Shonewizard Posted Monday at 06:57 PM Posted Monday at 06:57 PM Realno, ne bi ni trebali da nas cimaju za revanš nakon ovakvog poništavanja. *serija se vraća u BG* Šalu na stranu, odličan meč. Bravo!
MC Thunder 2 Posted Monday at 06:58 PM Posted Monday at 06:58 PM Pa, dobro. U revansu bacamo cigletine, ali nema sta, nisam ocekivao ovakvo busenje. Nek Dame samo ide u teatar do kraja sezone 😁 2
Papanikolesku Posted Monday at 06:58 PM Posted Monday at 06:58 PM Jedan meč po mom ukusu, nevezano za rezultat. 2
Xpert Posted Monday at 07:01 PM Posted Monday at 07:01 PM Jako lepa utakmica. Nas htelo, oni indisponirani, minutaza rasporedjena. P.S. Mike nepotrebno prs'o, nakon utakmice i napao sudije. Valjda nece popiti suspenziju. 2
ScepanScekicSto Posted Monday at 07:02 PM Posted Monday at 07:02 PM Odlicna energija i govor tela... interesantne zeljkove postsve carlik, duejn, nilikina,poku, balsa koliko samo Duejn ima koseva u rukama 1
ScepanScekicSto Posted Monday at 07:31 PM Posted Monday at 07:31 PM slusah zeljka.. bas lepo pricao u duejnu...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 07:54 PM Posted Monday at 07:54 PM Ma Washington je prepun kosarke. Samo tu glavu treba setovati nekako, sto zaista nije nimalo lako. 5
DameTime Posted Monday at 08:09 PM Author Posted Monday at 08:09 PM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Nek Dame samo ide u teatar do kraja sezone 😁 Imam još 6 kupona za pozorište, taman, ako računamo 5 utakmica finala 😂 1
wrach Posted Monday at 08:30 PM Posted Monday at 08:30 PM Jbt da li ovaj Dvejn moze da bude faktor u Partizanu dogodine... kad se zapali, lik je bomba
Luchifer89 Posted Monday at 08:38 PM Posted Monday at 08:38 PM Denzel je bio u najboljoj formi pred kup. Protiv czv u finalu se raspao. Od tad skupljamo delove.
realno *w Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja juče razmišljam da li mi treba jedan bromaz kao priprema za tekmu, a onda na pola treće četvrtine sedim sa poznanicima koji imaju sezonsku pored mene i slušam priču kako im je bilo sa decom u nekom akvaparku... To nijesam očekivao 😄 Klasični primer fraze "kada pada, onda pljušti". Ulaze stepback trojke na isteku napada, Balša cepa poludistancu... U odnosu na onaj užasni meč koji smo odigrali u Dubaiju, a koji je zaista bio između 2 preteška EL meča, sa putovanjem direktno iz Barselone i verovatno 0 pripreme za isti, nadao sam se da ću videti bolju pripremu, pristup, energiju, u fazonu da tek sada vide kako izgleda kada smo 100% posvećeni tom meču. Tako je i bilo, od starta vrlo jasan plan igre, sa tek povremenim i minimalnim glupostima. Kako god, ne mislim da će tamo biti lako, ali ovo je bilo dobro. 8
VISOKOLETAC Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Duško Vujošević nalazi se u Minsku gde će danas biti operisan. Nadam se da ce operacija uspeti. Mozda ne volim njegove metode i ponasanje, ali je vrhunski trener, a takvih je sve manje kod nas. 10 2
goofy Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mi nemamo temu prelazni rok pa moram ovde: Quote Makabi hoće Ifea Lundberga Izraelski košarkaški klub Makabi Tel Aviv zainteresovan je za igrača Partizana Ifea Lundberga. 1
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 38 minutes ago, VISOKOLETAC said: Duško Vujošević nalazi se u Minsku gde će danas biti operisan. Nadam se da ce operacija uspeti. Mozda ne volim njegove metode i ponasanje, ali je vrhunski trener, a takvih je sve manje kod nas. bold: WTF?! 1
Problem sa licnim greskama Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 39 minutes ago, VISOKOLETAC said: Duško Vujošević nalazi se u Minsku gde će danas biti operisan. Nadam se da ce operacija uspeti. Mozda ne volim njegove metode i ponasanje, ali je vrhunski trener, a takvih je sve manje kod nas. Pre svega je covek kakav god da je. Sve najbolje Dusku.
Borca Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Prenosim "insajd" informacije sa drugog foruma o Duletu Vujosevicu. "Zetov zet upravo poslao sliku sa Duletom iz bolnicke sobe (odnosno sad je stigla slika do mene), nadam se da ce moci i koji autogram da ponese sa sobom. On je zavrsio transplataciju i ceka da ga puste, tako da nemam ni najmanju sumnju da ce i sa Duletom biti sve u redu. Srecno Generale!" Edited 15 hours ago by Borca 8 4 1
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 55 minutes ago, Chaos Is Me said: bold: WTF?! Što je najgore, Belorusija je blizu svetskog vrha po broju transplantacija. Skoro sam negde čitao o tome, dosta čudna priča ali tačna. Valjda nešto oko državnog sistema transplantacije (ne smem ni da pitam odakle im bubrezi, nadam se da su preminula lica sa prethodno datom saglasnošću).
božija noga Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago https://basketnews.com/news-225262-brandon-davies-draws-serious-interest-from-japanese-powerhouse.html 1
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, božija noga said: https://basketnews.com/news-225262-brandon-davies-draws-serious-interest-from-japanese-powerhouse.html Najvece pojacanje bi to bilo. Sinoc mi se u prva 3 minuta smucio. Lakse mi da gledam Balsu nego njega, bar znam da je limititan. 1
Recommended Posts