ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Od ciste kontrole ytakmice do potpunog raspada... sta ce ovo meni u zivotu
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mi smo igrom izgubili dva meča u PG. Igrom slučaja imamo 1-1. Da nekako dobijemo dve u BG, pa da utisak rezultata bude dobar. Ostalo ne valja pa ne valja, samo povremeno blesne. 3
ChrisJudd Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sramotno drugo poluvreme i za igrače i za trenera. Mora reakcija od početka treće inače totalni reset.
SteveFrancis#3 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bas bas slabo. Cak i otuzno. Ovakvi i u BGD gubimo jednu sasvim sigurno. Ne znam da li ovo ikuda vodi vise zaista...
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dobro je bilo. Ko je ocekivao da cemo se vratito sa 0:2 nije bas realan, niti su oni toliko slabiji niti smo mi jaci. Vraćamo se sa brejkom. U prvom meču smo ukrali pobedu koja će nadam se biti dovoljna za titulu. Balsa kakav god da je treba imati više minuta u odnosu na Ramba skapanog. Nilikina, Vašington i Lundberg da se zamene sa samo jednim valjanim igračem 1/2 bićemo jači duplo. 1
wrach Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Hvatam sebe da navijam da Rambo ne odigra nesto dobro slucajno (ide mi navijanje ocigledno), cisto nadajuci se da ce biti poslat u civil pa potom i sto dalje od Partizana.
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne znam... imam neki vajb da ni Carlik nije toliko siguran iduce sezone... zaista nemam nikakav info, nista.. da mi je neko u cetvrtak ujutru ponudio 1:1 oberucke bi prihvatio, ali posle ovakvog raspleta ovo nam se moze obiti o glavu.. a stojim iza svega sto sam napisao, a to je da ako nas dobiju 3 puta u 10 dana zasluzili su da budu prvaci
odupri se ludilu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ljudi su bolji od nas u poslednje 4 utakmice. Samo jednu smo ih izvaćarili na foru. To jednostavno nije dobro. Imaš drvo u ekipi Koprivu koji moze da zaustavi Omića i to je uradio u prvom poluvremenu. I ti dopuštaš da taj lik sve preokrene i pravi malu djecu od Davida i Tajrika. Biće zanimljivo 1
Jakob Aman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ostaje da dva Dzonsa, Bonga i Sterling igraju po 40 minuta pa da bude ok I ako imaju i malo obraza, Balsi sve Rambove minute, pa i neka izgubimo.
cuftausosu_ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Rezultat 1:1 posle prve dve mnogo bolji od ukupnog utiska prikazanog na terenu. U tom smislu nisam preterani optimista. Nama titula bukvalno zavisi od Tajrika i od toga kakav ce se pojaviti u naredne dve tekme. Imajuci u vidu da ga je veceras Omic oducio od basketa, ocekivanja mi nisu velika. Pogotovo jer nam je on jedina iole korisna opcija na 5. To sve dodatno dobija na tezini jer nemamo ni upotrebljivog igraca ni na cetvorci. 1
Alek The Great Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vanja i Rambo duplo veci +/- nego razlika, negativno naravno. Treba to umeti. Neko je pisao kako se nada da cemo poceti bez Karlika, jako u odbrani. Videli smo kako je to ispalo. Mnogo gresaka veceras, opet smo dopustili da nam pokupe puno skokova. Neretko su ti skokovi bili na samom obrucu. Kljucni momenat na utakmici je izgubljena lopta Duana na kraju trece cetvrtine kada Wright pogadja trojku.
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kakva kuknjava jbt.. Da mi je znati kako li se većina ovde bori sa nekim većim životnim problemima.. Košarkaš nije papir, nije novac, ne mozes je kupiti. Iz tog razloga kosarka je i najlepši sport na svetu. Jedino sto mene nervira od povratka Zoca je sto se kroz sezone ponavljaju jedne iste greske u odbrani, i za to je isključivo on krivac sa pomocnicima. Ostalo je sve okej.
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sramotno drugo poluvreme, ali nije da nismo navikli na ove kretenske amplitude od četvrtine do četvrtine Ekstremno nestabilna ekipa, a jedino što valja je rezultat u seriji. Možda Želimiru i Saviću treba još 15M evra da sastave ekipu koja neće od +10 do -5 u 5 do 10 minuta košarke, protiv doslovno bilo koga. U Beogradu ako ih ne odalamimo obe, bruka. 4
Jonas Lunden Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Utakmicu smo izgubili onog trenutka kada je Dejvis usao na teren.com 3
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 10 hours ago, Papanikolesku said: Sramotno drugo poluvreme, ali nije da nismo navikli na ove kretenske amplitude od četvrtine do četvrtine Ekstremno nestabilna ekipa, a jedino što valja je rezultat u seriji. Možda Želimiru i Saviću treba još 15M evra da sastave ekipu koja neće od +10 do -5 u 5 do 10 minuta košarke, protiv doslovno bilo koga. U Beogradu ako ih ne odalamimo obe, bruka. Pazljivo, neko ce to protumciti da ne volis Partizan ili Zeljka. You know, the usual. 13 hours ago, Coz29 said: Košarkaš nije papir, nije novac, ne mozes je kupiti. Iz tog razloga kosarka je i najlepši sport na svetu. Jedino sto mene nervira od povratka Zoca je sto se kroz sezone ponavljaju jedne iste greske u odbrani, i za to je isključivo on krivac sa pomocnicima. Ostalo je sve okej. Pre bi trebalo (ili makar jednako) da te nervira to sto mi 3 od 4 godine sa ZELJKOM OBRADOVICEM cinimo da "kosarkas nije papir, kosarka nije novac" bude dostupno prakticno svakom nasem rivalu u borbi za bilo sta iole rezultatski bitno. Bez obizra da li su nasa klasa i vidno klasa ispod kao ova KK Buducnost. Mozes da pises do sutra, neces naci objektivan rezon po kojem se Kamenjas i fakin Omic buvalno kurče u našem reketu, rade ster-daunove i imaju "jebacemo im mater favoritsku" pogled u ocima...ma koliko Tajrik bio lajsna i Brenon imao godina (cele 32). Gde je taj pogled nasima sa 3x vecim platama? Kada si ga video poslenji put? I zasto nisi? K&O bukvalno pogled "pobedicemo ih, makar nam bilo poslednje". Edited 7 hours ago by MC Thunder 2 5
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kada ocenjujemo uspeh kampanje u EL, kosarka nam jeste papir jer eto ipak ima tih nekih 8,9 skupljih ekipa sa zvucnijim rosterima, tako da ne dobaciti do top8 nije nikakav neuspeh. Sezona u skladu sa ocekivanjima. Tu ne vazi lepota sporta i sve je u matematici i brojkama, ofc. Medjutim, u drugim takmicenjima gde smo mi ta skuplja, zvucnija, popunjenija ekipa, kosarka odjednom vise nije papir i skroz je u redu da te 10x budzetski i igracki skromnija ekipa urnise u 3 (zamalo i 4) od 4 utakmice. Boze moj, lopta je okrugla, pa ne moze se ocekivati da tim nakon skoro kompletne sezone rada zaista i zalici na nesto u borbi za jedini preostali trofej koji ima nekakav stvarni znacaj i prestiz. 8
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi kako znamo i umemo moramo da ovo zavrsimo u Beogradu. Odemo li nazad u Pg, to je poraz 1000%.
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mislim da u ovim okolnostima svi očekujemo da se ove kamenjarske ekipe rješavaju sa 20+ do poluvremena. S drugom petorkom. I to nije stvar poznavanja ili nepoznavanja košarke nego elementarna logika. Ako ćemo šire, kad je Željko dolazio moja očekivanja su bila da dostignemo neki Duletov peak nivo, što znači sa manjim budžetima par vrhunskih skalpova svake sezone, borba za top 8, poneki f4 a za nešto više ako se kockice slože. Za razliku od Duleta koji je do rezultata dolazio kroz trening, motivaciju i besomučno zalaganje na terenu, očekivao sam da najbolji evropski trener do ovih rezultata dođe šahovskim nadmudrivanjem. Kad su se pojavile informacije da nam budžet nije među manjim već naprotiv, i moja očekivanja su naravno rasla u skladu s tim. Iz ove perspektive najteže mi pada period od par mjeseci s kraja 22/23, ne zato što nismo osvojili titulu a mogli smo, nego što sam vidio kako može da izgleda Željkov Partizan i sad beskrajno patim što ne vidim ni nagovještaj tog Partizana u ove dvije sezone. Dame i hit ne otvarajte Spoiler Osjećam se kao da sam nekim pukim slučajem umočio u prajm Pamelu i sad mi se ne diže patka na regular chicks. Sad mi ostaje samo nada da će se desiti neki veliki prasak i da će se stvari ponovo posložiti i sve će doći na svoje kao nekad… Ko je prošao kroz velike tinejdžerske ljubavi i raskide in real life (svi smo prošli) zna da se ovo dešava nikad i s te strane iluzorno je očekivati da se tako nešto desi. Tempus fugit i ništa se ne vraća. Nada koju nosim tinjaće još neko vrijeme pa će zgasnuti a ostaće uspomene na jedno vrijeme i jedan tim. Bio jednom jedan Partizan. No, znam da će doći i neke nove ljubavi, drugačije a opet iste, i nadam se sa sretnim krajem. Izdrži Sone. Edited 4 hours ago by Son_of_a_gun 7 1
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago (edited) @Son_of_a_gun Otvorila spoiler. Jbga, kad mi kažeš da nešto ne uradim, ja to onda moram da uradim Edited 4 hours ago by DameTime 1 1
Angola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bas je tesko sakriti Karlika u odbrani. Da je bar prosecan defanzivno, sve bi islo puno lakse. A mnogo zavisimo od njega napadacki gledano. I ja sam misljenja ako se ode u petu utakmicu, da nemamo sta da trazimo. Bas smo ispodprosecni u gostima. Morace Tajrik Sterling i Bonga na maksimalnu minutazu. I ostaje nam da se nadamo, da Tajrik nece imati probleme sa licnim greskama.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Mi kako znamo i umemo moramo da ovo zavrsimo u Beogradu. Odemo li nazad u Pg, to je poraz 1000%. Pogotovo uzimajuci u obzir kako igrate do or die tekme. 1
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, MC Thunder 2 said: Pazljivo, neko ce to protumciti da ne volis Partizan ili Zeljka. You know, the usual. Pre bi trebalo (ili makar jednako) da te nervira to sto mi 3 od 4 godine sa ZELJKOM OBRADOVICEM cinimo da "kosarkas nije papir, kosarka nije novac" bude dostupno prakticno svakom nasem rivalu u borbi za bilo sta iole rezultatski bitno. Bez obizra da li su nasa klasa i vidno klasa ispod kao ova KK Buducnost. Mozes da pises do sutra, neces naci objektivan rezon po kojem se Kamenjas i fakin Omic buvalno kurče u našem reketu, rade ster-daunove i imaju "jebacemo im mater favoritsku" pogled u ocima...ma koliko Tajrik bio lajsna i Brenon imao godina (cele 32). Gde je taj pogled nasima sa 3x vecim platama? Kada si ga video poslenji put? I zasto nisi? K&O bukvalno pogled "pobedicemo ih, makar nam bilo poslednje". U tome i jeste fora, dobar deo igraca kada ima veliku platu gubi tu extra motivaciju, jebe im se da kidaju, ginu, rizikuju povrede, prolivaju krv i znoj za nama sveti dres (njima nazalost ne). Većini njih je kosarka papir, to im obezbeđuje egzistenciju za ceo zivot. Ne moze da im se zamerio njima je to posao. Da li većina nas voli svoj posao ili ga samo otaljava jer to obezbeđuje hleb i mir u kuci? Mišljenja sam da je jako mali broj ljudi koji su blagosloveni da rade posao koji vole. Ono što mogu da se slozim je da se Zeljko pokazao bar kod nas za ove 4 godine, kao jako los motivator i psiholog. U svakoj utakmici koja je morala da se dobije i bila je važna ekipa je psihički i motivaciono izgledala očajno. E sad ima nešto i do karaktera, Omic je lozana, on te takve gluposti radi i kada mu ekipa gubi 15 razlike, i to nema veze sa željom da on želi da pobedi vise ili manje. Videćemo kako će mu to kurcenje proći u Beogradu, kada ih obe nabijemo 20 razlike. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa što onda bacamo tolike pare na igrače koji protiv jačih i skupljih odigraju u skladu sa cenom&kvalitetom a protiv slabijih nemaju motiv ni da odigraju u skladu sa gornjim faktorima?
Recommended Posts