Don Juan Posted July 26 Author Share Posted July 26 Samo da napomenem jednom i neću više - nacionalizam, homofobija, jasna ili prikrivena, rasizam, mizoginija, svaka retrogradna ideologija ili slično, je strogo zabranjena i svaki post i ako mi zamiriše na to biće brisan. Kome se ne sviđa, neka promeni kanal. Ko hoće o tome da piše, neka nađe drugo mesto. Takvi postovi i takvi forumaši na ovom delu foruma neće biti dobro došli. Izvinjavam se na ovom postu. 6 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 Eve ti ga Nadal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 26 Share Posted July 26 ja da se pitam otvorio bi Alan Prost 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26 Share Posted July 26 I da, bas dobar miks isao za vreme defilea, ako neko nadje link nek mu ne bude tesko da okaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 To Nadal pali vatru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 26 Share Posted July 26 I London, velite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 26 Share Posted July 26 Jes da nije francuz ali Rafa ima najviše logike. Legenda Pariza plus učesnik na ovim OI. No čini mi se da neće niko od ovih što smo videli do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted July 26 Share Posted July 26 Ijaaao nema Novaka da upali vatru, a Nadal je tu. Kad sutra opale po organizatorima Informer i bratija, oni i ne znaju koliko su na.....i 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 26 Share Posted July 26 Vucic ce zapaliti 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26 Share Posted July 26 1 minute ago, Edinburgh said: Ijaaao nema Novaka da upali vatru, a Nadal je tu. Kad sutra opale po organizatorima Informer i bratija, oni i ne znaju koliko su na.....i 🙂 Cuti, bolje, da se Nole ne pre'ladi na ovoj kisi i vetru... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 Just now, Klotzen said: Jes da nije francuz ali Rafa ima najviše logike. Legenda Pariza plus učesnik na ovim OI. No čini mi se da neće niko od ovih što smo videli do sada. Pa u čamcu sa bakljom i Rafom su Karl Luis, Serena Vilijams i čini mi se Nađa Komaneči. Nose kao legende sporta, neće oni paliti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Očekivao sam brata Remija Gajara na otvaranju, legalno ili ilegalno. Mora da su ga ipak preventivno priveli samo dok ovo ne prođe, 'oće se otme kontroli. Edited July 26 by Molina23 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 26 Share Posted July 26 3 minutes ago, Molina23 said: Očekivao sam brata Remija Gajara na otvaranju, legalno ili ilegalno. Mora da su ga ipak prevetivno priveli samo dok ovo ne prođe, 'oće se otme kontroli. On vozi ovaj gliser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 3 minutes ago, Kooineeperk said: Cuti, bolje, da se Nole ne pre'ladi na ovoj kisi i vetru... Nole igra sutra oko dvojke, zamisli da ga večeras poliva voda iz reke i bije vetar. Sutra ne bi mogao da ustane iz kreveta. Karl Luis jedva stoji na nogama, uhvatio morsku bolest izgleda. 😁 Sve teniseri nosioci, evo i Morezmo 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 26 Share Posted July 26 Jel gleda Miloš Francuz? #samopitam 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 Evo i Tonija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 Za razliku od grebenih političara, bivši i sadašnji sportisti kisnu junački. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Veliki peh sa kišom, u stvari ovo je pljusak, već se reke formiraju. No sve teče ok, osim što je Luis mogao upasti u reku 🙂 Izgleda ovi naši slepci ne znaju ko su ovi ljudi što su sada u kadru. Edited July 26 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 26 Share Posted July 26 Paraolimpijce ne znam, ovo je rukometaš Mišel Gigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) 3 minutes ago, Klotzen said: Izgleda ovi naši slepci ne znaju ko su ovi ljudi što su sada u kadru. Menjam izmedju Eurosporta i RTSa i iskreno, bolji je RTS. EDIT: da dopunim, ni jedni ni drugi nisu savrseni, ali sam nekako na momente ukacio da mi je RTS davao ipak nesto vise informacija. Edited July 26 by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 26 Share Posted July 26 Da li ce Mbape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 It's lit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Svaka čast za kraj i paljenje vatre. Prizor kao sa druge planete. Za svaku pohvalu. Predivno! 😍 Edited July 26 by Čočo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26 Share Posted July 26 Ovo s balonom je top! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 26 Share Posted July 26 Bas sam se iznenadio kad je krenuo da se dize balon.Predivno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts