Kronostime Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Marvin said: Ju, šta sad? Sad da cujemo Radu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago "Zeljko, kao prvo cestitke na pobedi na teskom terenu. Da li vas tek bole sve greske vas i vaseg tima u dosadasnjem toku evrolige?" kvota 1.10 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Odučili ste nas od košarke komšiluk....čestitke! Edited 5 hours ago by Gudura 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 8 hours ago, 40Wins said: Odlicno gostovanje ili da preokrenemo sezonu ili da skocimo iz aviona bez padobrana... Ajde sad gas. Bravo momci! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Imamo više pobeda u gostima nego kod kuće. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Najiskrenije cestitke komsije. Nikad lakse, nikad cistije i nikad ubedljivije nas niste pocistili. Takodje navijaci su bili glasniji od cele arene, pa ste u ovom filmu ispali Spartanci. Zeljko je bukvalno ponizio kolegu, nadam se da nece ostaviti trajne posledice. Igraci Partizana borbeni, zeljni pobede, dosli da se potuku i odnesu sav plen. Razlika je ipak premala, Partizan je zbog neiskustva ispustio priliku da natrpa Zvezdi 100+ poena. Odlicno vodjenje Zeljka, na vreme je izvukao Pokusevskog, nasao balans i odrzavao ga tokom celog meca. Zvezda je delovala poput Mornara, u nekim trenucima tragikomicno, primera radi kad obruc blokira Mitrovica... Zanimljiva je bila i sekvenca gde Dzouns nekoliko puta uzastopno prepisava Tea. Mislim da je Zeljko napravio odlican mec ap tim u odnosu ma Zvezdu u da ce dueli u Abi i El za njih biti samo stvar rutine. Zvezda ima vece sanse u Kupi i Agroziv ligi. Na zalost ni Partizan ni Zvezda nemaju kvaliteta u Evroligi, tako da je ovo pobeda za bolji bilans donjeg doma. Partizan ima mladji, atleticniji tim, uz neku doselekciju, mogu vise da izvuku do kraja sezone, za razliku od penzionerskog komsiluka, koji ulazi u prepoznatljiv raspad mod. Ako nista drugo, Partizan nema igrace trenere, trenra koji pristaje na kompromise, igrace u talovima i slicne "egzibicije" Srecno vam bilo ima sta da se slavi! 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Bravo bre! Skoro pa perfektan meč, pa još na gostovanju. Vrhunski pripremljen meč Željka Obradovića. Deluje da im baš ne ležimo, koncepcijski. Imamo fizikalije da bacimo na njihove bekove, nemaju prednost ni u sviču. Bonga pojeo Kalinića, Ntilikina svakog beka kojeg je čuvao. Strašno pametno smo igrali u napadu, što mi je neverovatno za nas. Nadam se da je ovo trenutak u kojem okrećemo sezonu na našu vodenicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Nisam gledao, bio na slavi, ali pratio rezultat i mogu samo da kažem “bravo komšije”! 👏🏻 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Ovo i jeste bio sci fi scenario koji nikako nisam očekivao. Prvo - nula izgubljenih lopti za poluvreme. KKP u EL to apsolutno nikada nije imao. Drugo - skok, no comment, zar nije divno kad tim ima upotrebljivu četvorku? Treće - e to je tek iznenađenje, apsolutno bez panike, ej mi bez panike ni na sekund, neverovatno... Četvrto - ko bi rekao, ali mi znamo i zonu da postavimo. I to više varijanti, a i kombinaciju zona čovek. Prvi put u sezoni. Na momente sam video iste stvari koje je Kari radio Stiv Keru na OI. CMM ubijen, zbunjen, pogubljen... Karlik ubio, ostali ispratili, Ife konačno! Ovo ništa ne znači, ubediće me da su psihički spremni da igraju ovako kvalitetne utakmice kad ih budu odigrali više u nizu i kada budu dobili neku jako neizvesnu utakmicu. Do tada bravo, ali i dalje smo na videćemo... E da - čini mi se da su na poluvremenu spikeri rekli da je tu bio i Matija Bećković? Tad sam već počeo da se nadam, taj baksuz nikad i nikome nije pomogao, gde se on pojavio, na kraju se crni barjak vio Edited 5 hours ago by Dzep 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Presrećan sam. 🥰 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Свака част, рутинирање право. Само да кажем након пораза да ми је ова ваша екипа неупоредиво симпатичнија од прошлосезонских. Играчки, људски, карактерно, како год. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Cestitke, zasluzeno. Ćeraćemo se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 25 minutes ago, Kronostime said: Sad da cujemo Radu. Nisam cuo Radu 🙂 Gledam sut za tri: Iffe 0/5 Carlik 0/5 Sterling 1/6 Bonga 2/7 Bilo bi lepo da se protiv Grka pogodi barem 5 vise na ovoliki broj suteva 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Just now, prolup said: Само да кажем након пораза да ми је ова ваша екипа неупоредиво симпатичнија од прошлосезонских. Играчки, људски, карактерно, како год. Gospoda. Bonga mi je najdraži sa onim licem simpatičnog dečkića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Jbg... Mora i mi neku pesmu zapevamo. Al de ovu najskuplju... Procam ja i beou i negrou, mora sudan jones. Al on tvrdoglav. Ko ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Sfero jako lose vodio tekmu. Ovo ce biti potpuno abitna tekma ukoliko se ne udje u seriju pobeda, a ne vidim sa rasporedom koji sledi kako bi to bilo moguce. Preduboka je kanalcina. Jos jedan visoki? Niko nista, a? Lagano, keep it gangsta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Aman 2 said: Imamo više pobeda u gostima nego kod kuće. 😄 I sve pobede u gostima su u Beogradu 😎 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Lagano. Očekivano. Zajebavam se, naravno, uopšte nisam očekivao ovo. Pogledaću sutra, pratio sam povremeno pbp i video da smo prvu IL imali tek u nekom 25-26 minutu, čini mi se, kao i da smo imali popriličan višak u skokovima u napadu u 1/2. To mi već bilo dovoljno za pozitivan utisak. Nanu im naninu, našim igračima, je l' sad vide da može? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Komšije, čestitam na odličnoj pripremi meča. Toliko ste dobro izjinxovali onim kukanjem uoči utakmice da je malo falilo da vam poverujem. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 7 minutes ago, prolup said: Свака част, рутинирање право. Само да кажем након пораза да ми је ова ваша екипа неупоредиво симпатичнија од прошлосезонских. Играчки, људски, карактерно, како год. ova ekipa mozda nema toliki igracki kvalitet kao prosla ali daleko mi je bliza nego proslogodisnja... LM... pre svega momci su pokazalo najpre sebi da mogu a onda i drugima. Sad samo trenirati jos vise... i uigravati Majka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Valjda cemo sad skinuti pritisak sa sebe i kao domacini...uz naravno temeljno pracenje game plana, both igraca i Zeljka. Odlicno rotiranje veceras, nadam se i ubuduce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Cestitke komsije sa zakasnjenjem bas ste nas odrali. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Pogledajte Bogdanov story 😄 Btw, razlika između Željka i Sferopulosa (koji je vrlo dobar do odličan EL trener) ili nekih drugih trenera - ne robuje unapred upisanim minutima, imenima ni činjenici da je neko pre ove utakmice imao minimalno minuta u EL. Bacio je Mikea u vatru, pustio ga da igra, verujući u to što može da mu donese. Na kraju je on postavio pravac i smer ove utakmice (i dalje me nerviraju njegovi blokovi). E da, @ScepanScekicSto, si se zapio na slavi? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts