Jump to content

Recommended Posts

15 minutes ago, Dzo23 said:

Sterling je 5 god mladji Naneli, sa nešto slabijom odbranom ali vecim talentom u napadu. 

Hmmm, ja sam mišljenja da je Sterling i alatima i effortom bolji defanzivac od Jamesa, ali da je u napadu jednostraniji, posebno u dijelu kreacije za druge. S tim što nam u ovakvoj kompoziciji zapravo možda i više odgovara ova isključivo egzekutorska uloga Sterlinga.

• Like 11

On 1/2/2025 at 1:13 PM, Marvin said:

Ja predviđam laganu pobedu sa 10+ već na poluvremenu.

Nema na čemu.

Nego, na jednu pobedu smo od plej in zone 

spacer.png

Cenim da padaju još niže Žalgiris i Bajern a da ćemo se boriti za prolaz sa Armanijem i Efesom (i možda komšijama)

• Like 1
  • Love 2

1 hour ago, Alek The Great said:

Nakic je bas inferioran u napadu na ovom nivou. 

Kad imas u petorci na parketu 4 odlicna igraca pride, onda se to ne oseca 😉 Meni se decko vec vise svidja od Trife, isekla ga je povreda. Da je pogodio onu otvoreno trojcicu, a videli smo da ume, utisak bi bio drugaciji.

• Like 1

Dobri smo veceras bili, gotovo svi dali doprinos, odbrana top i onda je sve lakse

koliko samo znace Ife i Frenk u rotaciji...

Sa svakim mozemo da se pobijemo i to mi je najbitnije.... kakav god skor bude na kraju ova ekipa mi je super

a promenismo melodiju za  poruku psihu... sustina je ista

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 7

2 hours ago, DameTime said:

Željko je jako lepo pričao o Pokuševskom na press konferenciji.

Mozda nije merodavno bas jer je Pokusevski igrao na velikoj razlici najvise, ali osecaj mi je da mnogo vise kontrolisemo skok sa njim na terenu nego sa Majkom. Mada to je samo vizuelni utisak, nisam statisticki proveravao. 

Majk u odbrani ima bas neki jako los govor tela, kao da mu se ista ne igra uopste. Zeljko danas nije toliko pizdeo, ali mi je utisak da je preko pola tih svojih reakcija bilo usmereno Majku. Pokusevski sa visionom i rasponom ruku, mnogo vise lopti moze da cacka kad se odbiju visoko, plus specijali u kojima on odigra nesto na 3. Ocekujem od njega dosta bolju sledecu sezonu.

• Like 1

Hepi nju jir.

Nek vam svaka vako dosadna bude.  Jesmo govna, al imamo dusu. A dusa se trilera nagledala. Daj malo romanticne komedie.

Zjbvm se naravno. Jbo vake tekme i onog koe izmislio rom-kom.  Il extaza, il pisem kako su svi najgori. na svetu. Ikad. Svukud. 

Pa da vidimo. Ako sledece 3, budu 3 od 3, mozda se blago i zainteresujem za ovu sezonu.

it's now or never, kiss me my darling... BE MINE TONIGHT.

Ponese me emocie.

• Love 3

18 minutes ago, mipivi said:

Hepi nju jir.

Nek vam svaka vako dosadna bude.  Jesmo govna, al imamo dusu. A dusa se trilera nagledala. Daj malo romanticne komedie.

Zjbvm se naravno. Jbo vake tekme i onog koe izmislio rom-kom.  Il extaza, il pisem kako su svi najgori. na svetu. Ikad. Svukud. 

Pa da vidimo. Ako sledece 3, budu 3 od 3, mozda se blago i zainteresujem za ovu sezonu.

it's now or never, kiss me my darling... BE MINE TONIGHT.

Ponese me emocie.

1 od 3 i dalje smo u igri.

2 od 3 odlican uvod u nastavak sezone.

3 od 3 gde se bese igra F4 🙂

Edited by TripleJ
  • Like 4

Evo i mene iz Pionira.

Preživio sam juče ljepote srpske administracije u trouglu Mup-opština-matični ured, zastoj na autoputu, snježnu oluju, ako ovo nije ljubav ja ne znam šta je. Hvala @Dzep i @MC Thunder 2 na gostoprimstvu, @uvrnuto na ulaznici, žao mi je što je sezona virusa uticala da nas ne bude više.

Utakmica bombonica, ekipa me ispoštuje svaki put kad dođem, dvorana skandirala “igrajte za Sona”, počastismo fino i predsjednika… Ljepota. 🙂

Vi da ste neki grobosi dovlačili bi me češće u Bg, makar za dupla kola, jedan da me pusti na gajbu, drugi da mi nađe kartu, da bude i neka lepa seka od strica da mi masira ramena… 😁 Kad dođe F4 da se svi učipite pa da slavimo više tu titulu. 

Šalu nastranu, divno veče sa divnim ljudima, napune se baterije za tri mjeseca unaprijed, preporuka za mentalno zdravlje 10/10. 🖤🤍

• Like 12
  • Love 4