PorodicneVrijednosti Posted June 30 Share Posted June 30 Mali Yamal vec sad najbolje desno krilo svijeta. Cudesan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 30 Share Posted June 30 Kukurelja mi ima vajb Pujola zbog kosice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 Just now, Ledd said: Kukurelja mi ima vajb Pujola zbog kosice. I tu vajb prestaje 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 30 Share Posted June 30 Just now, Ledd said: Kukurelja mi ima vajb Pujola zbog kosice. Odličan igrač... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 30 Share Posted June 30 5 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Mali Yamal vec sad najbolje desno krilo svijeta. Cudesan. Kad ovo kaze Madridista za Barsino dete onda je bas dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 Španjolska napokon igra nogomet, nema više one kiše oko Kragujevca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 30 Share Posted June 30 Ova Španija će se naosvajati titula u sledećih 10-ak godina. Potencijal brutalan, a igraju još i bolje nego u vreme Ćavija i Inijeste... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 30 Share Posted June 30 1 minute ago, neko me sabotira said: Španjolska napokon igra nogomet, nema više one kiše oko Kragujevca. Direktni su ko Švabe a latino tehnika ostala, plus pritisak brutalan. Sve što jedan ljubitelj fudbala traži od ekipe. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30 Share Posted June 30 Ovaj Niko je pakao od igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 30 Share Posted June 30 Eto to mu beše to Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30 Share Posted June 30 Bomba od igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 30 Share Posted June 30 Baš su moćni. Inače ovaj autogol koji im se desio na tekmi, je prvi gol koji su Španci primili na ovom prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 30 Share Posted June 30 Španija je prije svega dosta promijenila stil igre u odnosu na nekolika poslednja takmičenja. Dosta brže to djeluje sad, igraju direktnije a ostali su tehnički superiorni. Niko i Jamal su donijeli nevjerovatan kvalitet po krilu, bukvalno su promijenili krvnu sliku ove reprezentacije. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 Tako je, s tim da bih ja pohvalio i selektora. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30 Share Posted June 30 Ovako se materijalizuje razlika u klasi. Nemačka vs Španija će biti finale pre finala. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 30 Share Posted June 30 Od srca navijam da Spanija osvoji, ubedljivo najbolji fudbal igraju. Jedino im Nemci iole mogu prismrdeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30 Share Posted June 30 Prezirem Špance u svakom sportu pa i fudbalu ali ova ekipa igra baš dobar fudbal i sviđa mi se što idu da nabiju protivnika koliko mogu a ne neke čekalice i teška defanziva da zatvore rezultat. Sve suprotno od Engleza, Francuza, pa i Portugala i sličnih industrijalaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 30 Share Posted June 30 Spanci igraju odlican fudbal. Bukvalno deluju ubedljivo najbolje na ovom turniru. Ipak, to na ovakvim takmicenjima ume da se obije o glavu ako nesto ne krene po planu. Panika, udje voda u usi, nemas plan B ili ga bar nisi pokusavao na celom prvenstvu, itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 30 Share Posted June 30 Kakav pakao od igraca je ovaj Niko steta za onaj šut Kvaradone, bila bi epska golčina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30 Share Posted June 30 Spanci su uvijek imali tehnicki najjacu ekipu i niko im nije mogao uzeti posjed al ih je jebalo sto su im svi ofanzivci bili klasicni pasivni pimpleri. Sad su s Nicom i Yamalom dobili dva strasno direktna igraca gdje mogu iskoristiti svu dominaciju na lopti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted June 30 Share Posted June 30 Do sada Spanija najvise pokazala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 30 Share Posted June 30 Biće opasan meč Španija-Nemačka. Nemci moraju da odigraju 120% i moraju da iskoriste slabo vraćanje ovog Jamala. Jedva čekam taj meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted June 30 Share Posted June 30 Nesto gledam ovu trojicu na RTS-u, svi u nekim lakiranim giljama, kao da su ih kupili od istog lopova? 🙂 Ili su mozda i one "iz fundusa"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 30 Share Posted June 30 Preživeću i Spanija da osvoji, samo da ga ispuse Englezi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts