Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Kanadjani preuzeli primat. 3 minutes ago, Don Dusko said: Kanadjani preuzeli primat. Don Dusko cuti bre cuti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Teska indijanstina sad. Kakva ukradena lopta Dorta😦 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 Khem Birch igra u Italiji, u Đironi Bard sporckog novinarstva i života uopšte 1 1 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 30 Share Posted July 30 Ali kako šutira McVeigh Mada dobro je, ulazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) 6 minutes ago, McLeod said: Teska indijanstina sad. Kakva ukradena lopta Dorta😦 Nemoš se isprati ko na koju stranu tera... Edited July 30 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Just now, Beonegro said: Khem Birch igra u Italiji, u Đironi Bard sporckog novinarstva i života uopšte Legenda nasa. Mene je do pre deset godina nervirao. Sad biram da ga slusam umesto da gledam na Maxu. Daje smek utakmici, nema sta. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Marej je uzasan kosarkas - glasom Darka Plavsica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Marej je spustio za Birca odnosno Berca- Petar Denda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 30 Share Posted July 30 37 minutes ago, Darko said: Slažem se za kvalitet ali kako stvari teku mislim da će Australija da pobedi. Kanadska igra mi ne uliva poverenje. Ala sam ih izbaksuzirao, McLeod da mi pozavidi Stisli odbranu a Australija kamenjari. Murray dobro pri kraju po običaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 30 Share Posted July 30 Jel ovo po imenima najjaci kosarkaski turnir ever? Jokic 3x MVP, Djani Armani, Sef Kuri, Leberon, Durantula, Davis, Marej, Shaja, Tatum etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 30 Share Posted July 30 Dobra partija Kanade, definitivno jedan od glavnih kandidata za finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted July 30 Share Posted July 30 Marej izgleda ko da se u somboru spremao za olimpijadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 30 Share Posted July 30 1 minute ago, mipivi said: Marej izgleda ko da se u somboru spremao za olimpijadu. Kao da ga gledam u Denveru. Celu utakmicu brlja a onda na kraju ključni koš i pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Kao što sam i predvideo ipak dobi Kanada na nešto veći individualni kvalitet. Čim su počeli bolje da štite obruč oterali su Australiju iz reketa a tada su ovi ipak limitirani da šutem dobiju. U svakom slučaju, dve jako ozbiljne reprezentacije (Kanada verovatno favorit no.2 celog turnira) i sad će biti vrlo zanimljivo u trećem kolu, posebno meč Grčke i Australije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30 Share Posted July 30 To je Jamal, nisam sigurna koliko je dobro što sad imaju clutch igrača 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30 Share Posted July 30 Zašto Murray ima malu minutažu? Nisam gledao Kanađane do sada,zaključujem po statistici Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 5 minutes ago, Drug Crni said: Zašto Murray ima malu minutažu? Nisam gledao Kanađane do sada,zaključujem po statistici Prvo zato sto se raspada, drugo zato sto je deli sa SGA, Nembhardom, Dortom i Bruksom. Cak uglavnom igra sa SGA zajedno, ali onda trpi odbrana i skok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) 32 minutes ago, Chaos Is Me said: Kao što sam i predvideo ipak dobi Kanada na nešto veći individualni kvalitet. Čim su počeli bolje da štite obruč oterali su Australiju iz reketa a tada su ovi ipak limitirani da šutem dobiju. U svakom slučaju, dve jako ozbiljne reprezentacije (Kanada verovatno favorit no.2 celog turnira) i sad će biti vrlo zanimljivo u trećem kolu, posebno meč Grčke i Australije. Nije ni bilo nekog velikog prilagođavanja i taktičkog nadmudrivanja, prosto Australija nije mogla protiv ozbiljnog protivnika da nadoknadi Millsov ekstremno loš dan (2 od 10 iz igre, 1 asistencija i 4 izgubljene za 28 minuta). Nije me impresionirala Kanada ni protiv Grčke ni danas, sa ovakvom igrom ja mislim da gube on nas i Njemaca, o Amerikancima da ne pričam. Čak mi Australijanci i dalje djeluju opaasnije, jer ne vjerujem da će Mills odigrati još jednu makar približno ovako lošu utakmicu do kraja prvenstva. 18 minutes ago, McLeod said: Prvo zato sto se raspada A dobro sad, ne raspada se što voli da se raspada, nego što je očito imao neku povredu krajem sezone zbog koje se jako kasno priključio pripremama reprezentacije. Edited July 30 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 3 minutes ago, Beonegro said: A dobro sad, ne raspada se što voli da se raspada, nego što je očito imao neku povredu krajem sezone zbog koje se jako kasno priključio pripremama reprezentacije. Secas se kad si ga hajpovao pred draft, a ja rekao da je klasican indijanac i da nikad nista nece uraditi, da je u citavoj klasi Simons jedini superstar? I za to sam kriv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 30 Share Posted July 30 Igras koliko ti protivnik dozvoli, Mils je konstantno dobro cuvan od strane Dorta i Bruksa, tako da je tesko mogao bilo sta bolje da uradi.Ta dvojica su elitni defanzivci i to su pokazali u ovom mecu.Samo cetiri poena od njega i Gidija u drugom poluvremenu jasno pokazuje kako su ovi defanzivno bili naostreni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 8 minutes ago, McLeod said: Secas se kad si ga hajpovao pred draft, a ja rekao da je klasican indijanac i da nikad nista nece uraditi, da je u citavoj klasi Simons jedini superstar? I za to sam kriv. Daj napiši da nikad neću dobiti na lotou, ima izvlačenje Euromiliona noćas Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Just now, Beonegro said: Daj napiši da nikad neću dobiti na lotou, ima izvlačenje Euromiliona noćas Pa realno je da neces. *ako dobijes seti me se. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 9 minutes ago, Jerotije Pantic said: Igras koliko ti protivnik dozvoli, Mils je konstantno dobro cuvan od strane Dorta i Bruksa, tako da je tesko mogao bilo sta bolje da uradi.Ta dvojica su elitni defanzivci i to su pokazali u ovom mecu.Samo cetiri poena od njega i Gidija u drugom poluvremenu jasno pokazuje kako su ovi defanzivno bili naostreni. Mills kad je u ritmu Dort i Brooks mogu jedino rep da mu posole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted July 30 Share Posted July 30 U slucaju pobede Kanade nad Spanijom, Grcima treba pobeda od 10 razlike za drugo mesto i siguran prolazak dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 30 Share Posted July 30 31 minutes ago, Beonegro said: A dobro sad, ne raspada se što voli da se raspada, nego što je očito imao neku povredu krajem sezone zbog koje se jako kasno priključio pripremama reprezentacije. Ušao je u plej- of povređen/rovit pa je onda mrljavio kasnije a mislim da je dodao još neku povredu tako da je verovatno još uvek u procesu oporavka od praktično svega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts