Don Juan Posted July 27, 2024 Author Posted July 27, 2024 Da, danas su bile kvalfikacije za muškarce, dame su sutra.
Stiletto Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 22 minutes ago, Helena said: Pa jel mučeni RTS prenosio ili bilo ko? Momci ili devojke? Danas bile muške kvalifikacije. Sutra su ženske. 1
Helena Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 50 minutes ago, Ledd said: RTS nije, bio je prenos na Eurosport 4 i dok sam ja gledao bili momci. RTS je zaboravio gimnastiku skroz, možda će (verovatno će) prenositi kad prođu kvalifikacije. Sad nema Rusa i Ruskinja a ja nemam pojma kako Japan, Kina, Rumunija i ostale zemlje stoje.
Ledd Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 9 minutes ago, Helena said: RTS je zaboravio gimnastiku skroz, možda će (verovatno će) prenositi kad prođu kvalifikacije. Sad nema Rusa i Ruskinja a ja nemam pojma kako Japan, Kina, Rumunija i ostale zemlje stoje. Gimnastika je išla jutros u vreme kad su svi naši nastupali, plus košarka i odbojka. Možda je to razlog.
Helena Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 12 minutes ago, Ledd said: Gimnastika je išla jutros u vreme kad su svi naši nastupali, plus košarka i odbojka. Možda je to razlog. Ne, RTS ju je zaboravio potpuno, ne znam kad su zadnji put kupili prava za evropsko ili svetsko prvenstvo. 1
Stiletto Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Ako neko nije primetio krenuo je Ragbi 7 za žene. Trenutno igraju Irska protiv Britanije, lemaju se ko krvni neprijatelji 😁 1 5
Don Juan Posted July 28, 2024 Author Posted July 28, 2024 Da li ćemo da glesamo senzaciju u Parizu i poraz Korejki? Teško, ali nikad nisu bile bliže porazu 😁
Darth Steva Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Opasno se provlace Korejke danas ceo dan ali opet su u finalu
Knipex Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Ja, trenutno, gledam streličarstvo. Zanimljivo. Po 3 takmičarke u timu imaju dve serije po 3 hitca i za obe serije imaju ukupno 120s s tim što se vreme pauzira posle prve serije jer nastupa drugi tim.
Barkley#34 Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Kakvo je ludilo ovaj ragbi7, averujem. Koliko im je snage potrebno za samo pet minuta meča. Rispekt za sve koji ovo peglaju.
Darth Steva Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Kakvo finale u strelicarstvu… veca drama nije mogla ni da se izrezira i na kraju Korejke opet zlatne. 1
Don Juan Posted July 28, 2024 Author Posted July 28, 2024 Just now, Darth Steva said: Kakvo finale u strelicarstvu… veca drama nije mogla ni da se izrezira i na kraju Korejke opet zlatne. Deseti put, a pošto se timski dame takiče od 1988, Korejke nisu poražene do sada, a sada su bile jako blizu i u polufinalu i oosebno u finalu. 1
Darth Steva Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 I u QF su trebale da budu 4:0 down posle dva seta nego su nekom ludackom srecom bile na 2:2… ali svaka im cast, na kraju, kad je bilo najvaznije, pokazale su ko je tata za ovaj sport.
Darth Steva Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Sjajno finale u individualnom epee-u… Japanac Kano do zlata. Srebro u Francusku a bronza u Egipat. Kod zena u foil-u, Amerikanke dominantno do zlata i srebra dok je bronza zavrsila u Kanadi. Sutra na programu muski foil i zenski sabre. 1
Janne240 Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 On 7/27/2024 at 11:17 PM, Helena said: RTS je zaboravio gimnastiku skroz, možda će (verovatno će) prenositi kad prođu kvalifikacije. Sad nema Rusa i Ruskinja a ja nemam pojma kako Japan, Kina, Rumunija i ostale zemlje stoje. Bice prenosa gimnastike tokom ove nedelje, najavili su komentatori RTS-a.
Maharaja Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Za sada surfovanje i skejtbording najbolji sportovi. Još kad dođe penjanje sledeće nedelje, bombona! A bukirao sam i prvi let za Tahiti, da ne bude da olimpijske igre ne podstiču turizam 😄
ras kass Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 2 hours ago, Darth Steva said: Sjajno finale u individualnom epee-u… Japanac Kano do zlata. Srebro u Francusku a bronza u Egipat. Kod zena u foil-u, Amerikanke dominantno do zlata i srebra dok je bronza zavrsila u Kanadi. Sutra na programu muski foil i zenski sabre. Jos da nam kazes koji je sport u pitanju 😁 3
Romantik Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Macevanje, mada ja ne kapiram razliku izmedju ovih disciplina.
Stiletto Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 11 minutes ago, Romantik said: Macevanje, mada ja ne kapiram razliku izmedju ovih disciplina. 1 minute ago, Smrtokapa said: Floret bode, sablja seče, mač bode i seče. Epee - mač Foil - floret Sabre - sablja 2
McLeod Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Sto bi rekli u Lajanju na zvezde, sa kakvim se znanjem ide u kafanu, svaka cast 1
Don Juan Posted July 29, 2024 Author Posted July 29, 2024 3 hours ago, Smrtokapa said: mač bode i seče. Još je Branko Radičević objasnio kategorije u mačevanju: Quote Macem bijes, macem seces, Macem sebi blago (čitaj:medalje) teces 1
Kronostime Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 3 hours ago, Stiletto said: Epee - mač Foil - floret Sabre - sablja Kobra - vezuju je za sve krajeve domovine.
Stiletto Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 (edited) Blago turska glava suva, kroz nju gorski vetar duva... To neka najava za sutrašnje finale u streljaštvu? @Don Juan, ulete Kronos s ćutek između... Edited July 29, 2024 by Stiletto
Knipex Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Ja sam juče gledao polufinalni meč između Lee Kiefer i Alice Volpi. Baš dobar meč bio. Doduše, dobila je amerikanka malo lakše nego što se očekivalo. Kad je opisivao koliko se dobro poznaju njih dve komentator reče znaju kako ova druga veže pertle
Recommended Posts