Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jako lepa utakmica. Nas htelo, oni indisponirani, minutaza rasporedjena.

P.S. Mike nepotrebno prs'o, nakon utakmice i napao sudije. Valjda nece popiti suspenziju.

• Like 2
Posted
1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Nek Dame samo ide u teatar do kraja sezone 😁

Imam još 6 kupona za pozorište, taman, ako računamo 5 utakmica finala 😂

• Ha-ha 1
Posted

Ja juče razmišljam da li mi treba jedan bromaz kao priprema za tekmu, a onda na pola treće četvrtine sedim sa poznanicima koji imaju sezonsku pored mene i slušam priču kako im je bilo sa decom u nekom akvaparku... To nijesam očekivao 😄 

Klasični primer fraze "kada pada, onda pljušti". Ulaze stepback trojke na isteku napada, Balša cepa poludistancu... 

U odnosu na onaj užasni meč koji smo odigrali u Dubaiju, a koji je zaista bio između 2 preteška EL meča, sa putovanjem direktno iz Barselone i verovatno 0 pripreme za isti, nadao sam se da ću videti bolju pripremu, pristup, energiju, u fazonu da tek sada vide kako izgleda kada smo 100% posvećeni tom meču. Tako je i bilo, od starta vrlo jasan plan igre, sa tek povremenim i minimalnim glupostima.

Kako god, ne mislim da će  tamo biti lako, ali ovo je bilo dobro.

• Like 8
Posted

Duško Vujošević nalazi se u Minsku gde će danas biti operisan.

Nadam se da ce operacija uspeti. Mozda ne volim njegove metode i ponasanje, ali je vrhunski trener, a takvih je sve manje kod nas.

• Like 10
  • Love 2
Posted

Mi nemamo temu prelazni rok pa moram ovde:

Makabi hoće Ifea Lundberga

Izraelski košarkaški klub Makabi Tel Aviv zainteresovan je za igrača Partizana Ifea Lundberga.

• Thanks 1
Posted
38 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Nadam se da ce operacija uspeti. Mozda ne volim njegove metode i ponasanje, ali je vrhunski trener, a takvih je sve manje kod nas.

bold: WTF?!

• Like 1
Posted
39 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Pre svega je covek kakav god da je.

Sve najbolje Dusku.

Posted (edited)

Prenosim "insajd" informacije sa drugog foruma o Duletu Vujosevicu.

"Zetov zet upravo poslao sliku sa Duletom iz bolnicke sobe (odnosno sad je stigla slika do mene), nadam se da ce moci i koji autogram da ponese sa sobom. On je zavrsio transplataciju i ceka da ga puste, tako da nemam ni najmanju sumnju da ce i sa Duletom biti sve u redu.

Srecno Generale!"

Edited by Borca
  • Like 8
  • Love 4
  • Thanks 1
Posted
55 minutes ago, Chaos Is Me said:

bold: WTF?!

Što je najgore, Belorusija je blizu svetskog vrha po broju transplantacija. Skoro sam negde čitao o tome, dosta čudna priča ali tačna. Valjda nešto oko državnog sistema transplantacije (ne smem ni da pitam odakle im bubrezi, nadam se da su preminula lica sa prethodno datom saglasnošću).