Jump to content

Recommended Posts

Posted

Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. 

• Like 4
Posted
28 minutes ago, Papanikolesku said:

Još malo i kreće prava stvar, uželeo sam se baš. Ko će dočekati petak, još ako su svi igrači zdravi.. Možda i prvi put ove sezone ćemo imati priliku da vidimo kakva smo ekipa na full broju obrtaja. Frenki, Vanja dižemo i intenzitet i kvalitet odbrane. 

Daleko su Frenk i Vanja od full broja obrtaja. Mozda za dve tri nedelje nesto i bude.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Papanikolesku said:

Ja se standardno za ovu sezonu, pribojavam nas kao domacina, narocito posle ove mega pauze. Velike pauze su arhineprijatelj ovog tima.

Nadam se da je i poraz u kupu dozivljen konstruktivno u svetlu oslabljenosti, da se ne pada u bedak zbog novog poraza od komsija.

P.s. forum trokira, alooo 🥲😄

Edited by MC Thunder 2
Posted
13 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ja se standardno za ovu sezonu, pribojavam nas kao domacina, narocito posle ove mega pauze. Velike pauze su arhineprijatelj ovog tima.

Nadam se da je i poraz u kupu dozivljen konstruktivno u svetlu oslabljenosti, da se ne pada u bedak zbog novog poraza od komsija.

P.s. forum trokira, alooo 🥲😄

Verujem da je Želimir toga svestan, da će ih spremiti da od prvog minuta uđemo ozbiljno u utakmicu. Ova ekipa će imati rezultat samo onda kada je na maks broju obrtaja, koncentracije, želje i napora. Isčekujem jako petak, a najviše da vidim kako će to izgledati u narednom periodu, sada kada smo kompletni

Posted

Koliko se sjećam vi ste na početku bili prilično kompletni,bez Majka i Wasingtona, koji i u ovom trenutku kada budete kompletni neće se nešto naigrati.

Mislim da ste i do onog 2-8 skora došli u takvom sastavu,s tim da su se ova dvojica u medjuvremenu vratila a otpadali povremeno Vanja,Nilikina po neku utakmicu,obično ste bili sa jednim dva izostanka.

Po meni kod vas je ključno što se ne povredjunu najbitniji igrači Karlik,Sterling,Bonga i Tajrik Dzons,mislim da su odigrali sve utakmice,i mislim da prije svega Sterling a i Karlik Dzons ne bi igrali ovako da ste bili kompletni,njima ova minutaža odgovara i ova sloboda.

A sto se odbrane tiče slažem se da će vam mnogo značiti povratak Nilikine i Vanje ali tu će otpasti Lakić,tako da vidjećemo,u svakom slučaju i nama sa druge strane će biti zanimljivo vidjeti kako će to sve izgledati.

Posted
4 minutes ago, Papanikolesku said:

Verujem da je Želimir toga svestan, da će ih spremiti da od prvog minuta uđemo ozbiljno u utakmicu. Ova ekipa će imati rezultat samo onda kada je na maks broju obrtaja, koncentracije, želje i napora. Isčekujem jako petak, a najviše da vidim kako će to izgledati u narednom periodu, sada kada smo kompletni

Bio je toga svestan i u EL derbiju, kao i ceo tim i bila je veca pauza za koju se progresno procenilo da ce biti blagotvorna.

Sada je opet ta vrsta pritiska kao pred derbi, da ga nazovem pozitivna. Sada se juri + zaliha i direkt plejof, a igramo kao domacini i kao favoriti protiv izuzetno zajebanog tima. Nadam se i ja da ce ovo dacinstvo biti pobedonosno, ali i strepim

• Like 1
Posted

Mi smo bukvalno otpisali Majka za Baskoniju, sa ovim puštanjem da igra. 

Igraju tek noćas i to u Meksiku. Onda se verovatno vraća za Kanadu, pa onda ovde, stiže u Srbiju tipa sreda na četvrtak, ćao, zdravo...

• Like 2
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Mi smo bukvalno otpisali Majka za Baskoniju, sa ovim puštanjem da igra. 

Igraju tek noćas i to u Meksiku. Onda se verovatno vraća za Kanadu, pa onda ovde, stiže u Srbiju tipa sreda na četvrtak, ćao, zdravo...

Pa ne mozes da pustis sve igrace da igraju za reprezentaciju i onda njemu zabranis ?

Mada, nesto sam razmisljao ko ce realno da otpadne od igraca iz prvih 12 kad se vrate Frank i Vanja u pun gas, i nesto mi smrdi da ce to da budu Mitar, Nakic i Mike. Naravno, mislim na EL i bitne ABA tekme.

Meni deluje da je i Iffe poginuo, 2 tekme za Dance, prosecno 38 minuta. 

Videcemo vec na cemu smo u petak. Ja se nesto pribojavam ove velike pauze, mada opet, najbitniji igraci izuzev Iffe-a i Bonge su lepo odmorili, zdravi su i spremni da pumpaju 🙂 A sta nama drugo preostaje nego da i mi u petak pumpamo sa tribine.

Posted (edited)
10 hours ago, TripleJ said:

Pa ne mozes da pustis sve igrace da igraju za reprezentaciju i onda njemu zabranis 

Može naravno. Nije isto igrati u Beogradu i biti na treningu dan nakon utakmice za reprezentaciju, odnosno u Majkovom slučaju preći ebenih 20.000 kilometara za par dana.

Poku em poluspreman, em verovatno najgori mogući igrač da ga staviš na Monekea. Majk je tu mogao da proba makar.

Edited by realno *w
Posted (edited)

Za koga mislite da bi bolje otkljucao max potencijal ovog tima sa pozicije 4: Zek ili Moneke?

Nije pitanje ko je individualno bolji kosarkas. 😁

Edited by MC Thunder 2
Posted
26 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Za koga mislite da bi bolje otkljucao max potencijal ovog tima sa pozicije 4: Zek ili Moneke?

Nije pitanje ko je individualno bolji kosarkas. 😁

Sa ovakvim procentima za 3 Zek 🙂 Ali ako hoces neki ozbiljan odgovor, morala bi tu napredna statistka dosta detaljno da se gleda. Moguce da bi nam na ovako sklopljen tim sasvim lepo legao Bertans pre nego li Zek ili Chima (pod uslovom da nije ovoliko povredjen).

Inace, kad smo kod pozicije 4, Mike sinoc u porazu od Meksika 15p 10r uz 70% iz igre. Kad bi u EL imao pola od toga uz sut iz igre blizu 50% to bi nam bilo sasvim dovoljno za poziciju 4.