Don Dusko Posted June 22 Share Posted June 22 1 minute ago, Coz29 said: Milutinov 😂 A Freddie Gellispie? Nezaboravna partija u EL protiv vas! 1 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 22 Share Posted June 22 14 minutes ago, LuKalu2410 said: Igrali su solidno. Sve vam se raspalo kada ste skartirali Jaramaza. I to bas u trenutku kad vam je doneo neke pobede. Nemanja, ti li si?😁 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 22 Share Posted June 22 2 minutes ago, Don Dusko said: A Freddie Gellispie? Nezaboravna partija u EL protiv vas! Ne može on, više smo uživali kad je vas unakazio načisto. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 22 Share Posted June 22 22 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mi izgleda dovodimo ko nam je jebao majku ove god ko nam je na 5 najvise zla ucinio Frank 😬 2 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 22 Share Posted June 22 3 minutes ago, Shonewizard said: Frank 😬 Ne racunaju se domaci izdajnici, samo strani placenici Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 22 Share Posted June 22 55 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mi izgleda dovodimo ko nam je jebao majku ove god lundberg, Goss Znaci moneke ko nam je na 5 najvise zla ucinio Gile, 14 poena, rekord karijere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) 57 minutes ago, Don Dusko said: A Freddie Gellispie? Nezaboravna partija u EL protiv vas! Nie do Gileta... Samo je finiširanje bilo sa te pozicije. Edited June 22 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 22 Share Posted June 22 Smailagic trazio previse para. Odlazi. Odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 22 Share Posted June 22 13 minutes ago, Aman 2 said: Smailagic trazio previse para. Odlazi. Odlicno. Poskupela gandžarika u Kotežu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 22 Share Posted June 22 2 hours ago, ScepanScekicSto said: ko nam je na 5 najvise zla ucinio Kaminski i Smailagic 25 minutes ago, Aman 2 said: Smailagic trazio previse para. Odlazi. Odlicno. Volim kako uvek napises nesto tako jako i direktno, sa uvek 0 dokaza, linkova, referenci. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 22 Share Posted June 22 Evo za smailagica https://x.com/Insideuroleague/status/1804504065725911321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 22 Share Posted June 22 Kod vas svi insajderi i "source tell me" na beloj listi i posle kao niste "državni" projekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) 17 minutes ago, MC Thunder 2 said: Kaminski i Smailagic Volim kako uvek napises nesto tako jako i direktno, sa uvek 0 dokaza, linkova, referenci. Jebes dokaz, bitno je da ide. Jos i Andjusica da odjave pa da pravim zurku. Edited June 22 by Aman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 22 Share Posted June 22 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Ne može on, više smo uživali kad je vas unakazio načisto. 😁 Šteta. Nedostajaće mi Fredijeva neartikulisanost i onaj pogled kao iz mahale. Voleo bih da nekako završi kod vas, da mogu opet da ga gledam, samo sada sa uživanjem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 22 Share Posted June 22 Smajli se oženio, tako da skroz ima smisla da je tražio više para 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 22 Share Posted June 22 Neko mi reče da će u Žalgiris kod Trinkija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 22 Share Posted June 22 Jedine dve ekipe u el gde nikako ne vidim Smailagića su Alba i Žalgiris. Očekujem već u prvom meču ovakvu neku reakciju Trinkijerija: Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 22 Share Posted June 22 Za Smajlija sam od proverenih ljudi cuo, da ga je cale uzeo pod svoje. Okreno se religiji, tacnije Islamu i da je i Alena zajahao jako, post, otud je i smrsao jako, gubitak misicne mase, ucestalije povrede itd itd. Zeljko ga je i slao kod psihologa, bavio se je njim prilicno, ali ocigledno nije mnogo pomoglo. Ako su mene slagali lazem i ja vas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 22 Share Posted June 22 Stvarno bi trebalo filmovati scenu u kojoj Smajli traži pojačanje ugovora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 22 Share Posted June 22 8 minutes ago, Barkley#34 said: Stvarno bi trebalo filmovati scenu u kojoj Smajli traži pojačanje ugovora. Guy Ritchie da režira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 22 Share Posted June 22 Nešto razmišljam, o Smajliju smo pre par meseci imali to da je pojačao sa gudrom, a sad smo na to dodali da se oženio, ušao u islamski post, neuspešno diskutovao sa psihologom (koji se odao alkoholu nakon toga, dodajem ja), tražio veći ugovor i dobio pedalu. Stvarno treba prodati filmska prava na ovo. Tek je jun, jbt. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 22 Share Posted June 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 22 Share Posted June 22 Prva 2 isecka protiv Partizana. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) 46 minutes ago, Barkley#34 said: Stvarno bi trebalo filmovati scenu u kojoj Smajli traži pojačanje ugovora. Ima vec ta scena u maratoncima, kad Diklic pita "A koliki je moj deo?". Edited June 22 by Mrk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKalu2410 Posted June 22 Share Posted June 22 Au crni grobari, ovi moji Zvezdasi o Nilikini pisu kao da ste doveli Edvarca licno. Lundberga ne pominju kao da ga niste ni doveli, a bolji je u svakom pogledu od Nilikine. Blago vama sa nama... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts