Dzo23 Posted March 19 Posted March 19 (edited) 9 hours ago, bergkamp bcd said: Mislis, prioritet je da ne padne SNS nego da jos jace, brze i bolje jasu do 2037.? Jer, jedini razlog zasto predsednik KKP pominje licencu jeste klasicna SNS prica o "Srbiji koja ne zna sta ce sa parama, a zuti lopovi i strani placenici zele da to prestane kako bi i dalje mogli da pljackaju". Jedini razlog zasto klubovi imaju tolike budzete je jedan covek koji je odlucio da se igra osvajanja EL. A ako neko i pored gomile dokaza veruje u suprotno, pa nesto se onda i ne razlikuje od prosecnog konzumenta Pinka koji isto tako veruje u neku realnost koja mu se svidja i pored gomile dokaza u suprotno. Ostoja se uvijek javi s nekim bombastičnim objavama nakon par vezanih poraza. To jeste sns modus operandi u svom punom sjaju kako bi se umirili navijači, ali mislim da nema veze s protestima i "žutim lopovima". Edited March 19 by Dzo23
MC Thunder 2 Posted March 19 Posted March 19 Valjda ce zaigrati i nece se raspadati kao Frenk. Svakako je njegovo odsustvo daleko krace, pa ne bi trebalo da dodje do nekog veceg reseta.
realno *w Posted Thursday at 07:48 AM Posted Thursday at 07:48 AM 18 hours ago, Son_of_a_gun said: Bonga trenirao danas. 🥰 Sa sve onim na ruci... kakvo smo sranje napravili sa njime, nije bilo dovoljno što nije urađena doselekcija za četvorku, nego još njega puštamo na nebitne tekme. Uporedo sa našim porađanjem poena protiv moćnog Dubaija, gledao sam Efes... Dali su 100+ poena sa bukvalno 50% gasa. Malo reći da se pribojavam te tekme i našeg branjenja Larkina i družine. 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:43 AM Posted Thursday at 08:43 AM Naš performans u aba nije relevantan za EL. Ali da, prisutan je sveopšti pad u koncentraciji celog tima, u najosetljivijem momentu sezone. Dakle...pobeđujemo sutra? 🥲 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 11:58 AM Posted Thursday at 11:58 AM 12 minutes ago, DameTime said: Poruka za sutra Bez da me shvatis pogresno, ali ako to tako ide sa Sterlingom, pred start svake cetvrtine da ili skines-pa ponovo obuces njegovu majicu, ili da imas njegove 4 razlicite za svaku cetvrtinu. Nema vise mesta za ne-eksperimentisanje 🥲 3
DameTime Posted Thursday at 12:08 PM Author Posted Thursday at 12:08 PM (edited) 18 minutes ago, MC Thunder 2 said: Bez da me shvatis pogresno, ali ako to tako ide sa Sterlingom, pred start svake cetvrtine da ili skines-pa ponovo obuces njegovu majicu, ili da imas njegove 4 razlicite za svaku cetvrtinu. Nema vise mesta za ne-eksperimentisanje 🥲 Nije mi još stigla ova majica, a nju svakako čuvam za F4 Svima nam je jasno da ove mađije ne prave nikakvu razliku, ako oni izađu mlitavi i mlohavi, ne pomaže da se ja presvlačim svaku četvrtinu. Poenta je u ovoj poruci na samoj majici (verujem da se i ti zajebavaš, ali da napomenem just in case) Edited Thursday at 12:16 PM by DameTime
Stiletto Posted Thursday at 12:30 PM Posted Thursday at 12:30 PM Sad kad krene rafal od pet utakmica u deset dana, svako zdravo telo na parketu će da znači. Valjda će i Bonga moći da povuče bar koliko-toliko. A i da Balša, Mario i Dujan svedu klupirajuće gluposti na nulu, da ne arčimo prvu postavu protiv Mornara i Splita. 1
Papanikolesku Posted Thursday at 12:30 PM Posted Thursday at 12:30 PM Izgleda da će Bonga biti spreman za Efes 3
Shonewizard Posted Thursday at 12:47 PM Posted Thursday at 12:47 PM Odavno je nama navijačima ABA liga lose-lose situacija. Ako dobijemo, u fazonu smo "ma ko hebe ovu aba boraniju, daj pokažite nešto u EL", ako izgubimo "očajni smo, u EL tek nema šta da tražimo" 😁 U tom smislu, ovaj poraz od Anđuše&co. ne bih uzimao kao bilo šta relevantno pred meč sjutra, ali zato ova dva posljednja poraza iz EL itekako uzimam. Praktično svi timovi igraju u nekim serijama, i mislim da je idealan momenat da mi krenemo u pobjedničku seriju. 😁 Nije prvi put ove sezone da smo satjerani u ćošak (nije ni posljednji put definitivno), vidjeli smo da možemo da odreagujemo u takvim situacijama i nema razloga da se ne vjeruje u pobjedu. Bonginih i 10ak minuta mogu da nam budu od zlata, posebno ako neko odluči da bude u samoubilačkoj misiji sa 4 faula u 6 minuta. 2
Chaos Is Me Posted Thursday at 03:14 PM Posted Thursday at 03:14 PM Priča se da ste krenuli po Dimitrijevića za narednu sezonu, Armani nije voljan da ga zadržava.
Smrtokapa Posted Thursday at 04:25 PM Posted Thursday at 04:25 PM Pa ako opet zamenite sve sem Koprivice mogao bi se uklopiti. 1 21
Jakob Aman Posted Thursday at 06:48 PM Posted Thursday at 06:48 PM Da je domaći pa i da razumem ali...
DameTime Posted Thursday at 07:49 PM Author Posted Thursday at 07:49 PM Btw, sinoć sam sanjala poraz od Efesa, nadajmo se da to neće biti krajnji rezultat... 😁 1
Marvin Posted Thursday at 08:14 PM Posted Thursday at 08:14 PM 4 hours ago, Chaos Is Me said: Priča se da ste krenuli po Dimitrijevića za narednu sezonu, Armani nije voljan da ga zadržava. Letos se bukvalno sam nudio pa ništa, baš čudna informacija
Jakob Aman Posted Friday at 05:22 AM Posted Friday at 05:22 AM Sto bi reko brat Hamlet to be or not to be Veceras 2
MC Thunder 2 Posted Friday at 07:10 AM Posted Friday at 07:10 AM Svaka je biti ili ne biti. Narocito jos kada nas komsije opet nisu ispostovale sinoc 😒
goofy Posted Friday at 09:10 AM Posted Friday at 09:10 AM 3 hours ago, Jakob Aman said: Sto bi reko brat Hamlet to be or not to be Veceras two beers or not two beers 2 1
Dzep Posted Friday at 10:50 AM Posted Friday at 10:50 AM NAPRED PARTIZAN 🖤🤍 Ajmo mi! To je to, ovo su utakmice koje se čekaju, da vidimo šta ko može i sme. S verom u Željka i Karlika, nema tu mnogo filozofije. Da probamo da pumpamo što jače sa tribina i da pomognemo našima na terenu. Karlik mora da izdominira, a pored njega prozivam i Majka 9 1
MC Thunder 2 Posted Friday at 10:57 AM Posted Friday at 10:57 AM Ja prozivam onog Tajrika koji ubacuje zicere, kuca bez da promasi i ne skace za bzvz u vazduh kao da mu guzica gori. Takav nam treba. Ife da se probudi malo. A pozivam i Duana da prestane da se sramoti i vrati se onom sto ume i sto je prestao da radi, iz kojeg god razloga. 3
odupri se ludilu Posted Friday at 10:58 AM Posted Friday at 10:58 AM Jaki su u pm. Zato moramo na maks odigrati. Da vidimo čija majka crnu vunu prede a čija nikad džemper obukla nije. Ajmo mi!
SteveFrancis#3 Posted Friday at 11:59 AM Posted Friday at 11:59 AM goofy, matori, razvedri se, gubimo ovo 3 1
Recommended Posts