Drug Crni Posted August 9 Share Posted August 9 Ja sam verovatno najveći Jokićev bot na forumu,ali ovo je da čovek ne poveruje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 9 Share Posted August 9 26 minutes ago, Drug Crni said: Ja sam verovatno najveći Jokićev bot na forumu,ali ovo je da čovek ne poveruje. Koliko sam razumeo dobio je ban po više osnova: Vređanje Jokića, trolovanje i provokacija. Dakle nije ban veći samo zbog vređanja Jokića. Onaj osećaj kad braniš sile osovine (moderaciju) @Don Juan objasnio mi je @Don Dusko kome je upućeno ono da prestane da sere i to sa molbom. I dalje sam pri stavu da to nije za ban. Isto bih rekao i da je meni napisao, ali dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 9 Share Posted August 9 8 hours ago, delgado said: Jos jednom da ponovim pitanje, zasto mi je obrisan sasvim legitiman post koji nikog ne provocira, i to satima nakon utakmice ? Stvarno ste bezobrazni jebemu mater... I zasto je vezano obrisana moja Riska? 🙂 Pravda za Ristany!!! #ubiovasbogsavasneubije #janisamdebelajasamnatecena 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10 Share Posted August 10 On 8/8/2024 at 10:53 PM, YAO said: Pesic senilni deda uvek zaboravi nekog. Proslog puta Jokica,ovog puta Avramovica. Iole normalan trener ovo privodi kraju 5 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11 Share Posted August 11 Molim @MetalHead da nađe način da košarkaški topik o reprezentaciji Srbije sa ovih Olimpijskih igara nekako arhivira sa svim video materijalom i svim tvitovima, učini ga uvek dostupnim i da napravi bar pet bekap kopija za svaki slučaj, ta tema je nešto o čemu ćemo pričati i čitati unucima 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) 24 minutes ago, Stiletto said: Molim @MetalHead da nađe način da košarkaški topik o reprezentaciji Srbije sa ovih Olimpijskih igara nekako arhivira sa svim video materijalom i svim tvitovima, učini ga uvek dostupnim i da napravi bar pet bekap kopija za svaki slučaj, ta tema je nešto o čemu ćemo pričati i čitati unucima Je li vi vidite ovaj podforum?Kad se zavrsi OI ovde ce zavrsiti. Ako hoces podsetnik mozes svratiti i ovde. :)) Edited August 11 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 11 Share Posted August 11 Da li je večeras ceremonija zatvaranja Igara,kad počinje i da li će biti otključan neki topik (možda onaj za otvaranje) za komentarisanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 1 hour ago, Drug Crni said: Da li je večeras ceremonija zatvaranja Igara,kad počinje i da li će biti otključan neki topik (možda onaj za otvaranje) za komentarisanje? Da da, otvoriću ja topik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 21 hours ago, vul3 said: Ja navijam za teroristicki napad. 🙊🍻 Jednostavno nema šale sa ovakvim stvarima - 30 dana suspenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 11 Author Share Posted August 11 Ja sada moram kao Bah 😁. Želim svima da se zahvalim na učešću i doprinosu u radu ovog dela foruma. Nadam se da ste uživali u igrama, i nadam se da ste zadovoljni kako smo ispratili igre. Sve vas pozivam da ovo nastavimo i za 4 godine, a tu je i Milano za godinu i po dana 😁. 4 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 12 Share Posted August 12 Pre svega hvala tebi na otvaranju tema i detaljnim predstavljanjima naših, kao i rekapitulacijama dan, što je već pomenuto. Lepo je pratiti OI u Evropi, u za nas normalnim terminima. Nedostajaće mi i igre i ovaj pdf. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 12 Share Posted August 12 Taman smo se mi navikli, a naši takmičari i za'uktali sa medaljama - već je kraj. Hvala @Don Juan na angažmanu još jednom, veliki posao si odradio sa otvaranjem tema, predstavljanjem takmičara i rekapitulacijama olimpijskih dana. Sad se vraćamo na regularne sportske topike što će biti čudno, zaista nisam ulazila tamo ove dve nedelje 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 12 Share Posted August 12 Stvarno je bilo zabavno i hvala svima koji su ovo omogucili, cimali se oko tema, pisali informativni i zabavni sadrzaj 🙂 Meni je ovo bilo centralno mesto informisanja, na portale uopste i nisam odlazio. Steta sto OI traju ovako kratko, ili sto ih nema cesce 🙂 Vidimo se po ostalim PDFovima, na sportu, da se opet vratimo u nase rovove 😄 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 12 Share Posted August 12 Nadam se da ćete ostaviti otvoren PDF još par dana..i dalje se sležu utisci o ovim OI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 12 Author Share Posted August 12 Biće sigurno još neko vreme otvoren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 12 Share Posted August 12 Ponedeljak je bio težak za mene i Mikeca. Ja na posao posle dve nedelje a njega oterali iz FRA nazad u Srbiju 🙂 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 14 Share Posted August 14 Pozdrav za @Old 666 - obicno delim apsanu sa @DameTime i @Juan Pablo Montoya. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 14 Share Posted August 14 Dobrodošao nazad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 14 Author Share Posted August 14 On 8/11/2024 at 4:53 PM, Skyglider said: Verujem da je Mariosu trenutno zauzet, kuje plan sa svojim polupismenim Twitter pratiocima kako da unište Basket News Stalkovanje i vređanje - pet dana zabrane postovanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 16 Share Posted August 16 Da se izvinem moderatorima ( i širokom "Olimpijske igre" pucanstvu) jer sam ih doveo u nezgodnu situaciju da moraju da ne banuju On 8/9/2024 at 8:07 PM, Knipex said: @Don Juan Da ne misliš da je smajli na ban debelom zbog odluke, smešan mi je njegov post i reakcija na provokaciju. Oprošteno ti je ( kroz mene je u tom trenutku govorio moj junior, uz reči, sta ces otac pubertet 😄 ) ... btw, potpao sam pod los uticaj dece i ( kolega na poslu ( okacim ih )) i sam ne znam koje vise kazne da smisljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 16 Share Posted August 16 2 minutes ago, Fat Zadd said: Da se izvinem moderatorima..... Dotle li je došlo da moraš i moderatorima da se izvineš....za početak, pokušaj da im se izviniš Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16 Share Posted August 16 14 minutes ago, Fat Zadd said: Da se izvinem moderatorima ( i širokom "Olimpijske igre" pucanstvu) jer sam ih doveo u nezgodnu situaciju da moraju da ne banuju Oprošteno ti je ( kroz mene je u tom trenutku govorio moj junior, uz reči, sta ces otac pubertet 😄 ) ... btw, potpao sam pod los uticaj dece i ( kolega na poslu ( okacim ih )) i sam ne znam koje vise kazne da smisljam Pao si za ceo košarkaški topik 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 16 Share Posted August 16 1 hour ago, DameTime said: Pao si za ceo košarkaški topik 😄 Svaki bezobrazluk ( I to duži vremenski period) ima svoje granice, pa makar morao i da se spustim na taj nivo ( ponosan sam na svoju zrtvu 😄 ) 1 hour ago, Constantin said: Dotle li je došlo da moraš i moderatorima da se izvineš....za početak, pokušaj da im se izviniš Makar od tebe sam očekivao da razumes moj "carapanski književni jezik" kojim ponekad pisem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 16 Share Posted August 16 10 minutes ago, Fat Zadd said: Makar od tebe sam očekivao da razumes moj "carapanski književni jezik" kojim ponekad pisem Zamisli da je Vuk Karadžić bio Nišlija, danas bi književni srpski bio "kude si bio do sg" 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 16 Share Posted August 16 34 minutes ago, Stiletto said: Zamisli da je Vuk Karadžić bio Nišlija, danas bi književni srpski bio "kude si bio do sg" 😁 Malo grešiš...na niški književni se kaže "De si be do sad, nabijem ti ga" 😄 ...a može i "nabutam ti ga"...sve jedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts