Lineker Posted July 27 Share Posted July 27 Raf&Alcaraz pobedili danas u dublu. Čisto sumnjam da će Rafa sutra u 14h na teren. Jedino ako nisu ubrzali oporavak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Share Posted July 27 7 hours ago, Helena said: Da, glupava pravila u teniskom turniru su omogućila Nadalu da igra. Nadal bi svakako igrao i da nije zaštićenog rejtinga, pošto imaju dve kvote koje dele osvajačima zlata na olimpijskim igrama i grend slemovima, a koji se nisu plasirali kroz atp listu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 28 Share Posted July 28 ... što je glupavo, naročito što olimpijski ciklus traje 4:godine, a nisam primetila da recimo toga ima u atletici-osvajačica zlata na 100 m mora da se kvalifikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 28 Share Posted July 28 Ja bas mislim da je obratno glupavo, to sto svaki sampion nema zagarantovano mesto na narednom takmicenju, dakle pravo da tu titulu brani po automatizmu i da to vazi za apsolutno svaki olimpijski sport. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 Nadal brutalan, masakrira Fučoviča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 28 Share Posted July 28 7 minutes ago, Ledd said: Nadal brutalan, masakrira Fučoviča. Fucovic sporije poceo, a i nije mu sljaka podloga. Ipak mislim da ce tu biti malo borbe. Ja gledam Navonea, bas old school prasinarenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) 6-1 za Nadala u prvom. Dovoljno sam video, idem da gledam nešto drugo, vratio se ovaj skroz u pit bul mod. Edited July 28 by Ledd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 28 Share Posted July 28 Ima i do toga da se Fučovič uplašio Nadala. Nije Rafa toliko brutalan kao nekada,što je razumljivo (godine,povrede). Evo i brejka Madjara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 28 Share Posted July 28 Ne da se laznom Nagalu do potoka. Madjar partibrejker ne da nam da uzivamo u jos jednom klasiku. Ajde Nagal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Share Posted July 28 2 minutes ago, diego said: Ne da se laznom Nagalu do potoka. Madjar partibrejker ne da nam da uzivamo u jos jednom klasiku. Ajde Nagal! Kako da ti kazem Nagal je izgubio... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 28 Share Posted July 28 Nadal = Lazni Nagal, ajde Dule ukljuci mastu malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 28 Share Posted July 28 Ja baš navijam za ćelafuta. Fali još jedna recka za h2h i arhiviranja te priče. A posle neka umara Karlitosa u dublu za singl, kad je već novakovski suludo prijavio sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 28 Share Posted July 28 Opa, Cicipas bi mogao biti pociscen uskoro 12 minutes ago, Molina23 said: Fali još jedna recka za h2h i arhiviranja te priče. Zapravo, Djokovic vodi 30:29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 28 Share Posted July 28 54 minutes ago, diego said: Opa, Cicipas bi mogao biti pociscen uskoro Zapravo, Djokovic vodi 30:29 To je drugi Cicipas. Prošao Nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 28 Share Posted July 28 Na kom terenu ovo igra Lajović. Ovde na trbinima ne može ni 500 ljudi da stane 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 28 Share Posted July 28 Mučeni Lajović... Nadam se da je bio na otvaranju na brodu, da se slikao i bar pokupio neke utiske i uspomene... Onda i neka korist od njegovog dolaska u Pariz... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28 Share Posted July 28 Duci standardno zasrao, trebao je proci danas bez problema. Novak i Rafa su spektakl cak i kada su vidno slabiji nego u prajmu, narocito ova Rafina ljustura jbg. Ubedjen sam da ce obojica biti motivisani kao da je finale Izbaksuzirao sam Marterera,uspeo jinx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Share Posted July 28 Ziv je Lajovic umro nije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 28 Share Posted July 28 Realno, meni je frka od onog sto nas ceka sutra 🫣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 28 Share Posted July 28 Kvota na Djokovica 1.1 sutra. Jasno je da je favorit, ali mi je preterano da bude ovako ubedljivo. Ipak je to Nadal na Rolan Garosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 28 Share Posted July 28 3 hours ago, Barker said: Realno, meni je frka od onog sto nas ceka sutra 🫣 Nego šta Laže ko kaže da nije frka, ako izgubi, ja na tviter ne izlazim ceo godišnji 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 28 Share Posted July 28 Samo toliko? 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 29 Share Posted July 29 Pa svakako putujemo 30. taman da cirkus sutra prođe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 29 Share Posted July 29 No joke: stvarno stavili Nadala da igra dva dana uzastopno. Kakav kretenizam organizatora. Jel se oglasila ona lujka Duška Evrovizija o nepravdi? Šteta. Možda je mogao biti zanimljiviji i intenzivniji meč. I Rafa i Nole i navijači su to zaslužili. Šteta je i što ne mogu da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Tenis je bukvalno 9 rupa na svirali OI. Pa nije bilo čak ni direktnog prenosa žreba, nijedan jedini mediji od tone teniskih. Nego oni tviter novinari sami prenosili sa lica mesta. Čini mi se da je i Novak igrao 2 dana zaredom posle svog dubla. Mogao je to gosn Rafa pretpostaviti, nema ljutiš. Edited July 29 by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts