MC Thunder 2 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Ono sto su njima Lojd i Okobo za napad, to su nama Frenki i Vanja za odbranu. Cisto da se ne stvori narativ kako je Monako bio daleko oslabljeniji od nas. U nekom procentu da, ali ne za toliko mnogo. Edited February 8 by MC Thunder 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted February 8 Share Posted February 8 Bonga, Lunberg ili Dejvis? Ko je cetvrti stranac za kup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 8 Share Posted February 8 Ja bih najlaganije poveo Dwiza, Majka, Dejvisa i Lundberga/Bongu (u zavisnosti može li Vanja) recimo. Kup, KLS, što se mene tiče, nek igraju omladinci. Ali, Želimir to gleda malo drugačije, tako da vrv Sterling, Tajrik, Karlik i Dwiz/Lundberg/Bonga (opet od Vanje zavisi) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 8 Author Share Posted February 8 Žocimir će izludeti ako još jednom izgubi od Sferopulosa, tako da bi me stvarno iznenadilo da ne povede najjaču moguću ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 8 Share Posted February 8 Abitno takmicenje potpuno. Balsa, Nakic, Lakic, Poku, Bosnjak ako se oporavi po 35mpg i vozi. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 8 Share Posted February 8 31 minutes ago, DameTime said: Žocimir će izludeti ako još jednom izgubi od Sferopulosa, tako da bi me stvarno iznenadilo da ne povede najjaču moguću ekipu. izgubimo od Vojvodine i to je to 😁 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 8 Share Posted February 8 Vi pricajte sta hocete, Iffe ima najlepsi sut u ovoj ekipi. I najlepse butine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 8 Author Share Posted February 8 17 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Vi pricajte sta hocete, Iffe ima najlepsi sut u ovoj ekipi. I najlepse butine. I will fight u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 8 Share Posted February 8 49 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Vi pricajte sta hocete, Iffe ima najlepsi sut u ovoj ekipi. I najlepse butine. Ima jokićevski šut, iznad glave. Neki dan sam čuo da ga u amerikama zovu trebuchet shot. Lijepo ime za lijep šut. 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) 2 hours ago, Papanikolesku said: Ja bih najlaganije poveo Dwiza, Majka, Dejvisa i Lundberga/Bongu (u zavisnosti može li Vanja) recimo. Kup, KLS, što se mene tiče, nek igraju omladinci. Ali, Želimir to gleda malo drugačije, tako da vrv Sterling, Tajrik, Karlik i Dwiz/Lundberg/Bonga (opet od Vanje zavisi) Nije što Želimir gleda drugačije, nego se to ne radi tako. Ako ostavi u BG najbolje igrače oni će biti van tima skoro nedelju dana, a onda još 12 dana do prve EL utakmice. Previše vremena bez takmičarskog ritma može da donese više štete nego koristi. Ovako će imati dve lagane trening utakmice da ostanu u kondiciji i onda jednu jaku (očekivano) u finalu protiv Zvezde. A posle toga 12 dana da se osveže, odmore, utreniraju, dodatno uigraju... do nastavka EL. Više nego dovoljno. Edited February 8 by MarioKempes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendrick duckworth Posted February 8 Share Posted February 8 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Vi pricajte sta hocete, Iffe ima najlepsi sut u ovoj ekipi. I najlepse butine. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 8 Share Posted February 8 8 minutes ago, MarioKempes said: Ovako će imati dve lagane trening utakmice da ostanu u kondiciji i onda jednu jaku (očekivano) u finalu protiv Zvezde. Tri, računaj i Zadar u ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 8 Share Posted February 8 11 minutes ago, MarioKempes said: Nije što Želimir gleda drugačije, nego se to ne radi tako. Ako ostavi u BG najbolje igrače oni će biti van tima skoro nedelju dana, a onda još 12 dana do prve EL utakmice. Previše vremena bez takmičarskog ritma može da donese više štete nego koristi. Ovako će imati dve lagane trening utakmice da ostanu u kondiciji i onda jednu jaku (očekivano) u finalu protiv Zvezde. A posle toga 12 dana da se osveže, odmore, utreniraju, dodatno uigraju... do nastavka EL. Više nego dovoljno. Zaboravio si na rizik od povreda, pogotovo u uslovima Čaira uz prisustvo pune hale, verovatno i preko kapaciteta, plus pirotehnika. Crnje nego Pionir. Plus, naši nosioci su ozbiljno opterećeni, sa ogromnim minutažama uzrokovanim čestim povredama u rotaciji. Dakle, koliko god pričali da su Sterling i Ife mašine, to je na kraju dana ljudsko telo i sklono je povredama, imunitet opada; pogotovo uz ogromno opterećenje kroz jako zgusnut raspored EL. Nama je Karlik Jones recimo u slobodnom padu forme već izvesno vreme, i pauza bi mu prijala ko budali šamar. To su neki "vankošarkaški" razlozi zbog kojih ih ne bih forsirao u Niš. Košarkaški, imamo Majka kojeg bi trebalo pustiti bar u ovakvim mečevima, Dwiza, pa i Pokuševskog da budu glavni protagonisti. Uz tu neku bazu domaćih igrača, neka igraju kup bez pritiska, pa šta se uradi, uradilo se. Meč protiv Mege u 1/2 ni sa nosiocima ne bi bio lagan, tako da to i nije baš trening meč. Vi u finalu, potencijalno meč na nož, nama to ne treba u ovom momentu u dodatno skraćenoj rotaciji. Što se mene tiče, kup mi je, uz KLS, poslednja rupa na svirali. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 8 Share Posted February 8 1 hour ago, DameTime said: I will fight u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted February 8 Share Posted February 8 1 minute ago, Papanikolesku said: Zaboravio si na rizik od povreda, pogotovo u uslovima Čaira uz prisustvo pune hale, verovatno i preko kapaciteta, plus pirotehnika. Crnje nego Pionir. Plus, naši nosioci su ozbiljno opterećeni, sa ogromnim minutažama uzrokovanim čestim povredama u rotaciji. Dakle, koliko god pričali da su Sterling i Ife mašine, to je na kraju dana ljudsko telo i sklono je povredama, imunitet opada; pogotovo uz ogromno opterećenje kroz jako zgusnut raspored EL. Nama je Karlik Jones recimo u slobodnom padu forme već izvesno vreme, i pauza bi mu prijala ko budali šamar. To su neki "vankošarkaški" razlozi zbog kojih ih ne bih forsirao u Niš. Košarkaški, imamo Majka kojeg bi trebalo pustiti bar u ovakvim mečevima, Dwiza, pa i Pokuševskog da budu glavni protagonisti. Uz tu neku bazu domaćih igrača, neka igraju kup bez pritiska, pa šta se uradi, uradilo se. Meč protiv Mege u 1/2 ni sa nosiocima ne bi bio lagan, tako da to i nije baš trening meč. Vi u finalu, potencijalno meč na nož, nama to ne treba u ovom momentu u dodatno skraćenoj rotaciji. Što se mene tiče, kup mi je, uz KLS, poslednja rupa na svirali. I meni je kup poslednja rupa na svirali, u stvari ajde da kažem u istom rangu kao ABA i KLS. Osvajali smo ga u zadnje 4god, nije mi posebno stalo da to bude i ove. Nemam problem da ispadnemo od Spartaka u 1/2 niti da izgubimo finale. Ali, imam problem da ostavimo u BG Milera, Kenana, Bolomboja i Kalinića. Jer je to epska glupost i tako ne radi nijedan klub u Evropi. Nemate česte povrede u rotaciji, nego 2 igrača koji jako dugo odsustvuju. Pet nosilaca gotovo da nije ni odsustvovalo u EL. Slažem se da su vrv umorni, međutim u Nišu će imati 2 utakmice na nivou treninga i jednu jaku, ništa spec. A onda 12 dana rekuperacije. Ako Obradović misli da mu je bolje da razigra Majka, Vašingtona i još nekoga - sve ok, ali ne verujem da bilo koji trener na svetu tako radi. Što se tiče rizika od povrede - on uvek postoji, možda bi Nilikina ostao zdrav i vi imali još neku pobedu više da je preskočio Čačak, ali je to sve šbbkbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 8 Share Posted February 8 1 minute ago, MarioKempes said: I meni je kup poslednja rupa na svirali, u stvari ajde da kažem u istom rangu kao ABA i KLS. Osvajali smo ga u zadnje 4god, nije mi posebno stalo da to bude i ove. Nemam problem da ispadnemo od Spartaka u 1/2 niti da izgubimo finale. Ali, imam problem da ostavimo u BG Milera, Kenana, Bolomboja i Kalinića. Jer je to epska glupost i tako ne radi nijedan klub u Evropi. Nemate česte povrede u rotaciji, nego 2 igrača koji jako dugo odsustvuju. Pet nosilaca gotovo da nije ni odsustvovalo u EL. Slažem se da su vrv umorni, međutim u Nišu će imati 2 utakmice na nivou treninga i jednu jaku, ništa spec. A onda 12 dana rekuperacije. Ako Obradović misli da mu je bolje da razigra Majka, Vašingtona i još nekoga - sve ok, ali ne verujem da bilo koji trener na svetu tako radi. Što se tiče rizika od povrede - on uvek postoji, možda bi Nilikina ostao zdrav i vi imali još neku pobedu više da je preskočio Čačak, ali je to sve šbbkbb. Lundberg mesec dana, Ntilikina i Vanja sve ukupno iz dva puta - 2 meseca. Dwiz okvirno 2 nedelje van stroja, hronični problemi sa Bongom i Tajrikom koji igraju kroz povrede. Jedan loža i rame, drugi rame. Bilo je i bolesti, pa Bošnjaković zglob, Nakić takođe mesec dana itd itd. Kad se podvuče, Sterling Braun jedini igra non stop, čak je i Karlik imao neku pauzu. Sve te povrede su uticale da ekipa nema svežinu, nema dubinu, nema rotaciju kakva je trebala biti, i ono što čekamo od starta sezone; da konačno zaigramo kompletni i vidimo koliko ova ekipa može bez spuštanja gasa, u istom intenzitetu odbrane svih 40 minuta. Lično mislim da kup treba igrati sa igračima koji nisu trpeli toliki teret, možda ih i uvesti malo u ritam kroz takmičarski naboj koji nosi. Što se vas tiče, imate bolju situaciju sa domaćim igračima, pri tome najviše odskače Petrušev, koji je i u normalnim okolnostima vaš glavni igrač. Dodaj na njega Kalinića, i 4 stranca koja god doslovno, i vi ste apsolutno favoriti. Vredi li dodatno cediti igrače, i rizikovati bilo šta zarad trofeja kupa za koji bi se dobro oznojili i u full rotaciji? Ne bih rekao. Ali ja nisam Želimir, pa tako i ovo što ja mislim mogu okačiti mačku o rep. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 8 Share Posted February 8 Trst je naš! Kakav kup ljudi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 8 Share Posted February 8 11 hours ago, Arsenije Pesic said: čak i kada su igrači po 10+ minuta u cugu na terenu Palo mi je na pamet da Željko možda na poslednjim utakmicama pomalo eksperimentiše sa držanjem igrača u dužem komadu na terenu, nezavisno od njihove ukupne minutaže. Osim, naravno kad vidljivo zabrljaju pa moraju napolje. Kad i ako se budemo kompletirali biće više pretendenata na minute a nema za sve. Tada 20 minuta u dva ili tri dugačka perioda može više da znači igraču nego 25-26 minuta iz više delova. Dobiješ svoje parče, odigraš na max pa posle na duži odmor da se spremiš za novu takvu turu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted February 8 Share Posted February 8 2 hours ago, Papanikolesku said: Lundberg mesec dana, Ntilikina i Vanja sve ukupno iz dva puta - 2 meseca. Dwiz okvirno 2 nedelje van stroja, hronični problemi sa Bongom i Tajrikom koji igraju kroz povrede. Jedan loža i rame, drugi rame. Bilo je i bolesti, pa Bošnjaković zglob, Nakić takođe mesec dana itd itd. Kad se podvuče, Sterling Braun jedini igra non stop, čak je i Karlik imao neku pauzu. Sve te povrede su uticale da ekipa nema svežinu, nema dubinu, nema rotaciju kakva je trebala biti, i ono što čekamo od starta sezone; da konačno zaigramo kompletni i vidimo koliko ova ekipa može bez spuštanja gasa, u istom intenzitetu odbrane svih 40 minuta. Lično mislim da kup treba igrati sa igračima koji nisu trpeli toliki teret, možda ih i uvesti malo u ritam kroz takmičarski naboj koji nosi. Što se vas tiče, imate bolju situaciju sa domaćim igračima, pri tome najviše odskače Petrušev, koji je i u normalnim okolnostima vaš glavni igrač. Dodaj na njega Kalinića, i 4 stranca koja god doslovno, i vi ste apsolutno favoriti. Vredi li dodatno cediti igrače, i rizikovati bilo šta zarad trofeja kupa za koji bi se dobro oznojili i u full rotaciji? Ne bih rekao. Ali ja nisam Želimir, pa tako i ovo što ja mislim mogu okačiti mačku o rep. Nije bitno ko je favorit i čiji su domaći igrači bolji. Diskutujemo o tome da li je pametno da nosioci propuste kup. Zdravi i pravi momci koji se cele sezone nisu povredili (dva Džonsa, Braun, Bonga i Dejvis odigrali 128 od 130 EL utakmica) treba 6 dana da odmaraju i treniraju odvojeno od tima, a onda još 12 dana da samo treniraju, bez utakmica. Po meni je to bzv i pre može da ih izbaci iz ritma nego da im pomogne. Naravno, nemam ništa protiv da ti ili bilo ko drugi ima drugačije mišljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted February 8 Share Posted February 8 Kratak izveštaj iz arene sa zakašnjenjem. Monako baš nema domaći teren, mnogo je starih ljudi u publici, svi sede. Neki su gledali našu tribinu u čudu i snimali. Lupaju onim spravama i prave neku buku kao ali to je smešno, imaju i dvojicu bubnjara ali smo ih lepo iskoristili za naše skandiranje, tu je i neki lik koji pokušava mikrofonom da animira publiku. Na ulazu je bilo pretresanja, provere pasoša, psi su nas njuškali, jednog lika su izdvojili i dodatno mučili, ne znam zašto. Dosta ljudi je bilo vraćeno sa ulaza, mislim da su probali da uđu sa kartama koje ne pripadaju gostujućem sektoru i po tom pitanju su organizatori bili rigorozni. Nisu bila dozvoljena obeležja gostiju na ostalim tribinama, smarali su ljude za majice, kontam da su to naši navijači sa stranim pasošima. Jedan naš čovek sa domaće tribine je pozdravljao predsednika s nama i redari su ga grubo odvukli iz hale, to je izgledalo ružno. Hala je mala i mesta su loša, na gostujućoj tribini samo prvi red balkona može da vidi ceo teren, ostali bukvalno ne vide pola terena ili ako uspeju da pronađu ugao vidi se do trojke. O utakmici neću mnogo, svi ste gledali, kad se vratim pustiću reprizu da vidim još jednom. Utisci iz hale su da je Denzel Washington brz, Davis iskusan, Pokumon mršav, Sterling ubica, James beli medved, plesačice lepe. Bilo je faulova nad Davisom koji nisu svirani za 2+1, generalno su navijači bili nezadovoljni suđenjem. Prijalo je što smo im odbili nalete, kontrolisali utakmicu i uspeli da uđemo u mirnu završnicu pa smo bez stresa gledali, navijali i zabavljali se. Na kraju smo par napada pomogli domaćim navijačima u "defense" skandiranju što je bilo baš smešno, a onda ih i ispratili sa "au revoir" što je isto bilo smešno. Grad može da se obiđe za jedan dan, ima lepog zelenila, pogleda, dobro smo jeli. Ko voli može da ide u Oceanographic muzej da vidi ajkule, kazino, prinčevu kolekciju automobila ili npr delove F1 staze po ulicama, meni je bilo zanimljivo da prepoznam par poznatih krivina. Dosta se ide gore dole, čudan je layout ulica, naravno skupi automobili na sve strane. Meni se grad svideo ali to je naravno subjektivno, na netu sam stekao utisak da ljudi najmanje vole Monako od cele rivijere. Crno bela boja mila! 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 8 Share Posted February 8 8 hours ago, MC Thunder 2 said: Ono sto su njima Lojd i Okobo za napad, to su nama Frenki i Vanja za odbranu. Cisto da se ne stvori narativ kako je Monako bio daleko oslabljeniji od nas. U nekom procentu da, ali ne za toliko mnogo. Ma sta ce ta dvojica uopste da se vracaju, samo ce kvariti idilu i ovih prosecnih 123 razlike na mecevima protiv ekipa koje se ne zovu KKCZ. Ove sezone ispada da Bayern, Paris Basket i KKP imaju neke brutalne ekipe, a da su Zalgiris, ASVEL i Baskonia zapravo konkurentni, kad ono, samo su se nasli na pravom mestu u pravo vreme. O cemu mi pricamo, ekipa koja dobija 17 razlike u Monacu, 20 razlike u Milanu, 30 razlike ASVEL u gostima, 18 razlike PAO, rutinski zavrsava meceve protiv Fenera i Olympiacosa kod kuce je ekipa koja bi morala da bude u TOP 3 mesta na tabeli. Zapravo bi i bila da nije bilo onih 2-8, ali samo kad bi se salili - bas bi i KKCZ i PAO i OLY i Fener i Armani i Monaco onako katastrofalno predavali meceve u odredjenom trenutku da igraju protiv ekipe iz vrha tabele. Nego je rezon uvek bio isti - ima mnogo meceva, ovaj i ne moramo da dobijemo, protivnik grize na terenu i vodi 7 razlike, neka im i 17 razlike, koga briga. Mislim, uopste takmicenje u kojem jedan Carlik, jedan Sterling i jedan Tyrique na vecini meceva izgledaju kao da su najbolji plej, bek i centar EL je samo jedna bedna kopija NBA, pa cak i tamo se ne desava da svako svakog moze da dobije i da svako moze da se ugura u PO. Uostalom, ako neko stvarno misli da bi razni Sterlinzi i Carliki dobili vecinu od nekih 10 meceva protiv petorke Dozier - Punter - Nunnally - LeDay - Kaminsky, taj je onda jednostavno navijacki zaslepljen i sta ima tu da se diskutuje. A kada se pogledaju rezultati, Punter i LeDay i ostali su mogli samo da sanjaju da ikoga u gostima dobiju laganih 15, 17, 20 ili 30 razlike. Naravno, zato sto se bukvalno svako pripremao ozbiljno protiv njih i sto im nije bilo lako ni u jednom mecu. Mislim, ovako Sterlinzi i Carliki mogu do sutra, eno razbiju Barcu 10 razlike, rutiniraju Oly 15 razlike, ma 22-12 ih ceka. Neka lepo sadasnji KKP dobije nekog jaceg protivnika 2,3,5 razlike pa da i njihov ucinak bude vredan postovanja, a ne samo dokaz koliko je EL zastranila. Uostalom, kad Maledon i ekipa staraca imaju samo jednu pobedu vise od Efesa, sta dalje da pricamo? 1 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 9 Share Posted February 9 Molim vas, ko god da planira, nemoj. Ne mora i na ovoj temi 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) 3 hours ago, Papanikolesku said: Lundberg mesec dana, Ntilikina i Vanja sve ukupno iz dva puta - 2 meseca. Dwiz okvirno 2 nedelje van stroja, hronični problemi sa Bongom i Tajrikom koji igraju kroz povrede. Jedan loža i rame, drugi rame. Bilo je i bolesti, pa Bošnjaković zglob, Nakić takođe mesec dana itd itd. Kad se podvuče, Sterling Braun jedini igra non stop, čak je i Karlik imao neku pauzu. Sve te povrede su uticale da ekipa nema svežinu, nema dubinu, nema rotaciju kakva je trebala biti, i ono što čekamo od starta sezone; da konačno zaigramo kompletni i vidimo koliko ova ekipa može bez spuštanja gasa, u istom intenzitetu odbrane svih 40 minuta. Lično mislim da kup treba igrati sa igračima koji nisu trpeli toliki teret, možda ih i uvesti malo u ritam kroz takmičarski naboj koji nosi. Što se vas tiče, imate bolju situaciju sa domaćim igračima, pri tome najviše odskače Petrušev, koji je i u normalnim okolnostima vaš glavni igrač. Dodaj na njega Kalinića, i 4 stranca koja god doslovno, i vi ste apsolutno favoriti. Vredi li dodatno cediti igrače, i rizikovati bilo šta zarad trofeja kupa za koji bi se dobro oznojili i u full rotaciji? Ne bih rekao. Ali ja nisam Želimir, pa tako i ovo što ja mislim mogu okačiti mačku o rep. Dodjoh na forum da nesto slicno napisem, bukvalno bih ti potpisao svaki od postova o kupu. Mozemo jako malo da dobijemo, a jako puno da izgubimo - od potencijalnih povreda (3 utakmice u 4 dana), dobrog odnosa unutar ekipe (koga ce povesti a koga ne) do gubitka u finalu koji sigurno ostavlja posledice po samopouzdanje u narednim mecevima protiv komsija. Kao i svake godine, glavni fokus mora biti EL i sve bi trebalo da bude podredjeno tom cilju. Ali s obzirom da poznajemo Zeljka, sanse za tako nesto su 0% nazalost. Edited February 9 by Magia 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 9 Share Posted February 9 22 minutes ago, Papanikolesku said: Molim vas, ko god da planira, nemoj. Ne mora i na ovoj temi Slazem se, evo, ne mora na ovoj temi, samo je problem sto nije u pitanju tema, nego ono o cemu se pise. Niko ovde nije spreman da se kriticki osvrne na brojke koje postize njihov tim, dovoljno je samo da se lagano dobija i onda se to prihvata zdravo za gotovo, a Sterling, Carlik i Tyrique postaju najbolji igraci EL. Samo, kako ti igraci ne uspese da dobiju KKCZ, kako ih dobise dva beka iz PAO bez ikakve zamene (a isti ti igraci nisu mogli nista protiv KKP kada su uz sebe imali i Lessorta i Sloukasa i Browna)? Lakse je da se pevaju ode najvecem treneru u univerzumu, da se neko ko kritikuje takve pobede proglasava ovakvim ili onakvim, nego da se prizna da je realnost koju primecujemo prepuna kontradikcija i da nije realno ni normalno da bilo ko bilo koga u EL nabija 15 ili 20 razlike u gostima, pricam za timove koji nisu Virtus, Alba, ASVEL ili Maccabi. Jedan od ogromnih problema ovakvog sistema EL je sto favorizuje borbenost i izgaranje u svakom mecu naustrb kvaliteta. Gle cuda sto Obradovic stalno pominje da mu je tim ubedljivo izgubio samo dve utakmice, dok je, npr. Armani ubedljivo izgubio tri od svojih poslednjih pet ili sest meceva. Samo, ovde se pisalo o tome da "Zalgiris mora da padne" nakon 6-1 (i pali su), kako Bayern i Paris Basket da padnu (nakon sto je EC ekipa lagano vezala 10 pobeda u EL), ok moraju i slazem se, nego kad ce KKP prestati da samara sve ekipe 10+ razlike? Hocemo do kraja da gledamo da im niko nista (osim KKCZ) ne moze, kao da su iz NBA uleteli u EL? Neka lepo pocnu da dobijaju protivnike u egal i teskim mecevima, pa da i pricamo o ovom timu. Ovo da razbiju Monaco kao da je Cedevita, pa ako je to realnost, onda se puca na F4, zar ne? Onda ce biti i neuspeh kada se ne udje ni u TOP8, odnosno ispadne u Play - In fazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 9 Share Posted February 9 Toliko toga bih imao da ti odgovorim, ali sam previše puta čitao tvoje upise i replike ostalih forumaša; da je prosto besmisleno ulaziti u neku konstruktivnu diskusiju sa tobom jer je to začarani krug. Oprosti, ali ne, unapred gubljenje vremena i dan mrmota. Poštovao sam tvoj opus na ovom mestu, dok nisi krenuo da se inatiš i u nedogled ponavljaš jedno te isto na svakoj temi, KKP/KKCZ i njihova povezanost sa SNS, budžeti i neke lažne pobede blizanaca - deluje kao da si postao opterećen time i da je jedino što trenutno imaš da ponudiš forumu - neki cinizam i kroz njega često gubiš poentu u svojim upisima. Voleo bih da se vratiš komentarisanju same košarke, svojim zapažanjima utakmica koje gledaš, analizi, statistici, šta god; umesto što spamuješ teme copy paste komentarima u kojima svako od nas unapred zna šta će pročitati i izuzev što par njih trigeruje - ostali prelaze preko njih. Evo, odgovorih ti nešto, a nikakve veze sa košarkom nema - umesto da je to zapravo tema o kojoj pišemo. Sledeći put sigurno neću, ukoliko su ovakvi upisi sve što imaš da ponudiš. Iskreno verujem da nisu. @bergkamp bcd 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts