Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije uopšte teško zamisliti da Željko nije došao kako bi danas izgledao naš klub. A i komšijski. Ne treba čak ni mašte samo malo razboritosti.

Zvezda i Partizan bi igrali Evrokup, ustvari za Partizan nisam siguran ni toliko. Aba liga bi imala vječitog šampiona ali ne bi imala ni pozivnicu za EL. Budžeti bi bili peti dio današnjih. Arenu bi punila samo Prijovićka a Pionir bi nam bio potaman. Na gubitku bi bila i Evroliga što se tiče marketinga, ne bi bilo rekorda gledanosti od strane vječitih, Dubai možda ne bi bi postojao.

Što se tiče samo Partizana, titule ionako ne bi vidjeli, vrhunac bi nam bio neki kup svake pete godine. 

Bog da poživi Željka još dugo godina i isto toliko da se zadrži u klubu. Eto.

• Like 5
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted
36 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Nije uopšte teško zamisliti da Željko nije došao kako bi danas izgledao naš klub. A i komšijski. Ne treba čak ni mašte samo malo razboritosti.

Zvezda i Partizan bi igrali Evrokup, ustvari za Partizan nisam siguran ni toliko. Aba liga bi imala vječitog šampiona ali ne bi imala ni pozivnicu za EL. Budžeti bi bili peti dio današnjih. Arenu bi punila samo Prijovićka a Pionir bi nam bio potaman. Na gubitku bi bila i Evroliga što se tiče marketinga, ne bi bilo rekorda gledanosti od strane vječitih, Dubai možda ne bi bi postojao.

Što se tiče samo Partizana, titule ionako ne bi vidjeli, vrhunac bi nam bio neki kup svake pete godine. 

Bog da poživi Željka još dugo godina i isto toliko da se zadrži u klubu. Eto.

Bravo brate, apsolutno sve potpisujem. Sličan komentar sam ostavio na temi kod komšija.

Ajmo da uživamo onda u ovome gde smo sada, El ce sledece sezone biti nikad jača i zanimljivija.

Sto se tice Aba finala, sve sem titule je neuspeh, ali i to je sastavi deo sporta, kao i u životu nema nikakvih garancija i u tome i jeste cela fora.

• Like 2
Posted

Da opalim i jedan post u duhu kolege Korneta. 🫣

Samo treba poci od toga gde smo bili pre 10ak godina tj u periodu od 2014e do 2018e i sta nam je pretilo tada. Naravno da nisu samo te 3 godine problematicne, koreni se vuku od mnogo ranije. Pa kad vec pominjete Duleta i njegovu eru, ja bi i njega uzeo kao jednog od krivca. 

Poenta je da ako tu 2018u uzmete kao pocetak kluba (sto je realno i trebalo da bude da to nije srpski klub) dokle smo dosli za tih 7 godina je ogroman posao. Pogotovo uzevsi u obzir da smo mi "siromasna" zemlja u odnosu na neke druge koje posle godinu dana postojanja zaigraju EL i dobiju licencu duzu od nase. Da se ulaze puno za jedan klub iz Srbije tacno je. Ali to smo znali i kad je Zeljko potpisao da ce biti tako. Problem je sto konkurencija diktira tempo i budzeti idu samo na gore, a mi smo uvek negde u sredini. Ja verujem i da selekcija ne ide po planu i zeljama. Retko to budu prve zelje, vec vrlo verovatno druge, trece. Nije Zeljko naprsno postao senilan i zaboravio kosarku, niti ga je pregazilo vreme i dosli neki mladji sa boljim idejama. Jednostavno, nismo pozeljna destinacija za mnoge prve zelje, a kad se desi da jesmo onda ne mozemo da ispariramo u ponudi.

Ja sam zadovoljan ovim kako se klub izdigao. Igramo sa najboljima i to me usrecuje. Da li bi voleo da igramo svake godine F4? Da. Da li bi voleo da igramo kao Sparsi sa Dankanom i Djinobilijem? Da. Ali to su nerealna ocekivanja. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Son_of_a_gun said:

Zvezda i Partizan bi igrali Evrokup, ustvari za Partizan nisam siguran ni toliko. Aba liga bi imala vječitog šampiona ali ne bi imala ni pozivnicu za EL.

Još jedna stvar, ono što navijači KKCZ ne vole da čuju i ne žele da priznaju čak ni sebi - otkako je došao, Željko u maltene svakom intervjuu, koliko kaže da je Partizanu mesto u EL, to isto kaže i za Zvezdu. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, DameTime said:

Još jedna stvar, ono što navijači KKCZ ne vole da čuju i ne žele da priznaju čak ni sebi - otkako je došao, Željko u maltene svakom intervjuu, koliko kaže da je Partizanu mesto u EL, to isto kaže i za Zvezdu. 

Znaci povecao Zvezdi budzet, doneo joj trogodisnju EL licencu, gubi derbije, ne osvaja trofeje, a cak je dva puta odbio da igra KLS kako bi Zvezda mogla lakse do titule. Pa sta vise jedan prosecni cigan da pozeli od ovog coveka? Hvala Zeljko!

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 3
  • Ha-ha 9
Posted
7 hours ago, DameTime said:

Zašto misliš da ne vole da čuju? Ima istine u tome, dovoljno je intervjua (ne baš uvek, ali dovoljno) u kojima u tom kontekstu pominje i Par i Zve.

Isto tako, u sličnoj meri i Par i Zve u EL pominje i sadašnji predsednik KSS (i pre nego što je došao na tu funkciju).

Nije mi namera da ih poredim, daleko od toga, nego hoću da kažem da na temu oba kluba kluba u EL uglavnom postoji taj usaglašen stav, makar deklarativno.

Posted
18 minutes ago, СтелаРоса said:

Znaci povecao Zvezdi budzet, doneo joj trogodisnju EL licencu, gubi derbije, ne osvaja trofeje, a cak je dva puta odbio da igra KLS kako bi Zvezda mogla lakse do titule. Pa sta vise jedan prosecni cigan da pozeli od ovog coveka? Hvala Zeljko!

Navela sam jednu, vrlo preciznu informaciju tj. činjenicu. Kakve veze sve ovo što si ispisao ima sa tim?

Posted

A mi smo kao veverice pa ne znamo da bi i Obradovic i Covic vrlo rado one druge pogurali malo na dole ...  kao i vecina navijaca, nazalost.

Isto tako se i pitaju za to, kao i vecina navijaca.

Dokle god vrhovnom caciju treba hleba i igara, igrace se EL. Za toliko ima da se isprsi ... fudbal je neka druga dimenzija

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Navela sam jednu, vrlo preciznu informaciju tj. činjenicu. Kakve veze sve ovo što si ispisao ima sa tim?

Kako mislis kakve veze ima? Bolje pitanje je kako nema veze? Covek u prethodne 4 godine uradio vise za Zvezdu nego za Partizan.

Posted

Stvar je jasna, ko bude više želio titulu taj će je i osvojiti. Budućnost je do sad bila tim koji je to više pokazao ali, što bi se reklo to je fiju-iii, pastTM.

Velika je sreća da ima još dovoljno vremena da se stvari preokrenu, nadam se već od večeras. Mnoooogo više sreće nego pameti.

Ako imaju mrvu samopoštovanja izaći će večeras sa stavom na teren od prve sekunde, prvenstveno ne zbog kluba, navijača, titule, nego zbog sebe i svog karaktera.

Mi ćemo na tribinama odraditi svoje, ostalo je do njih.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Kako mislis kakve veze ima? Bolje pitanje je kako nema veze? Covek u prethodne 4 godine uradio vise za Zvezdu nego za Partizan.

2 hours ago, Plant said:

A mi smo kao veverice pa ne znamo da bi i Obradovic i Covic vrlo rado one druge pogurali malo na dole ...  kao i vecina navijaca, nazalost.

Kako se pecate. Nije vam Željko kriv što je vaša izabrana legenda Nebojša Čović. Koji navodno više nema nikakve veze sa KKCZ.

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Kako se pecate. Nije vam Željko kriv što je vaša izabrana legenda Nebojša Čović. Koji navodno više nema nikakve veze sa KKCZ.

Za sta je kriv Zeljko? Ovo sto je on uradio za Zvezdu prethodnih godina retko ko je uradio, moze se cak reci da nam je postao legenda.

Posted
12 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Stvar je jasna, ko bude više želio titulu taj će je i osvojiti. Budućnost je do sad bila tim koji je to više pokazao ali, što bi se reklo to je fiju-iii, pastTM.

Futura is only important :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted

Titulu osvaja Partizan sa dve rutinske pobede u Areni, kvalitetnija ste ekipa za nijansu i uz publiku to su dve lagane pobede

Posted (edited)
6 hours ago, Jakob Aman said:

Olimpijakos nam ušao u Tajrika... 

Što bi obarali rekord po pitanju obeštećenja, kad imaju jednog odličnog centra udaljenog jedan telefonski poziv :default_coffee:

Edited by realno *w
  • Like 2
Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

Brao.. Obradovic=Covic

💪

idemo jaaaako

Vrv se odnosi na moj komentar jer sam pomenuo obojicu u postu.

Nije u redu da ovako relativizuješ i spinuješ (bez obzira što smo na vašoj temi), jasno sam napisao da se poređenje odnosi samo na pominjanje (u intervjuima) oba kluba u EL, što rade obojica povremeno.

U pitanju je bio komentar na post @DameTime kako navijači Zvezde neće sebi da priznaju i ne žele da čuju da Obradović u intervjuima pominje da i Zve i Par treba da igraju EL. Isto to u intervjuima govori i Čović.

Eto, samo to, nikakva druga poređenja njih dvojice da bi se reagovalo sa "braoo... idemo jaaako" i sl.

• Like 2
Posted (edited)
4 hours ago, СтелаРоса said:

Budzet vam ne bi video ni pola sadašnjeg da Željko nije došao i naterao Vuč Čovića da shvati da će morati da poveća ante kako ne bi Zvezda izgubila primat.

Mada, istovremeno značajno povećanje Zvezdinog budzeta da dolaskom Želimira je možda i neverovatna slučajnost.

Edited by MC Thunder 2
Posted
8 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Budzet vam ne bi video ni pola sadašnjeg da Željko nije došao i naterao Vuč Čovića da shvati da će morati da poveća ante kako ne bi Zvezda izgubila primat.

Mada, istovremeno značajno povećanje Zvezdinog budzeta da dolaskom Želimira je možda i neverovatna slučajnost.

Povećanje budžeta i uspon do desetog mesta najverovatnije jeste jedna od indirektnih posledica Željkovog bavljenja kod vas, ali cela ova rasprava je počela sa dobijanjem trogodišnje licence, a tu mislim da nema garancija da vrhovna dijabola ne bi bio dovoljno lud da iskešira Zvezdi taj luksuz i da je KKCZ jedini srpski predstavnik u EL i završava je na 17. mestu.

• Like 2