DameTime Posted March 13 Author Posted March 13 4 hours ago, Jonas Lunden said: Sweet Dame of time, navlaci majice da kasnije imas sta skidati ☺️ Kolega, mej aj pliz ju... Spoiler
Papanikolesku Posted March 13 Posted March 13 U petak gledamo crno belu bajku, pobeda u inat Radi i Rajku, Pokrenuli na studente veliku hajku, al' u subotu, žvalavi, j****o ti m***u!! 🫵🏼 11
Barkley#34 Posted March 13 Posted March 13 1 hour ago, odupri se ludilu said: Malo haiku: Ako želimo na zelenu granu Pobjeda u Blaugranu Piše se Partizanu Blaugrana Videće pobedu Partizana 2
goofy Posted March 13 Posted March 13 (edited) Haiku je 5-7-5 slogova, držite se pravila Karlik i Tajrik Barselona plače Slatka pobeda Edited March 13 by goofy 6
ChrisJudd Posted March 13 Posted March 13 Što se tiče kalkulacija za rezultate ostalih utakmica, ja polazim od pretpostavke da mi jurimo šesto mesto. Za tu poziciju su nam najveći konkurent komšije, jer nije realno da bilo ko od ostalih van top 5 dobaci do 20 pobeda. Tako da hteli, ne hteli, prinuđeni smo da navijamo za ovo što je ostalo od Milana. 1
Shonewizard Posted March 13 Posted March 13 Realno, dobijemo sve do kraja, i ja vjerujem da smo u top4 😁 1 1 1
Carl Johnson Posted March 13 Posted March 13 Meni ste favorit protiv Barselone, pogotovu ako ne bude Panter igrao. Generalno su ekipa bez glave i repa(na nivou cele sezone), jedino da vas sahrane Dzabari i Metu zbog odsustva Bonge, ali svakako verujem da dobijate. Bolja ste ekipa trenutno od njih.
ChrisJudd Posted March 13 Posted March 13 44 minutes ago, Shonewizard said: Realno, dobijemo sve do kraja, i ja vjerujem da smo u top4 😁 Posle ovog poraza Monaka, možda nam i 20-14 bude dovoljno za 4. mesto
kendrick duckworth Posted March 13 Posted March 13 2 minutes ago, fillam said: Bez pritiska, pobedom skok na šesto. Odlično igraju ostali poslednje dve nedelje, ne sviđa mi se to. Mada prošle sezone je sve išlo kao po onoj stvari i tako se i završilo. Nema šta, krešendo u EL je s' jedne strane najslađe što košarka u Evropi ima, s' druge strane kada je tvoj klub jedan od aktera postaje jako stresno. A ove sezone je tek posebna ludnica. Još situacija u državi, tenzično na sve strane. Da mi nekako izbunarimo nešto sutra, da može pošten čovek da predahne pred istorijsku subotu. 1
DameTime Posted March 13 Author Posted March 13 Na početku sezone sam predvidela Partizan na 6. mestu posle regularnog dela, zamolila bih igrače da me ispoštuju. 2
realno *w Posted March 13 Posted March 13 42 minutes ago, fillam said: Bez pritiska, pobedom skok na šesto. Kad god smo imali priliku da pobedom napravimo neki veliki skok, to se nije desilo. Onda upadnemo u problem i vadimo se na možda i teži način... To me i brine pred ovaj meč. 8
MC Thunder 2 Posted March 13 Posted March 13 Ma kakva pobeda sutra, ne zanosimo se. Barsa nije pala od 2010, najbolje da ce sada. 2
kojihit Posted March 13 Posted March 13 U Blagruani skidamo mrak Dosadilo nam da se čuvamo za brak 1 1 12
Nemanja90 Posted March 13 Posted March 13 Bice curkus sudjenje bez blama.. sl. ko sto su imali protiv Efesa u gostima i Olimpijakos u Milanu!!! Nekih 20 do 25p razlike, samo na konto njih, ako je u prvom mecu bilo 15+!!!
ChrisJudd Posted March 14 Posted March 14 7 hours ago, MC Thunder 2 said: Ma kakva pobeda sutra, ne zanosimo se. Barsa nije pala od 2010, najbolje da ce sada. Sigurno taj podatak opterećuje Karlika, Brauna i ostale 2
KockoOblo Posted March 14 Posted March 14 6 hours ago, kojihit said: U Blagruani skidamo mrak Dosadilo nam da se čuvamo za brak U moje vreme, bila je farsa da nemož da se dobije Barsa, sa mrakom bilo je znatno teže, devojke odbijaše mirno da leže. O Barso,o mila, Kajrik će tebi raširiti krila. Petak je oduvek dan za metak, Subota jutro,novi početak. 3
Son_of_a_gun Posted March 14 Posted March 14 Nešto, nešto Žoc slaninica, pršut jok Puta Barca boc! 4 1
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Menjaju se treneri, igraci, uprave, Cedevitaolimpija nas muci svakako, Jebem ti ja tek tu Barselonu. 2 1
goofy Posted March 14 Posted March 14 Očekujem preslikani Pirej, minus deset-petnaest od početka do kraja. Baš šteta što gubimo večeras... 1
SteveFrancis#3 Posted March 14 Posted March 14 Poraz kao kuca, bas zato sto nam treba pobeda kao leba 2
Barkley#34 Posted March 14 Posted March 14 13 minutes ago, goofy said: Očekujem preslikani Pirej, minus deset-petnaest od početka do kraja. Baš šteta što gubimo večeras... Ne znam kako ćemo proći ali očekujem drugačiji meč. Barsa, rovita posebno, nije fizikalna kao Olimpijakos i više ćemo se pobiti nego u Atini. Da li će biti dovoljno videćemo. 5
Recommended Posts