wrach Posted yesterday at 05:54 PM Posted yesterday at 05:54 PM 34 minutes ago, MilošVB said: Garant neki klinački Zamisli One Million : D
DameTime Posted yesterday at 05:59 PM Author Posted yesterday at 05:59 PM 37 minutes ago, MilošVB said: Garant neki klinački Meni je Bogi neki Antonio Banderas fazon, tipa King of Seduction 😎 Ili Dolce&Gabbana Intenso. 1
kendrick duckworth Posted yesterday at 06:06 PM Posted yesterday at 06:06 PM Akva di Ðo leti, Intenso zimi, 100%. 2
ChrisJudd Posted yesterday at 08:07 PM Posted yesterday at 08:07 PM Pa i nije tako dosadna ova KLS, mogli smo možda i da je osvojimo.
TripleJ Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM 15 minutes ago, ChrisJudd said: Pa i nije tako dosadna ova KLS, mogli smo možda i da je osvojimo. da su prijavljeni Carlik, Sterling, Bonga i Tyrique pa da se nesto i desi. Ovako, konacno prvi sampion KLS a da to nije blizanac. I to, zasluzeno :). Namestio doktor robotike, da nam pokaze kolko je KLS>ABA. 2
Čvarkov Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM seks parfemi odela 'ebe se vama komšije 1 6
DameTime Posted yesterday at 08:31 PM Author Posted yesterday at 08:31 PM 2 minutes ago, Čvarkov said: seks parfemi odela 'ebe se vama komšije Proveren recept za pobedu. Vi sledeću sezonu počnite sa gelovima za kosu 5
СтелаРоса Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM 6 minutes ago, TripleJ said: da su prijavljeni Carlik, Sterling, Bonga i Tyrique pa da se nesto i desi. Ovako, konacno prvi sampion KLS a da to nije blizanac. I to, zasluzeno :). Namestio doktor robotike, da nam pokaze kolko je KLS>ABA. Sto ovo mislis? Uzima Partizan titulu lagano.
Smrtokapa Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM 3 minutes ago, DameTime said: Vi sledeću sezonu počnite sa gelovima za kosu Možemo i diskusiju o obući, šta mislite o Office Shoes radnjama? 10
Recommended Posts