realno *w Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 14 minutes ago, Papanikolesku said: Monako bez Loyda sigurno, dok Okobo nije igrao poslednja 3 meča. Pa ko će im igrati spolja, bukvalno su spali na Džejmsa, Kalatesa i Štrazela?
le piaf Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 1 minute ago, realno *w said: Pa ko će im igrati spolja, bukvalno su spali na Džejmsa, Kalatesa i Štrazela? Tarpey je četvrti. Drugom najvećem EL kamenku ispod bloka, i jako na privatnom prevozniku. Pa nek Strazel potvrđuje ove elitne procente u poslednje vreme.
nemanjaol Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Glede Lakica, juce nesto komentarisem sa drugarima na grupi i skontam da je u Duletovo vreme nama skoro cela petorka igrala sa zalaganjem koje Lakic pokazuje. Ludilo Njemu svaka cast, primer kako se koristi sansa i sta znaci kad se igra sa maksimalnim zalaganjem i koncentracijom 5
realno *w Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 8 minutes ago, Papanikolesku said: Tarpey je četvrti. Drugom najvećem EL kamenku ispod bloka, i jako na privatnom prevozniku. Pa nek Strazel potvrđuje ove elitne procente u poslednje vreme. Prošli put smo protiv Kamenka insistirali da ne bude ispod bloka, pa nam je bacio tipa 10 asistencija u prvom poluvremenu...
le piaf Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 (edited) 7 minutes ago, realno *w said: Prošli put smo protiv Kamenka insistirali da ne bude ispod bloka, pa nam je bacio tipa 10 asistencija u prvom poluvremenu... Branili smo Kalatesa probijanjem blokova u piku? Edited February 6, 2025 by Papanikolesku 2
Marvin Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Sumanuta minutaza Ifea sinoc, a dosta jaka i za Sterlinga i Bongu. Nadam se da cemo sutra videti Dujana, Pokua a mozda i Majka u bar nesto vecim ulogama.
le piaf Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 55 minutes ago, realno *w said: Prošli put smo protiv Kamenka insistirali da ne bude ispod bloka, pa nam je bacio tipa 10 asistencija u prvom poluvremenu... Ok, sad kad si potvrdio, moram da pitam zašto 😄 Mislim, znam da nisi Željko, ali ovo mora neko da mi izanalizira i ponudi objašnjenje 😅
Stiletto Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Krenula prodaja članskih karata za ovu godinu.
ScepanScekicSto Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 (edited) Oce li se rukovati Zeljko i Spanulis Edited February 6, 2025 by ScepanScekicSto
Barkley#34 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 57 minutes ago, Marvin said: Sumanuta minutaza Ifea sinoc, a dosta jaka i za Sterlinga i Bongu. Nadam se da cemo sutra videti Dujana, Pokua a mozda i Majka u bar nesto vecim ulogama. Jaka minutaža ali sledi dugačka pauza u EL pa ima logike da ih nagazi.
Son_of_a_gun Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Oce li se rukovati Zeljko i Spanu 2
Marvin Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 4 minutes ago, Barkley#34 said: Jaka minutaža ali sledi dugačka pauza u EL pa ima logike da ih nagazi. Ide pauza, ali posle Monaka ako me razumes :)
Kooineeperk Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 1 minute ago, Barkley#34 said: Jaka minutaža ali sledi dugačka pauza u EL pa ima logike da ih nagazi. Jer ionako mnogi nece moci da igraju kup, odmarace 😄 Da li se zna uopste ko ce igrati Kup? Karlik-Lundberg-Bonga-Tajrik? Nesto ovako - boldovano stranci, precrtani oni koji ne igraju: C.Jones, , Ntilikina, Lakic Lundberg, Washington, Bosnjakovic Brown, Bonga, Marinkovic, Nakic Mike, Pokusevski T.Jones, Davis, Koprivica, Dimitrijevic
Barkley#34 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Da li misliš da nas zanima kup u ovom trenutku? 18 minutes ago, Marvin said: Ide pauza, ali posle Monaka ako me razumes 🙂 Jasno, zato će ih nagaziti na dve utakmice a posle blejka. 1
Elevator Operater Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 U zavisnosti od toga da li je Zeljku stalo da ga osvoji ili ne, igrace ili nece Sterling. 2
Son_of_a_gun Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Monako sutra bez Lojda, Okoboa i Brauna. 3
kojihit Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 I sutra je nase vece Poreski raj ce da se ispece 2 6
odupri se ludilu Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Sutra žurka do jaja Oba boda iz poreskog raja..... 8
kojihit Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Nasoj sreci nece biti kraja Ponece nas ko da jasemo zmaja *nisam bas umetnicka dusa kao sto vidite, ali A- za trud 2
boki111 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Juce nam je bilo moranje da pobedimo, zato je Zeljko skratio rotaciju maksimalno. I Virtus se muski borio, bili su dosta agresivni, ali im fali mesa pod kosem. Lose smo otvorili utakmicu, i hvala Sterlingu sto smo koliko toliko bili u igri u prvoj cetvrtini. Odbrana je bas pucala u tom periodu. U drugu cetvrtinu smo usli mnogo agresivnije i tu smo preuzeli kontrolu nad utakmicom. Tu je Sterling promasio dva lagana suta, videlo se tada da je umoran pa ga je izveo Zeljko. Isto se je posledica umora kod njega i onaj cudan pokusaj asistencine za ali up u drugom delu utakmice, u kontri. Kada je izasao, preuzeli su Karlik i Dejvis najveci protagonizam u napadu, i kasnije se prikljucio opet Sterling, koji ima odlicna resenja kada kreira iz pika. Najbolje ulazne pasove ima ka centrima, ne baca ih mlitavo a i van toga ima najbolja resenja. Dejvis konstantno igra odbranu "na foru", sto nekada rezultira ukradenom, izbijenom loptom, dobrim udvajanjem a nekada ispadne skroz (gde sam poludeo u 2 navrata u poslednjoj cetvrtini). Zonski presing odradio posao, kad god smo ga igrali imali su 10 ili nesto malo vise sekundi za napad, plus npr ona osvojena lopta za poene u poslednjoj sekundi poluvremena. One stvari koje radi Lakic su strasno bitne, a pogotovo kada posle osvojene nicije lopte, ofanzivnog skoka, ukradene lopte damo trojku kao Sterlingovu, to podize celu ekipu mnogo. 6
ScepanScekicSto Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Sta nam odgovara od rezultata veceras? Za koga navijamo
NikadProtivŽelimira Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 25 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sta nam odgovara od rezultata veceras? Za koga navijamo Fener i PAO najvažnije, u Kaunasu lično Žalgirio preferiram, mislim da neće još mnogo pobeda imati. Kec u Berlinu i dvica u Minhenu bi bil lepi, ali baš teško da će nam igrati nešto.
DameTime Posted February 6, 2025 Author Posted February 6, 2025 Kažem ja sinoć kako sam od par ljudi dobila komentar da ih podsećam na Žocimira (karakterom), da bi mi @kojihit rekla kako to treba da shvatim kao kompliment, jer on ima harizmu i sa 6.5 banki. I kako posle da se ne radujem što sam dobila drugaricu ovde 😁 1 2
SteveFrancis#3 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 Srce ruke glas Gde vam je cetvorka Jebao vas pas 4 3 14
Barkley#34 Posted February 6, 2025 Posted February 6, 2025 57 minutes ago, DameTime said: Kažem ja sinoć kako sam od par ljudi dobila komentar da ih podsećam na Žocimira (karakterom), da bi mi @kojihit rekla kako to treba da shvatim kao kompliment, jer on ima harizmu i sa 6.5 banki. I kako posle da se ne radujem što sam dobila drugaricu ovde 😁 I ti juriš klinke? 19
Recommended Posts