Jump to content

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Del Piero said:

Dve najbolje ekipe koje idu u prvi sesir ne mogu da se sastanu u polufinalu. Tako da ako mi budemo treci idemo u cetvrti sesir i automatski igramo sa ekipom iz prvog sesira koja nije Amerika.

A da budemo treći nam je dovoljno da izgubimo od Južnog Sudana sjutra?! 😄 

Posted
2 minutes ago, Beonegro said:

A da budemo treći nam je dovoljno da izgubimo od Južnog Sudana sjutra?! 😄 

Sa manje od 24 razlike, ako nas pobede 24+ onda Grcka ide kao treca uz Brazil, a nasi ispadaju.

• Like 1
Posted
Just now, Borca said:

Sa manje od 24 razlike, ako nas pobede 24+ onda Grcka ide kao treca uz Brazil, a nasi ispadaju.

Iskreno, nije da je ideja totalno lišena privlačnosti, uprkos tome što je sadrži nezanemarljivu vjerovatnoću da se poduva protiv Njemačke ili Kanade i završi bez medalje. 

• Thanks 1
Posted

Ali necemo igrati protiv Nemacke ili Kanade nego protiv Straje, sto je opet koskica, al moramo protiv nekog jbg, ne mozemo kao ovi u dzudou samo da se poklonimo praznom parteru i idemo dalje.

Posted
Just now, McLeod said:

Ali necemo igrati protiv Nemacke ili Kanade nego protiv Straje, sto je opet koskica, al moramo protiv nekog jbg, ne mozemo kao ovi u dzudou samo da se poklonimo praznom parteru i idemo dalje.

Protiv Straje ako budemo najbolji drugi? Ili ako bismo bili treći i prošli dalje?

Posted
27 minutes ago, Beonegro said:

Protiv Straje ako budemo najbolji drugi? Ili ako bismo bili treći i prošli dalje?

Da budemo drugi i da Nemačka dobije Francusku... valjda

Posted

Srbija sutra završava turnir u Lilu. U nedelju se seli u Pariz. Ali – ne u Olimpijsko selo.

Odlučeno je da tokom završnice Olimpijskih igara ekipa ima mir u jednom od hotela u Parizu,

verovatno u blizini čuvenog Bersija, u kome će biti održana završnica Olimpijskih igara.

• Like 8
Posted
56 minutes ago, Beonegro said:

Ma OK, nego ja kažem kad bismo birali da budemo treći u grupi, da ne možemo da ukrstimo sa Amerikancima prije finala.

Da ali onda idemo na Nemačku 1/4 ipak je rizik a i pederski je da tako kalkulišemo i privlačimo sebi lošu karmu.

• Like 4
Posted
4 minutes ago, Irski_srbin said:

Nije da smo i mi cvecke, seti se 2016 Rio i ciljanja 4-tog mesta koje nas je vodilo na Hrvate u četvrtfinalu 

Teško da smo ciljali, mi smo imali zasnji meč da preživimo protiv Kine, a druga grupa ss poklopila kako se poklopila, ali to nismo mogli nikako da znamo pošto je zadnje kolo odlučivalo.

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Don Juan said:

Teško da smo ciljali, mi smo imali zasnji meč da preživimo protiv Kine, a druga grupa ss poklopila kako se poklopila, ali to nismo mogli nikako da znamo pošto je zadnje kolo odlučivalo.

Moja greška, sada bas proverio raspored utakmica u Riu, ja mislio da utakmica sa francuzima bila zadnje kolo. 

• Like 1
Posted (edited)
19 hours ago, Kankkunen said:

Ovo je vrlo bitan detalj i vrlo pametna odluka. Za svaku pohvalu, pedeset hiljada eura je mala cijena da imaju mir, svoj ritam i ishranu prema svom planu i potrebi.

I ovo je sigurno odlučeno još davno, ne vjerujem da se ovih dana moglo naći 20-30 soba u istom hotelu u blizini Bercyja.

EDIT: još jedan bitan detalj, ne gube u busu po sat vremena kroz saobraćaj od sela do dvorane i još toliko nazad, puta broj treninga i utakmica.

Edited by Beonegro
  • Like 4
Posted

Šta želim da vidim protiv Južnog Sudana?

1) da kažnjavamo njihove pokušaje presinga lakim poenima, oni su nam najbolji mogući sparing partner za pripremu za Kanadu i SAD;

2) da se malo dignemo u šutu, posebno Bogdan da pogodi 4-5 trojki na 40+%;

3) da se Jokić malo uozbilji u odbrani u odnosu na Portoriko;

4) da Spasilis nastavi da daje znake života, bio je podnošljiv protiv Amerikanaca i solidan protiv Portorika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...