Don Juan Posted July 6 Share Posted July 6 Treba će nam i ovde ovaj topik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 19 Author Share Posted July 19 Sledeće nedelje jje otvaranje, pa ako ima dobrovijaca da otvore teme za pojedine sportove, neka se jave 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) Samo da pitam @Don Juan za kosarkasku reprezentaciju cemo otvoriti novu temu ovde? Tipa posebno nasa a posebno za ostale? Ili cemo sve zajedno pod temom Kosarka? Btw sad sam se setio na prosle mi nismo ucestvovali u kosarci... Edited July 19 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 19 Author Share Posted July 19 2 minutes ago, Don Dusko said: Samo da pitam @Don Juan za kosarkasku reprezentaciju cemo otvoriti novu temu ovde? Tipa posebno nasa a posebno za ostale? Ili cemo sve zajedno pod temom Kosarka? Btw sad sam se setio na prosle mi nismo ucestvovali u kosarci... Pretpostavljam da će biti veliko interesovanje za naše košarkaše, pa je mislim ok da idu dve teme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 19 Share Posted July 19 Možda bi mogla i lajv tema za naše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 25 Share Posted July 25 Gde se ostavljaju postovi o stranim reprezentacijama u košarci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 25 Share Posted July 25 1 hour ago, Dracarys said: Gde se ostavljaju postovi o stranim reprezentacijama u košarci? Otvori je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 26 Share Posted July 26 @Don Juan Ja čekam da tradicionalno otvoriš edukativnu temu izbora za mis Pariza .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 26 Share Posted July 26 55 minutes ago, Gavran said: @Don Juan Ja čekam da tradicionalno otvoriš edukativnu temu izbora za mis Pariza .. To je @Don Juan ne Peja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 26 Share Posted July 26 4 minutes ago, Kronostime said: To je @Don Juan ne Peja. Ako se ne varam on je otvorio temu za Tokio Tako mi ostalo u sećanju, dok sam voajerisao ovaj forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 26 Share Posted July 26 Just now, Gavran said: Ako se ne varam on je otvorio temu za Tokio Tako mi ostalo u sećanju, dok sam voajerisao ovaj forum @Don Juan je jedan od retkih pristojnih i nepristrasnih moderatora i steta je sto se ostali moderatori ne ugledaju na njega i zato je greska pripisivati mu Pejine, a i nase sitne slabosti i strasti. Jedan od retkih koji ce saslusati sve strane, ne stavljati se na nijednu i banovati samo onda kad neko stvarno predje granicu... So say We alll. Ovi ostali Harkoneni, Atreidi...mogu samo da mu se maknu! PS. @Don Juan javi mi ako moze zbog ovog pisanja neki ban za protivnike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 26 Share Posted July 26 1 hour ago, Kronostime said: @Don Juan je jedan od retkih pristojnih i nepristrasnih moderatora i steta je sto se ostali moderatori ne ugledaju na njega i zato je greska pripisivati mu Pejine, a i nase sitne slabosti i strasti. Jedan od retkih koji ce saslusati sve strane, ne stavljati se na nijednu i banovati samo onda kad neko stvarno predje granicu... So say We alll. @Kronostime trepni dva puta kratko...ako je sve u redu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 26 Share Posted July 26 Može li mi netko sublimirati najvažnije događaje sutra da znam planirati dan pošto ću imati nekih obaveza. Ekipni sportovi i kvalifikacije me ne zanimaju, sve ostalo da. Kad je predviđeno finale rugby 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 26 Share Posted July 26 2 minutes ago, neko me sabotira said: Može li mi netko sublimirati najvažnije događaje sutra da znam planirati dan pošto ću imati nekih obaveza. Ekipni sportovi i kvalifikacije me ne zanimaju, sve ostalo da. Kad je predviđeno finale rugby 7? https://www.eurosport.com/olympics/schedule-results/by-day/4 Ovde imaš raspored po danima i sportovima, na naznakom da li je u pitanju borba za odličja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26 Share Posted July 26 Sutra nastupamo u: 10:12 Veslanje - Zene - Single Sculls 10:30 Streljastvo - Muskarci - 10m vazdusni pistolj 11:18 Dzudo - Zene - do 48kg - Milica Nikolic vs Marusa Stangar R32 11:30 Veslanje - Muskarci - Double Sculls 12:00 Tenis - Muskarci - Novak Djokovic vs Matthew Ebden 12:26 Plivanje - Muskarci - 4x100 stafeta slobodnim stilom 12:30 Streljastvo - Zene - 10m vazdusni pistolj 20:45 Stoni tenis - Zene - singl - Izabela Lupuleska - Adrlana Diaz Ako nesto nisam promasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 26 Share Posted July 26 11 minutes ago, Kooineeperk said: Sutra nastupamo u: 10:12 Veslanje - Zene - Single Sculls 10:30 Streljastvo - Muskarci - 10m vazdusni pistolj 11:18 Dzudo - Zene - do 48kg - Milica Nikolic vs Marusa Stangar R32 11:30 Veslanje - Muskarci - Double Sculls 12:00 Tenis - Muskarci - Novak Djokovic vs Matthew Ebden 12:26 Plivanje - Muskarci - 4x100 stafeta slobodnim stilom 12:30 Streljastvo - Zene - 10m vazdusni pistolj 20:45 Stoni tenis - Zene - singl - Izabela Lupuleska - Adrlana Diaz Ako nesto nisam promasio Naši ? Ako kapiram....ovde gde si napisao, takmiče se naši, a gde nema imena, nema nađih ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26 Share Posted July 26 8 minutes ago, Constantin said: Naši ? Ako kapiram....ovde gde si napisao, takmiče se naši, a gde nema imena, nema nađih ? Ima ali nisam imena svuda pisao, samo u duelima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26 Share Posted July 26 Otvoricu ja za kosarku i odbojku veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 26 Share Posted July 26 Jel ima tema vezana za komentatore? A vec ima bisera da covek ne poveruje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted July 27 Share Posted July 27 Može li neko otvoriti temu za kladionicu, verujem da ima dosta ljudi koji prate atletiku, plivanje i uopšte manje praćene individualne sportove? Vjerujem da ima dosta takmičenja sa izvjesnim favoritima pa da podijele ljudi. Ko prenosi košarku na eurosportu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 27 Share Posted July 27 1 hour ago, ObiW said: Daj neki strim za Olimpijadu, bilo šta. Možda ovako nešto https://uzivo.utakmica.rs/prenos-olympicgames Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 27 Share Posted July 27 Mislim da i gimnastika i atletika zaslužuju svoje topice al neću ja otvarat? @Don Juan za šta je predviđen CAF topic koji čuči zaključan na dnu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27 Author Share Posted July 27 40 minutes ago, neko me sabotira said: Mislim da i gimnastika i atletika zaslužuju svoje topice al neću ja otvarat? @Don Juan za šta je predviđen CAF topic koji čuči zaključan na dnu? Biće otvoreni 😁. CAF topik je služio kao teaser, ništa specijalno, davno je otvoren pdf i da zvrji prazan 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 27 Share Posted July 27 Hoce neko da otvori za zensku kosarku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 27 Share Posted July 27 Ne znam na kom topiku da pitam pa ću ovde: Kolege forumaši koji su u Francuskoj, koji bus je safe bet da mogu sutra da kupim kartu iz Pariza za Lil i nazad, da stignem na utakmicu? Da idem na Bercy stanicu? Otkazali mi voz zbog ovih napada na železnicu a tanak s vremenom sutra da se oslanjam samo na internet update-e. Edit: moderacijo, praštajte što ovo kopiram na više tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts