Charles De Ketelaere Posted June 17 Share Posted June 17 4 minutes ago, Мџе said: Ispade Rumunija pobedila Englesku a ne Ukrajinu koja se jedva plasirala na ovo evropsko. Volim kada se jave analitičari koji su pre toga malo izgugali ekipu na Wikipediji pa se postavljaju kao neki fudbalski autoriteti. Kako misliš guglaju na Wikipediji? Znaš da se gugla... na guglu? Elem, istripovao si se ozbiljno budući da niko ovde ne hajpuje Rumune samo smo srećni što je autsajder izašao sa mudima i realno odigrao odličnu utakmicu. Ne znam zbog čega i na koga si slan ali ne valja ti to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Lukaku vec u 2 min promasaj turnira. Nista novo🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 Sta Lukaku moze da promasi niko drugi ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17 Share Posted June 17 Lukaku nastavlja po starom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Matic kaze superstar City-a🤣🤣 Edited June 17 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17 Share Posted June 17 Hahahah pa ovo je nemoguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17 Share Posted June 17 Stigla kazna za Lukakua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 17 Share Posted June 17 9 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Kako misliš guglaju na Wikipediji? Znaš da se gugla... na guglu? Elem, istripovao si se ozbiljno budući da niko ovde ne hajpuje Rumune samo smo srećni što je autsajder izašao sa mudima i realno odigrao odličnu utakmicu. Ne znam zbog čega i na koga si slan ali ne valja ti to. Pa ti si počeo da soliš prvi sa ovom rečenicom: "Voleo bih da čujem one forumaše koji danima pišu o problemu Srbije jer nema igrača u vrhunskom klubu 😄 Koliko česta i koliko površna i pogrešna priča, nerealno." Ja nisam pisao o vrhunskim igračima ali čemu ta pisanja o drugima i da li je njihova priča površna ili ne. Svako ima mišljenje, na forumu smo običnih navijača, nismo fudbalski radnici. I da se nadovežem da je i McLeod danas pisao da ljudi komentarišu po automatizu ili ne mogu da dosegnu fudbalske visine kao on. Poprilično toksično i iritatno za čitanje. I kao šlag na tortu ide nadmenost u postovima gde se sa autoritetom objašnjava šta i kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 17 Share Posted June 17 Lukaku i Trosard kažnjeni za sprdnju. Bravo Slovaci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 17 Share Posted June 17 Ukrajna je kita od reprezentacije, trebali su jos od BiH da ispadnu. Danas drugar kaze idem da gledam Rumunija-Ukrajna, a drugi kaze kec. Ovaj pita sta kec. Kec brate, dobro si cuo. I bi kec ko kuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 17 Share Posted June 17 Ako završimo kao treći idemo na prvog iz ove grupe. #samokažem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 17 Share Posted June 17 Bolji Birmancevic 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 17 Share Posted June 17 Šta ste napali Don Duška?! Igrač da bi bio vrhunski, mora nešto i da osvoji u karijeri. Činjenica je da Kejn ima 0 trofeja, preneo je luzerstvo i na Bajern. Jednostavno ne može u istu rečenicu sa Benzemom, Suarezom, Levom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 17 Share Posted June 17 3 minutes ago, Мџе said: Pa ti si počeo da soliš prvi sa ovom rečenicom: "Voleo bih da čujem one forumaše koji danima pišu o problemu Srbije jer nema igrača u vrhunskom klubu 😄 Koliko česta i koliko površna i pogrešna priča, nerealno." Ja nisam pisao o vrhunskim igračima ali čemu ta pisanja o drugima i da li je njihova priča površna ili ne. Svako ima mišljenje, na forumu smo običnih navijača, nismo fudbalski radnici. Pa si ti rešio da uspostaviš balans i šukneš meni sa guglanjem Wikipedie? Ovo što je Rumunija danas pokazala je odličan primer svima koji drobe danima da nemamo uspeha i pobeda jer nemamo De Bruynea i Mbappea. To su jednostavno gluposti i lenji način da se pljucne. I nije alternativa guglanje Wikipedie niti kvazi analitičari, nego common sense da De Bruynea i Mbappea ima 5 repki na turniru gde ih igra 24. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 17 Share Posted June 17 Ne, samo na jednu po kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 17 Share Posted June 17 Teško će piksi probati nešto totalno novo, sumnjam da će Samardžić uopšte dobiti minute u igri pošto se verujem nije ni uigravao sa ekipom, on je u sastavu uprkos piksiju a ne što ga piksi vidi kao igrača koji može da napravi razliku. Ja nisam video ni kod Birmančevića neki kvalitet ali ajde početnik je možda ga trema drži, uz sve to koliko sam ja čuo on je igrao po levoj strani i Češkoj. Mnogo ima ideja ali vremena je malo za uigravanje, mora se igrati ono što se uvežbavalo. Lično bih igrao protiv Slovenije sa Vlahovićem u špicu a Tadić desno Birmančević levo uz Ilića, Gudelja, Sergeja i Mladenovića na sredini, pozadi standardna trojka. Ali znam da to piksiju ne pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Kako sebican Trosard mada opet treba reci da je Lukaku bio sam, on bi svakako promasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 17 Share Posted June 17 Kakav pas Trossarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 17 Share Posted June 17 Jel ovo Trossard ili neki njegov brat blizanac? Jednu dobru stvar nije uradio čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 Kako je propala Belgija. KDB klasa ali ova 2 veznjaka pojma nemaju a Trossard jedva ceka da je sutne, Doku da dribla. Carasco je propao ko zeton Od tih vecih imena, Belgija je sigurno pozeljan rival za dalje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 17 Share Posted June 17 Doku je dobar ali napadi uglavnom idu sa trosardove strane. Trebalo bi neko šamar da mu pukne da se malo uozbilji. De Brujne im deli odlične pasove. Ono što ne valja je da i pored inicijative nisu opasni a u odbrani rupa koliko hoćeš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 17 Share Posted June 17 1 hour ago, DJORDJE said: ostali bi tesko mogli da ostvare neki znacajan uspeh u klubskom takmicanju. Spaleti? Nije sigurno elitni trener,ali mislim da jeste stručan,potkovan i dokazan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17 Share Posted June 17 (edited) Lobotka je odlican igrac, kako kontrolise tempo. Bas bi volio da igra za nas umesto nekog od antitalenata Gudelja/Lukica Edited June 17 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted June 17 Share Posted June 17 Milan Skrinjar, sin cuvenog Vjekoslava Skrinjara, legende Dinama😷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 17 Share Posted June 17 Lukaku me uveseljava opasno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts