Miki28 Teoljub Posted July 2 Share Posted July 2 Holandjani ubise Rumune u posledniih 20 minuta. Ovi ne znaju dje im curi Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2 Share Posted July 2 Dragusin igra odlično prvenstvo. Po meni možda i najbolji štoper prvenstva za sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2 Share Posted July 2 Nema šta, jak, brz, stabilan, visok štoper, baš se vidi da je klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 2 Share Posted July 2 Rumuni su stvarno odlicno krenuli, bas ih je presekao gol. Veliki kiks Nice koji je odlicno branio do sad, ono mora da se brani bukvalno, poluvisoko u tvoj ugao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2 Share Posted July 2 3 minutes ago, L' Imperatore said: Dragusin igra odlično prvenstvo. Po meni možda i najbolji štoper prvenstva za sad. Akanji za sada bez premca no1. Tu su Pepe, Rudiger, Dragusin, Saliba 1 minute ago, Dracarys said: Nema šta, jak, brz, stabilan, visok štoper, baš se vidi da je klasa. Brzina i Dragusin ne idu zajedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2 Share Posted July 2 Po ponašanju Mogoša i rumunskih lekara, potres mozga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2 Share Posted July 2 E moj Draguš... pregled igre ko Filip Višnjić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 2 Share Posted July 2 Osim Gakpa,svi ostali holandski napadači su bedni na ovom prvenstvu. Kakve komplikacije..i tupava rešenja..neverovatno. Još samo Xavi Simmons dobija prelaznu ocenu. Rumunija skromna do bola,ali bi mogla da kazni silna fulanja Nizozemaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2 Share Posted July 2 20 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Akanji za sada bez premca no1. Tu su Pepe, Rudiger, Dragusin, Saliba Brzina i Dragusin ne idu zajedno Pepe čak i posle onoga juče? Ne kažem, ima i drugih štopera koji su vrhunski odigrali. Ali eto meni recimo Dragusin ima prednost pred Akanjijem, jer igra za ekipu koja je igrala dosta otvorno i atraktivno (pored toga stalno underdog), pa je je on često bio u dosta teškim situacijama gde je reagovao fantastično. Dok je Švicarska ipak ekipa koja igra kompaktno, smireno i brani se bolje timski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 Pravo je čudo kako nije barem tri razlike za Holandiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 2 Share Posted July 2 Rumuni su ipak dosta skromni, imaju sreće da ovi holandski krilni igrači mrse muda inače bi do sad već sve bilo rešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 Kakav ofsajd, nestvarno da sudija ovo ne vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2 Share Posted July 2 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Kakav ofsajd, nestvarno da sudija ovo ne vidi. Oslanjaju se na VAR. Kriticne su sudije na ovom EP Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2 Share Posted July 2 Nikako da se naviknem na ovog Maalena. Svaki put kad ga vidim, očekujem da če nekome uklizati sa obe noge u stilu svog brata blizanca Nigel De Jonga. A on dribla i pretrčava protivnike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 2 Share Posted July 2 Kakvi su bogalji Nizozemci u zavrsnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2 Share Posted July 2 Rumuni moraju nekog trenutka da krenu u all in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 Holanđani odlično igraju kontre, ali imaju katastrofalnu završnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 2 Share Posted July 2 Sudija, slepče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 Dobro neko napisa za Gakpa - pretvara se u Anrija kad igra za Holandiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torresinho Posted July 2 Share Posted July 2 Odličan Dragusin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 2 Share Posted July 2 Kakve su ono patike na terenu, šta je ono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2 Share Posted July 2 Ovo je bila baš surova dominacija Holandije. Rumunija je igrala nešto prvih 15 minuta a posle toga je postojao samo jedan tim na terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) 3 minutes ago, Мџе said: Kakve su ono patike na terenu, šta je ono? New Balance, čini mi se Edited July 2 by L' Imperatore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 2 Share Posted July 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 2 Share Posted July 2 Rumuni zalutali u ovu fazu, Holandija baš dobra danas ali protiv nedoraslog protivnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts