Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi smo igrom izgubili dva meča u PG. Igrom slučaja imamo 1-1. Da nekako dobijemo dve u BG, pa da utisak rezultata bude dobar. Ostalo ne valja pa ne valja, samo povremeno blesne.

• Like 2
Posted

Dobro je bilo. Ko je ocekivao da cemo se vratito sa 0:2 nije bas realan, niti su oni toliko slabiji niti smo mi jaci. Vraćamo se sa brejkom. U prvom meču smo ukrali pobedu koja će nadam se biti dovoljna za titulu.

Balsa kakav god da je treba imati više minuta u odnosu na Ramba skapanog.

Nilikina, Vašington i Lundberg da se zamene sa samo jednim valjanim igračem 1/2 bićemo jači duplo.

Posted

Hvatam sebe da navijam da Rambo ne odigra nesto dobro slucajno (ide mi navijanje ocigledno), cisto nadajuci se da ce biti poslat u civil pa potom i sto dalje od Partizana.

Posted

Ne znam... imam neki vajb da ni Carlik nije toliko siguran iduce sezone...

zaista nemam nikakav info, nista.. 

da mi je neko u cetvrtak ujutru ponudio 1:1 oberucke bi prihvatio, ali posle ovakvog raspleta ovo nam se moze obiti o glavu..

a stojim iza svega sto sam napisao, a to je da ako nas dobiju 3 puta u 10 dana zasluzili su da budu prvaci

Posted

Ljudi su bolji od nas u poslednje 4 utakmice. Samo jednu smo ih izvaćarili na foru.

To jednostavno nije dobro. Imaš drvo u ekipi Koprivu koji moze da zaustavi Omića i to je uradio u prvom poluvremenu. I ti dopuštaš da taj lik sve preokrene i pravi malu djecu od Davida i Tajrika. 

Biće zanimljivo 

Posted

Rezultat 1:1 posle prve dve mnogo bolji od ukupnog utiska prikazanog na terenu. U tom smislu nisam preterani optimista. Nama titula bukvalno zavisi od Tajrika i od toga kakav ce se pojaviti u naredne dve tekme. Imajuci u vidu da ga je veceras Omic oducio od basketa, ocekivanja mi nisu velika. Pogotovo jer nam je on jedina iole korisna opcija na 5. To sve dodatno dobija na tezini jer nemamo ni upotrebljivog igraca ni na cetvorci. 

• Like 1
Posted

Vanja i Rambo duplo veci +/- nego razlika, negativno naravno. Treba to umeti. Neko je pisao kako se nada da cemo poceti bez Karlika, jako u odbrani. Videli smo kako je to ispalo. Mnogo gresaka veceras, opet smo dopustili da nam pokupe puno skokova. Neretko su ti skokovi bili na samom obrucu. Kljucni momenat na utakmici je izgubljena lopta Duana na kraju trece cetvrtine kada Wright pogadja trojku. 

Posted

Kakva kuknjava jbt.. 

Da mi je znati kako li se većina ovde bori sa nekim većim životnim problemima..

Košarkaš nije papir, nije novac, ne mozes je kupiti. Iz tog razloga kosarka je i najlepši sport na svetu.

Jedino sto mene nervira od povratka Zoca je sto se kroz sezone ponavljaju jedne iste greske u odbrani, i za to je isključivo on krivac sa pomocnicima. Ostalo je sve okej.

Posted

Sramotno drugo poluvreme, ali nije da nismo navikli na ove kretenske amplitude od četvrtine do četvrtine

Ekstremno nestabilna ekipa, a jedino što valja je rezultat u seriji. 

Možda Želimiru i Saviću treba još 15M evra da sastave ekipu koja neće od +10 do -5 u 5 do 10 minuta košarke, protiv doslovno bilo koga. 

U Beogradu ako ih ne odalamimo obe, bruka.