Bobby Shurda Posted June 19 Share Posted June 19 Lepo, prijateljski rezultat. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19 Share Posted June 19 Ovako cemo mi sutra. Isto ovako, i isto nereseno. Mlohav pocetak, primljen gol, onda epsko mucenje i poradjanje vodjstva, i onda hladan tus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 19 Share Posted June 19 Na stranu animozitet, ali svaka čast Albaniji. Trčali, borili se, nisu se predali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 19 Share Posted June 19 Just now, Issey said: Ja igrao na poluvremenu da Hrvati dobijaju... Zamalo da prođe... Imao sam 1 i 3+,sta da ti kazem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted June 19 Share Posted June 19 Bas, bratski, nema sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 19 Share Posted June 19 Just now, Bugl Khan said: Ništa. Talijani su najebali Polako sa prognozama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 19 Share Posted June 19 1 minute ago, Pero_Cameron said: Odličan rezultat za sve reprezentacije koje će biti 3. u grupi 😃 Pa mogu Hrvati lako dobiti Italijane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 19 Share Posted June 19 Just now, Dracarys said: Pa mogu Hrvati lako dobiti Italijane. Mogu lako i da ne dobiju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19 Share Posted June 19 Just now, Dracarys said: Pa mogu Hrvati lako dobiti Italijane. Mogu ali bas lako... Hrvatska sad pati od toga sto je imala "zlatnu generaciju". Nakon Modrica, Perisica, Brozovica i kompanije ide generacija pukog proseka. Jebiga, tesko je sici sa lovorika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 19 Share Posted June 19 Just now, Juan Pablo Montoya said: Mogu ali bas lako... Talijani mogu dobiti Špance. A onda bi tek bio rusvaj u grupi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 19 Share Posted June 19 Mnogo je zajebano kad moras da pobedis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 19 Share Posted June 19 Vrhunska utakmica za neutralce. Kao mi i Kamerun. Hrvatska zbijena uz zid. Ipak mogu dobiti Italiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 19 Share Posted June 19 Just now, Problem sa licnim greskama said: Vrhunska utakmica za neutralce. Kao mi i Kamerun. Hrvatska zbijena uz zid. Ipak mogu dobiti Italiju. Utisak mi je da je Albanija igrala otvorenije drugo poluvreme da bi pobedila. Koji su uzroci lose Hrvvatske odbrane stvarno ne znam. Gvardiol je sad igrao halfa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 19 Share Posted June 19 Za mene idealan rezulatat.Sada mogu ispasti oba tima.Nadam se da ce tako i biti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 19 Share Posted June 19 Kakav panj je Sutalo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 19 Share Posted June 19 Kao da je Piksi bio trener Hrvatske zadnjih desetak minuta. Pa kud su krnuli. Vodis i umesto da zatvoris, odugovlačiš.. Ovi im sevaju prakticno kontre i prave višak igrača na iati način i po istom boku tri napada. Mulac od trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 19 Share Posted June 19 6 minutes ago, Don Dusko said: Jebiga malo Hrvati da osete na svojoj kozi kada protivnik u poslednjim trenucima izjednacI.... Osetili su oni to već protiv Turske u Beču.u produžecma. Pa ispali na penale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 19 Share Posted June 19 Najbolji Sučić, Budimir i Pašalić. I Livaković je spašavao. Po meni je i Kovačić odigrao koliko toliko korektno. Ali Sučić i krivac za drugi gol Albanije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 19 Share Posted June 19 Dalić je počeo izrazito ofanzivno a onda napravio još ofanzivnije izmene. Na 2:1 zamene Sosa-Perišić i Baturina-Kramarić - maltene zamene glava za glavu, pošto Kramarić igra svašta iza/oko napadača. Trebalo je pametnije da zatvori utakmicu. Ovako je ostavljeno baš mnogo prostora, okej mogu i nominalno ofanzivniji igrači da se vrate ali... po meni je to glavni uzrok prosutih bodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 19 Share Posted June 19 Sad vidim da su navijaci obe reprezenracije složno skandirali protiv Srba. Valjda ce obe ekipe što pre kući 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 19 Share Posted June 19 Nema više svežine u veznom redu Hrvata pa su Albanci to lepo iskoristili i eto im nerešeno mada će teško dobiti Špance a nez 4 boda se ne može dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 19 Share Posted June 19 Odličan rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 19 Share Posted June 19 9 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Kakav panj je Sutalo Nestvarno. Meni je on oduvek bio koska igrac, izneverovao sam kad ga je Ajaks onoliko platio. Aj za Pograncica nekog se manje vise i zna da je zalutao u reprezentaciju, ali Sutalo je teska panjina. Sucic bas talentovan momcic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 19 Share Posted June 19 Zasto nasim ljudima smeta kad Albanci pokazuju ono rukama? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 19 Share Posted June 19 Ona igra na 2:2 je podsetila na Jugoslavija - Bugarska 1983. Steta sto nije duze potrajalo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts