Kosjan Willavić Posted Tuesday at 09:20 PM Posted Tuesday at 09:20 PM 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakva utakmica, fantazija Meni licno jedna od najboljih koje sam gledao u zivotu, uz npr finale u Stambolu iz 2005. 5
McLeod Posted Tuesday at 09:21 PM Posted Tuesday at 09:21 PM Mozda je bio ofsajd ali nisu pokazali. Svakako ne moze da prekida igru, pomocni nije mahao. 1
BattleBender Posted Tuesday at 09:28 PM Posted Tuesday at 09:28 PM Inter uspe nekad sa 2 igraca da razbuca Barsinu odbranu od 5,6 igraca
McLeod Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM Jamala treba porediti sa Robenom, ne sa Mesijem. Decko jeste neverovatan fenomen za danasnji fudbal, i dalje premlad, ali bukvalno koristi svoje fizikalije i na jednu te istu foru kao Roben prolazi i daje golove.
BattleBender Posted Tuesday at 09:39 PM Posted Tuesday at 09:39 PM 5 minutes ago, McLeod said: Jamala treba porediti sa Robenom, ne sa Mesijem. Decko jeste neverovatan fenomen za danasnji fudbal, i dalje premlad, ali bukvalno koristi svoje fizikalije i na jednu te istu foru kao Roben prolazi i daje golove. Jao, kad li ce da shvatis da to nisu samo fizikaloje... Inace slazem se da je vise za poredjenje sa Robbenom, samo sto ti mislis da je Robben truba, i ne shvatas koliko je dobar bio. 1
Perkos2 Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM 7 golova u dvomeču primili od mrtvog Intera, džabe lepa kontrola lopte, fudbal se igra u oba pravca.
ras kass Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM Rafinja je dao gol ali bukvalno non faktor u obe utakmice. Svaki napad Barselone preko Yamala pa mozes i tri igraca da stavis na njega jer leva strana ne postoji. 2
HAMMER Posted Tuesday at 09:47 PM Posted Tuesday at 09:47 PM 58 minutes ago, McLeod said: Lepse je ovaj klub koji izbegava bankrot da place u finalu posto ce izgubiti sigurno od bilo koga. IMA NEKO KO JE VEROVAO DO SAMOGA KRAJA. VELIKO HVALA 1
Molina23 Posted Tuesday at 10:15 PM Posted Tuesday at 10:15 PM Uz sve brainfartove sa obe strane, nestvarno uzbudljiv dvomeč od prvog do poslednjeg minuta. Ulazi u klasike zbog kojih volimo LŠ i čini najboljim takmičenjem tik uz SP i NBA. Na kraju se sve svelo na neiskustvo Jamala i elitni refleks Zomera. Vreme je da se Interu vrati ono prosuto finale(Lakaka jebem te smotana) 2023, Lautaro da ga metne dupetom u '84 za 1-0 i Simoneball uđe u besmrtnost. 2
NMX Posted Wednesday at 06:00 AM Posted Wednesday at 06:00 AM Možda je bilo pojedinačno boljih LŠ utakmica ali ovakav dvomeč, ja zaista ne pamtim. Inter 210 minuta prodaje Barsi istu igru i uboga Barsina odbrana to ne može da isprati. Barsa je sada kao Liverpool pre 3-4 godine, gde je napad onaj vrhunski ferari a odbrana ona zarđala krntija. Za Barsu pak nema brige, premlad tim plus Flik koji će to utegnuti još bolje. Lako može da završi sezonu sa 3 trofeja i dalje. Malo li je za prvu sezonu... Plus je Leva strašno strašno falio 180 minuta, nula ičega kroz sredinu, fokus cele odbrane na Jamala i Rafinju. I da dodam, Frenki De Jong je retko potcenjen igrač, bukvalno box-to-box bog. U finalu, ko god prođe večeras, svim srcem uz Inter. 6
Мџе Posted Wednesday at 08:06 AM Author Posted Wednesday at 08:06 AM Večeras skoro da ne dajem šanse Arsenalu. Dva slična 4-3-3 sistema gde je francuski napad mnogo individualno ali kao trojka kvalitetniji. Kod njih često može da se vidi da se Barkola, Hviča i Dembele rotiraju na svojim pozicijama. Posebno je Usman tu zajeban jer uspešno napada sve koridore i levi i desni i centralni. Jedinu malu prednost Arsenala vidim u odbrani ali mislim da to neće odigrati značajnu ulogu.
Polivalentni Stevica Posted Wednesday at 08:20 AM Posted Wednesday at 08:20 AM Kakav dvomeč,fantastično. Zbog ovakvih utakmica se voli fudbal. Barsa ima strašan potencijal da zagospodari Evropom u narednih nekoliko godina. Inter ima priliku da osvoji klempavog,protiv Sitija prošli put nisu imali sreće. 2
McLeod Posted Wednesday at 08:48 AM Posted Wednesday at 08:48 AM 2 hours ago, NMX said: Možda je bilo pojedinačno boljih LŠ utakmica ali ovakav dvomeč, ja zaista ne pamtim. Inter 210 minuta prodaje Barsi istu igru i uboga Barsina odbrana to ne može da isprati. Barsa je sada kao Liverpool pre 3-4 godine, gde je napad onaj vrhunski ferari a odbrana ona zarđala krntija. Za Barsu pak nema brige, premlad tim plus Flik koji će to utegnuti još bolje. Lako može da završi sezonu sa 3 trofeja i dalje. Malo li je za prvu sezonu... Plus je Leva strašno strašno falio 180 minuta, nula ičega kroz sredinu, fokus cele odbrane na Jamala i Rafinju. I da dodam, Frenki De Jong je retko potcenjen igrač, bukvalno box-to-box bog. U finalu, ko god prođe večeras, svim srcem uz Inter. Ja cele sezone pricam da su busni kao sir i da imaju ljudi iluziju njihove snage jer ne vide koliko je La Liga slaba ove godine. Plus su bili u mnogo losijem delu kostura. Vec se porede sa onim timom, ali ne mogu ni da opepele, niko od njih ne moze patike da cisti igracima sa kojima ih porede. De Jong je vrhunski i najvazniji igrac Barse, Olmo je takodje top, drago mi je sto konacno dobija priznanje, jedini kojeg gotivim tamo. Pedri je zesce precenjen, Rafinja isto, Jamal mora da radi na izgradnji druge noge i mnogo pre ga vidim kao CR7 ako to uspe nego Mesija. Trenutno je Roben. Njega odvaja brzina i sut koji su nestvarni za 17 godina. Ne bih se iznenadio da do 25 ne napreduje znacajno, fizicki je vec izgradjen.
berti Posted Wednesday at 08:48 AM Posted Wednesday at 08:48 AM Kako bi sada Rael rado maznuo Jamala. Takodje i njegovi no limit jarani, PSG I Mancester Siti. Valjda se onomad PSG i raspitivao za Jamalovo zdravlje
Ludi za Poli Posted Wednesday at 08:54 AM Posted Wednesday at 08:54 AM Pedri je ove sezone za 2 klase bolji od Olma i uz Yamala kljucni igrac Barcelone. 7
NMX Posted Wednesday at 09:08 AM Posted Wednesday at 09:08 AM 12 minutes ago, McLeod said: Ja cele sezone pricam da su busni kao sir i da imaju ljudi iluziju njihove snage jer ne vide koliko je La Liga slaba ove godine. Plus su bili u mnogo losijem delu kostura. Vec se porede sa onim timom, ali ne mogu ni da opepele, niko od njih ne moze patike da cisti igracima sa kojima ih porede. De Jong je vrhunski i najvazniji igrac Barse, Olmo je takodje top, drago mi je sto konacno dobija priznanje, jedini kojeg gotivim tamo. Pedri je zesce precenjen, Rafinja isto, Jamal mora da radi na izgradnji druge noge i mnogo pre ga vidim kao CR7 ako to uspe nego Mesija. Trenutno je Roben. Njega odvaja brzina i sut koji su nestvarni za 17 godina. Ne bih se iznenadio da do 25 ne napreduje znacajno, fizicki je vec izgradjen. Jbg, 24.4 je prosečna starost Barsinog prvog tima od juče (ne računajući golmana). 5 izvršenih izmena, prosek godina 24 (Leva included, bez njega neverovatnih 21, ti igrači nemaju nikakvo iskustvo igranja namazanih utakmica pa još produžetaka u gostima). Naravno da će tolika mladost biti bušna posebno pozadi. Sa druge strane Inter je tim u najboljim godinama i bila bi pravda da uzmu LŠ (iako mislim da će ih pokret slobodnih građana rutinirati). Ne treba hejtovati ovu Barsu, preležaće se dečije bolesti i sa 2-3 vrhunska pojačanja (dva pozadi, jedna devetka, npr. Alvarez) ovaj tim sa Flikom će vladati evropskim fudbalom u narednim godinama (poređenja sa onim timom su deplasirana i ne vidim što bi uopšte to radili). 3
McLeod Posted Wednesday at 09:10 AM Posted Wednesday at 09:10 AM 15 minutes ago, Ludi za Poli said: Pedri je ove sezone za 2 klase bolji od Olma i uz Yamala kljucni igrac Barcelone. Isto kao u spanskoj reprezentaciji, igrac za male utakmice i to ce biti celu karijeru.
Recommended Posts