Čvarkov Posted September 7 Share Posted September 7 Grigonis na 3, Ćaćapetru na 4 i upada Kalaicakis u 12. Mada ne bi me čudilo da pojure Bertansa ako ovaj nije zvanično potpisao za Dubai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 7 Share Posted September 7 14 minutes ago, Čvarkov said: Pao je beton. Slukas Brown Nunn Grant Grigonis Osman Papapetru Mitoglu Juancho Lesor Yurtseven NeJanis Realno jaki smo ko zemlja. Dajte taj Boston... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 7 Share Posted September 7 Ti si još u Atini, kad ističe pozajmica? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 7 Share Posted September 7 Jedva čekam da ih otrese bilo ko makar to bio Real. Koliko su odvratni samo zbog Atamana, sve drugo na stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 7 Share Posted September 7 Odvratni su i jedni i drugi, podjednako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 7 Share Posted September 7 8 minutes ago, Losmi17 said: Dajte taj Boston... Smela izjava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7 Share Posted September 7 28 minutes ago, Čvarkov said: Pao je beton. Slukas Brown Nunn Grant Grigonis Osman Papapetru Mitoglu Juancho Lesor Yurtseven NeJanis Opasna ekipa. 11 minutes ago, Čvarkov said: Ti si još u Atini, kad ističe pozajmica? Sa ugovorom gosn Atamana 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 7 Share Posted September 7 Kako ce da izduvaju i jedni i drugi.. ovo kad pukne, puca na veliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted September 7 Share Posted September 7 Каква тимчина ПАО, перфекција. Оли стровалио камион лове у паници од тата Атамана, мада су и они искрено доста јаки. Фали Грцима тај трећи контендер, заслужује то та легендарна лига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted September 7 Share Posted September 7 PAO je na već i više nego odličan roster doveo ozbiljno pojačanje u vidu Čedice. Zaista imaju moćan roster…Slukas, časna sestra Nunn, Čedica, Mitoglu, Lesor, baš opasna ekipa. S druge strane i Oly ima zaista opasan roster sa Vezenkovim, Fournierom, Petersom, Dorsey, Evans kad se oporavi… Videcemo kako će to sve izgledati u praksi, ali na papiru baš opasne ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 7 Share Posted September 7 8 hours ago, Čvarkov said: Ti si još u Atini, kad ističe pozajmica? Kaze kumara da sam potpiso na neodredjeno... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 8 Share Posted September 8 Kobi Simmons potpisao za Makabi ali im je izgleda propao Daryl Macon jer nije prošao lekarske preglede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted September 10 Share Posted September 10 Izgleda Samanic raskida ugovor sa Fenerom navodno ima tezu povredu Khem Birch dolazi kao zamena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 10 Share Posted September 10 Kurac, taman pomislih mogao bi kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted September 10 Share Posted September 10 21 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kurac, taman pomislih mogao bi kod nas СПОРТКС СПЕЦИАЛ | Фенербахче Беко би се због здравствених проблема могао растати од Луке Саманића.🩺Стање спортисте се детаљно проверава.👉У случају растанка са Саманићем, на дневном реду може бити ангажовање новог играча. Фенербахче Беко је уместо Саманића навео Кема Бирча као број 1 на својој листи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 11 Share Posted September 11 Makabi i definitivno odustao od Macona, kao što se ranije špekulisalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 11 Share Posted September 11 A Fener definitivno potpisao Birca ako ovaj nije povredjen ili neki problem u glavi, Saras je stvarno jos jednom potvrdio da je kao trener bolid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 11 Share Posted September 11 Zašto? Feneru je baš bio potreban neki defanzivni centar kao Birč pored Melija i Šanlija, a ne još jedna stretch opcija i wannabe potrošač (sa 24% šuta za 3 u NBA) koja pri tome nije odigrala minut kompetitivne košarke u životu. Meni je taj Šamanić tip igrača kakve bih zaobilazio u širokom luku, sve kao lepo izgleda, solidan atleta, nabacio tetovažice, a u praksi nula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted September 11 Share Posted September 11 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Zašto? Feneru je baš bio potreban neki defanzivni centar kao Birč pored Melija i Šanlija, a ne još jedna stretch opcija i wannabe potrošač (sa 24% šuta za 3 u NBA) koja pri tome nije odigrala minut kompetitivne košarke u životu. Meni je taj Šamanić tip igrača kakve bih zaobilazio u širokom luku, sve kao lepo izgleda, solidan atleta, nabacio tetovažice, a u praksi nula. Birc je daleko od svog prajma, isla je prica da ce njima iz Nba doci centar, dok Samanic bi trebao biti izmena Hejs Dejvisu... Fener je od top 5 6 ekipa ubedljivo najtanji na 5, a i na 1 nemaju klasu, najverovatnije da ce Baldwin uzeti loptu u ruke, ali ipak je on neki kombo i to 2/1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 11 Share Posted September 11 Izmena Hayes Davisu je Pierre, a i Colson može na 4, kao i Melli u visokim postavama. Sasvim dobra rotacija tu. Pa ne znam ko je u EL klasa na 1 ako nije Baldwin. Jeste da on pre svega gleda svoj šut ali igra na PG, plus imaju još dosta igrača koji mogu da kreiraju i za sebe i za druge (Hall, Žagars, Gudurić, pa i Wilbekin). Na 5 jesu tanki s obzirom na budžet, to se slažem ali Birch po meni bolje leže na taj roster nego Šamanić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted September 11 Share Posted September 11 Od početka je taj centarski trio Fenera (Meli, Šanli, Šamanić) delovao nekompatibilno, odnosno premalo defanzive, skoka i zaštite obruča, a nije baš ni da im undersized četvorke koje imaju rešavaju taj problem. Birč se svakako bolje uklapa od Šamanića, i to naročito Birč od pre par godina. Ovaj današnji, sa 32 godine, evidentno sporijim nogama nego ranije (barem ono što je pokazao u Đironi za polusezonu), je ipak malo diskutabilniji, ali mu i dalje više verujem nego Šamaniću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted September 11 Share Posted September 11 Feneru je bio prva opcija na 5 Bruno Fernando ali potpisao za Toronto i ta im je opcija propala sad se očigledno krpe Birch da nije imao operaciju kolena i dalje bi bio NBA igrac što kaže Chaos Feneru je više potreban igrac poput Bircha nego Samanic koji i nije petica.I još jedan podatak Birch u Gironi je imao 8,6 poena i 5,6 skokova što nije loše za igrača koji izlazi iz teške povrede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 11 Share Posted September 11 Meni su Šamanić i Pokuševski najveće enigme od igrača, možda postanu legit EL igrači kroz koju godinu, a možda i završe u Dynamiku ili Zrinjevcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 11 Share Posted September 11 Uopste ne govorim o igraci, govorim o debilu koji je doveo tog igraca pa valjda je zbao da mu takav ne odgovara a ne da ga otpusta 20 dana posle jer nekompatibilan naravno, ogradjujem se ako nije povreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted September 11 Share Posted September 11 Samanic je imao i neke wtf izjave tipa prerastao sam Evropu moj nivo je NBA bas čudan lik iz tog razloga mislim da nije ni uspeo prevelik ego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts