McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 25 minutes ago, MrTwister said: Mislim da nikad veci SGA fan klub nije bio u Grckoj no sad posle ovog meca. Dobije li Kanada - ostaju u igri dok ako Australija pobjedi ispadaju jos danas. Iz ove grupe je tesko ocekivati da neko prodje sa 1-2, mislim da su Grci ispali bez obzira na rezultat AUS - CAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Shai 2 brza faula. Nembhard je jako dobar igrač a njega malo ko pominje kod Kanade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Sad sam. Baš budala Nije izvinjrnježi avionu sam Edited July 30 by Helena 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 30 Share Posted July 30 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Shai 2 brza faula. Nembhard je jako dobar igrač a njega malo ko pominje kod Kanade. Odličan igrač, odigrao je odlično i u plej ofu kad se Halibarton nešto povredio, baš me iznenadio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Kakva košarka, sunce ti jebem, obe ekipe imaju baš veliki potencijal, posebno Kanada, mada Australija igra svoju igru. Daniels i Exum su baš zajebani kao atletični bekovi uz Giddeya. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 38 minutes ago, Helena said: ? :)) Kako se Grci drugacije nazivaju?Heleni. Otuda @Helena :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Opasni Aleksander Gilges dva brza faula i nije na terenu, odma Australija u vodjstvu. Vucic znae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 30 Share Posted July 30 4 minutes ago, Helena said: Off Ako pravite budalu od mene, volela bih da znam zašto reaguju tako oni sa kojima nisam reč razmenila. Ne znam šta drugo da kažem na ovom bogoumilnom mestu i takvom ljudima. Bog vas blagoslovio ispadanjem reprezentacije, da se ne jedite. Nisi valjda pomislila da ti igraš bully ball.. Hteo je Grke da nazove Heleni pa je tebe kvotovao greškom 🙂 Ne zameri, ispalo je smešno.. Gidi ovde deluje nezaustavljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 30 Share Posted July 30 SORRY ne ulazim n a topik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30 Share Posted July 30 Getting giddy watching Giddey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 30 Share Posted July 30 3 hours ago, DameTime said: Gledaju oni koju košarku prate od pre 2015. godine. Taman sam tad negdje prestao gledat tu besmislicu. Kad je F4 bio u Beogradu. Šarić, Žižić, Rozić, Planinić, Mavra, neki Ameri....osvojili tu ABA Ligu, pobjednik ide u Euroligu. Kad ono nema Cibone u Euroligi. Naravno počeo sam te sezone gledat košarku. Dobro, gledao sam malo 1989-2005, al ništa bitno se nije igralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 RJ Barrett može da da i 30 poena ali je trupac klasičan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 2 minutes ago, Chaos Is Me said: RJ Barrett može da da i 30 poena ali je trupac klasičan. Fascinantno glup lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 30 Share Posted July 30 Marej isto štetočina za sada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Odlicna utakmica Kan vs Aus! A nije lako Dzokicu sa Jamalom. Au sta promasi R J Barret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 30 Share Posted July 30 Питер је срамотан. Понекад, кад сам боље расположен, слушам његове преносе и смејем се. Сада ми је само ужасан док пратим иначе одличну утакмицу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Ako Dulo i Radonja gledaju ovu utakmicu sigurno puštaju u gaće na Dysona Danielsa. Vrhunski defanzivac a uznapredovao je i u napadu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30 Share Posted July 30 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ako Dulo i Radonja gledaju ovu utakmicu sigurno puštaju u gaće na Dysona Danielsa. Vrhunski defanzivac a uznapredovao je i u napadu. Meanwhile Želimir pušta u gaće na Barretta 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 30 Share Posted July 30 Ali, kako je lijepo gledati SGA - čovjek koji vraća vjeru u divnu, dobru poludistancu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Bolja Australija, više timske igre imaju. Kanadska igra se suviše mnogo svodi na soliranje, mada je tu SGA baš dobar. Murray baš loš, stvarno sam iznenađen kakav je non-faktor na terenu. Giddey mnogo dobar, još i trojke pogađa. Jeste da je uzorak samo dve utakmice ali mi se čini da je popravio šut. Edited July 30 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Giddey igra iz samopouzdanja jer je jasno apostrofiran kao lider i pokretač ovog tima. Kanađani nekako imaju previše opcija spolja. Više bi im vredeo malo bolji centar od Powella i Bircha nego Murray. Ipak, verujem da će dobiti ovaj meč. Australija je dobro složena i vođena ali Kanada ipak ima više kvaliteta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 @Darko I meni Australija izgleda ubjedljivije, iako su u Kanadi veća imena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 30 Share Posted July 30 Just now, Chaos Is Me said: Giddey igra iz samopouzdanja jer je jasno apostrofiran kao lider i pokretač ovog tima. Kanađani nekako imaju previše opcija spolja. Više bi im vredeo malo bolji centar od Powella i Bircha nego Murray. Ipak, verujem da će dobiti ovaj meč. Australija je dobro složena i vođena ali Kanada ipak ima više kvaliteta. Slažem se za kvalitet ali kako stvari teku mislim da će Australija da pobedi. Kanadska igra mi ne uliva poverenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Treba imati u vidu da Australija vodi prakticno bez Lendejla, koji bi trebalo da donese prevagu pod kosem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 30 Share Posted July 30 Egzum ima baš malo protagonizma, iznenađenje za mene, mada je tako bilo i na pripremama.. S druge strane Denijels pozitivno iznenađenje. Gidi je konstantan. Kod Kanade Bruks malo lošiji nego na SP. Sve u svemu ako mogu da se izbegnu u 1/4 finalu obe ekipe+ Nemci računaću da smo dobro prošli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts