Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Meni je razumljivo što se maše ziceri i gube lopte. Veći mindfuck mi je što Jordan Clarkson izgleda kao pojam racionalnosti za većinu košarkašica. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31 Share Posted July 31 Dobra četvrtina. Sad da vidimo našu čuvenu 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 31 Share Posted July 31 14 minutes ago, realno *w said: Dobra četvrtina. Sad da vidimo našu čuvenu 4. Vrhunski su odigrale... Kapa dole za devojke... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Moraću češće da prozivam Racu, Janković i Đorđević Dugalić me ne bi razumela, jedva nabada srpski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Kakva partija jbt... Pokidale devojke. I našoj Maši je ovo najbolja partija u reprezentaciji rekao bih. Bilo je boljih po poenima i indeksu, ali ovakva odbrana, skok, protiv ovakvog protivnika... 13p 7sk za 18 minuta Edited July 31 by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Bravo devojke, bravo, bravo, bravo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Kako se igra odbrana na +22 na minut do kraja... Fascinantna disciplina i borbenost koje poništavaju nedostatak kvaliteta koji smo imali do skoro... Marina je genije, nema tu šta da se priča više. Šta god da urade, kapa dole... Edited July 31 by Issey 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Bez i jednog slobodnog bacanja u drugom poluvremenu za naše, ne sećam se kad sam to video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31 Share Posted July 31 Sjajna utakmica devojaka od početka do kraja. Protiv fizički superiornijeg protivnika igrali smo taktički daleko zrelije, dok su se Kineskinje uglavnom ispucavale za 3 jer je dole bilo sve zatvoreno iako one imaju dvometrašice. Fenomenalna pobeda i izgleda da je ona Marinina izjava nakon Portorika doprla do devojaka na pravi način. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 31 Share Posted July 31 Smailbegović igra odbranu kao Branko Lazić u najboljim danima! Bravo devojke! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 Gaženje. Evo vam za boks 😁. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 31 Share Posted July 31 Djordjevic i Raca su odlicno otvorile poluvreme, a Masa Jankovic odigrala nenormalno, bila na svakoj lopti. Neocekivano ubedljiva pobeda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 31 Share Posted July 31 Ovo je veliko iznenadjenje za mene jer od kosarkasica nisam nista ocekivao. Bravo!!! Sve su bile korisne danas, cak i bez Nogiceve i Ivon u petorci smo izgledili odlicno. Nadia odlican posao uradila. Nogic iako tu mozda najbolja svedena tacno na meru kako treba bez mnogo trosenja i vremena i suteva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 31 Share Posted July 31 Sjajna igra kosarkasica. Odbrambeni pristup za medalju. Ovakav odnos prema igri na svakom mecu i nece glava da nas boli. Jos jednom cestitke Marini i kosarkasicama za ovaj sjajan performans. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 31 Share Posted July 31 Bravo za devojke! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 31 Share Posted July 31 Šta se ovo desilo, kako ih ugazismo ovako nekulturno? 😮 Šta će brat Xi reći?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 31 Share Posted July 31 5 minutes ago, nunilo said: Ovo je veliko iznenadjenje za mene jer od kosarkasica nisam nista ocekivao. Bravo!!! Sve su bile korisne danas, cak i bez Nogiceve i Ivon u petorci smo izgledili odlicno. Nadia odlican posao uradila. Nogic iako tu mozda najbolja svedena tacno na meru kako treba bez mnogo trosenja i vremena i suteva. Za mene je veće iznenađenje igra i pristup nego sam plasman dalje (koji takođe nisam očekivao). Sa ovakvim pristupom one idu do medalje, samo da nam uleti dobar mečap u 1/4 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31 Share Posted July 31 Ja nisam iznenadjen iskreno, ne znam ko proglasi ove Kineskinje za favorite. Lose vodjene, plus igraju na nacin da bi i Klarkson i takvi umobolnici stali i rekli pa cekaj malo sta radite. Svaka cast nasima naravno, ovo ih sada stavlja na jednu pobedu od borbe za medalje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 31 Share Posted July 31 35 minutes ago, McLeod said: ne znam ko proglasi ove Kineskinje za favorite. Ne pratim žensku košarku, ali bile su druge na svijetu prije dvije godine, izbacile Francusku u četvrtfinalu i Strayu u polufinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 57 minutes ago, Issey said: Kako se igra odbrana na +22 na minut do kraja... Fascinantna disciplina i borbenost koje poništavaju nedostatak kvaliteta koji smo imali do skoro... Marina je genije, nema tu šta da se priča više. Šta god da urade, kapa dole... Trebalo je nabiti koš razliku, nikad ne znaš kakvi će krugovi da se stvore. Je l' i kod devojaka isti princip za četvrtfinale i dalje kao kod muškaraca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 31 Share Posted July 31 Verovatno jeste, ne bi se cimala FIBA da smišlja dva različita podjednako komplikovana i glupa sistema. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 31 Author Share Posted July 31 48 minutes ago, Stiletto said: Je l' i kod devojaka isti princip za četvrtfinale i dalje kao kod muškaraca? Jeste. Ok treba odigrati i protiv Španije, ali mislim da je ovo ogroman korak ka prvom šeširu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3 Share Posted August 3 Na koga mogu žene u 1/4 finalu, ova dva duduka sa RTS-a ništa ne pominju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 3 Share Posted August 3 Razbijaju nas Spankinje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted August 3 Share Posted August 3 Ono sto su odigrale protiv Kineskinja je skoro savrseno, tesko da ce ponoviti takvu igru na oi, ovo je mnogo realnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts