Miki28 Teoljub Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 12 hours ago, Drug Crni said: Zar nisu doveli Nicolasa Jacksona? Jesu ali ne mogu da se rijese Lukakua tako da bi im ova trampa odradila posao a onda Dusan i Jackson da se bore za mjesto napadaca mada mislim da Jackson moze i na krilne pozicije. Bice Chelsea atraktivan za gledanje pod Poch-om 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 On 7/29/2023 at 9:26 AM, advokat kuče, tečefon said: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 On 7/31/2023 at 8:50 PM, Miki28 said: Ovo bi bio vrhunski potez Chelsea. Bice Chelsea jako, jako zajeban Vlahović je rođen za Premijer ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) @Bugl Khan kad je Stone objavio, to je to. Ipak svega 90 miliona, ocekivao sam vise Edited August 2, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) @Bugl Khanjel Sučić u Dinamu doveden iz Salcburga,jel to "taj" Sučić? Edited August 2, 2023 by Drug Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 6 hours ago, Drug Crni said: @Bugl Khanjel Sučić u Dinamu doveden iz Salcburga,jel to "taj" Sučić? Nije taj 🙂 Bilo bi super da je. 8 hours ago, Miki28 said: @Bugl Khan kad je Stone objavio, to je to. Ipak svega 90 miliona, ocekivao sam vise Sad mi nije jasno zašto Romano misli da je Gvardiol najskuplji CD ikad, a ovaj drugi da nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Pa VVD je presao za 85, a Megvajer za 87, i moguce da su klubovi imali jos neke bonuse za broj utakmica, nastupa za reprezentaciju, osvajanje trofeja itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 8 hours ago, Bugl Khan said: Sad mi nije jasno zašto Romano misli da je Gvardiol najskuplji CD ikad, a ovaj drugi da nije. Jeste najskuplji defanzivac ikada a sto se tice zabune pa to je zbog velikog Harry Maguire-a. Maguire je kostao 80 mil £ sto je tada bilo 89 mil € a Gvardiol je 77.5 mil £ sto je sada 90 mil €. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Neymar ako ostane i Dembele, jako mi se svidja ta ekipa jos im stize i Goncalo Ramos iz Benfike. Konacno ce se rijesiti precijenjenog Varrati-ja kojeg nema nidje kad je bitno. Bice to bas fina ekipica i bez Mbappe-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 3, 2023 Share Posted August 3, 2023 Hoce li im dolaziti Kolo Muani? i drugo pitanje, ima li na sredini ko da igra umesto Fabiana Ruiza, on mi nikako ne uliva poverenje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Znaci danas cemo znati kako se zavrsava ova saga. Ja mislim da je Kane buduci igrac Bayerna nazalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Ja bih voleo da ostane jer ce fantasy biti jos dosadniji bez njega, jahanje Halanda dok ne umre :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 21 hours ago, bosMan_jr said: Hoce li im dolaziti Kolo Muani? i drugo pitanje, ima li na sredini ko da igra umesto Fabiana Ruiza, on mi nikako ne uliva poverenje? Ne vjerujem sad kad su doveli Goncalo Ramosa iz Benfike mada nikad se ne zna. Mozda kad ode Mbappe. Sto se tice sredine terena, mislim da ce nesto dovesti tu jos kad ode Veratti. Imaju tog Ugartea sto je stigao, Ruiza, Vitinhu a guraju onog mladog njihovog Zaire-Emery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Ako bi Neymar mogao da ostane zdrav duze od 20 minuta, i ako dovedu tog veznjaka, jer meni je Ugarte dobar, i Vitinha je ok, mogla bi da bude zajebana ekipa. Kolo Muani ako Mbape ode i vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 @bosMan_jr Dembele, Ramos, Asensio, Neymar, Etikite tako sa mozda i ne pojure zamjenu za Mbappe-a ali vidjecemo. Bilo su zainteresovani za Kane, Vlahovic i Hojlunda prije nego zavrsili Ramosa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 Ako ode Kejn, era Totenhema je gotova. Šteta je za onu ligu šampiona što su mogli osvojiti. A i ne znam zbog čega ljudi govore da će Kejn u decline, pa čovek ima 30 godina, ja pomislio da ima 32-33... Nezahvalno je govoriti kako će za dve godine polako da mu se smanjuje forma. Kejn je klasa skoro otpočetka karijere, verujem da će još dugo biti na vrhunskom nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 @advokat kuče, tečefon steta, mogli ste McT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 @bosMan_jr ipak i Kolo Muani dolazi. Ako dovedu veznjaka umesti Verattija bice PSG jaci nego ranije. Ovo su im sjajni igraci, koji se vracaju u odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 PSG ce izgledati mnogo bolje ove sezone bez Mesija, koliko god to cudno zvucalo. Pokupili su par stvarno vrhunskih pojacanja, Skriniar, Ugarte, Hernandez, Asensio, sada i Demnbele, ko god da dodje od Muanija i Gonzala bice takodje dobar. Pokupili su i Simonsa kog su vec poslali na pozajmicu doduse, Tenasa, Ndura....Ne znam da li je neki klub odradio bolji prelazni rok od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Brighton radi dobar posao. Sad ceprodati Caiceda za masu para pa onda sledeci Mitomo i Kudus za sezonu, dvije isto za ogromne svote. U pravu je Tadic bio sto je otisao iz Ajaxa, prodadose sve sto valja. 6 hours ago, Mirage93 said: PSG ce izgledati mnogo bolje ove sezone bez Mesija, koliko god to cudno zvucalo. Pokupili su par stvarno vrhunskih pojacanja, Skriniar, Ugarte, Hernandez, Asensio, sada i Demnbele, ko god da dodje od Muanija i Gonzala bice takodje dobar. Pokupili su i Simonsa kog su vec poslali na pozajmicu doduse, Tenasa, Ndura....Ne znam da li je neki klub odradio bolji prelazni rok od njih. Zavrsen je Goncalo Ramos a sada ce i Muani posto ima dogovor sa Eintracht-om da ga puste ovo ljeto ako dodje prava ponuda a PSG i oni ce se dogovoriti oko cijene koka ce biti paprena. Mnogo kompaktniji tim ce biti, jos ako im Neymar ostane zdrav ( naravno da ce biti neke povrede u vrijeme oko sestrinog rodjendana i karnevala ) ali opet, Neymar je vrhunski fudbaler koji je gurnut u stranu za Mbappe-a i Messija a on itekako loze sa ovom sada ekipom show da pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Samo nek puste Kyliana gdje mu srce pripada 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 (edited) Mislio sam da ce on ostati. Vidim ga u Celziju ili Saudijska Arabija mada bih volio da ga Utd pojuri. I dalje je to klasa od igraca Nadam se da ce prihvatiti ovu ponudu. Jos ako i McT bude ukljucen pa za nekih 60 miliona £ obojica👍 Fred blizu odlaska takodje, Bailly. Problem je Henderson jer Forest uzeo Turnera tako da nista od tog transfera ali nadam se da ce ga neko uzeti. Edited August 7, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 On 8/5/2023 at 1:28 PM, Mirage93 said: PSG ce izgledati mnogo bolje ove sezone bez Mesija, koliko god to cudno zvucalo. Pokupili su par stvarno vrhunskih pojacanja, Skriniar, Ugarte, Hernandez, Asensio, sada i Demnbele, ko god da dodje od Muanija i Gonzala bice takodje dobar. Pokupili su i Simonsa kog su vec poslali na pozajmicu doduse, Tenasa, Ndura....Ne znam da li je neki klub odradio bolji prelazni rok od njih. Asensio je kurac od ovce igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Svakako bolji od raznih panjeva koje su EPL ekipe placali masne pare. Za Antonyja i slicne je izmislio fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 (edited) @advokat kuče, tečefon nadam se da ce se ovo desiti😀 sjajna 2 igraca dobijate Edited August 7, 2023 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts