suptil Posted August 15 Share Posted August 15 Stojicu se bas ne ulazi u duele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted August 15 Share Posted August 15 Milojević i njegova zatvaranja utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 15 Share Posted August 15 Just now, Čočo said: Prošle sezone sam stidljivo pisao o Melu. Bogami pokazuje ozbiljan potencijal. Karmelo Entoni poceo da pika fudbal? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) 2 minutes ago, Volter said: Užasno drugo poluvreme. Zaslužio gol Čukarički. Klasičan batađorizam sasvim u stilu Milojevića. Rezultat 0:2 pa ko pređe pola da mu crkne krava. Edited August 15 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 15 Share Posted August 15 A ovo je klasicno nase krenemo da zatvaramo posle 2:0 a sad nam se obilo...Nadam se ne do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 15 Share Posted August 15 1 minute ago, Don Dusko said: Karmelo Entoni poceo da pika fudbal? Vinisijus Melo. Ima nešto i u nauci o imenu. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 15 Share Posted August 15 Kakva je legenda ovaj mali u prenosu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted August 15 Share Posted August 15 Miloje u punom sjaju u nastavku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 15 Share Posted August 15 Tipično milojevski...daj na mufte dva gola i zatvaraj. On je najveći minus od svim minusa u klubu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 15 Share Posted August 15 Ljudi, ne znam kako je vama ali mene bas bole oci od ovoga. Ovo je igra kakvu smo trebali imati prije mjesec dana a ne dočekivati sa njom LŠ i boriti se za 35 mil EUR. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 15 Share Posted August 15 Tim je malo pao, primio gol, treba im vetar u ledja i ti pevaš "Od svetog Save name je zavet ostao" i "Tu se peva svako veče". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 15 Share Posted August 15 Kakav autogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 15 Share Posted August 15 5 minutes ago, Čočo said: Vinisijus Melo. Ima nešto i u nauci o imenu. 😄 Sisoko ☝️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 15 Share Posted August 15 Ajd sad kažite nešto, čekao Miloje da ga Čuka mune sama sebi i uspeo u toj taktici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Ovo šta fura Milojević može kad imaš brza krila kao što je u prvom mandatu imao Radonjića. I zato mi je još više neverovatno da su dovedeni Puma i Milson koji igraju pozicioni napad, ne napadaju ni prostor ni igrača niti imaju brzinu za to. Zato i izgleda ovo užasno ružno i sporo. Odlični igrači ali uopšte ne za ovaj batađorizam koji forsira Milojević u nedogled. Na kraju ćemo obojicu da teramo jer,, se nisu pokazali" a oni neće biti ni iskorišćeni na najbolji način. Edited August 15 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 15 Share Posted August 15 7 minutes ago, No name said: Tipično milojevski...daj na mufte dva gola i zatvaraj. On je najveći minus od svim minusa u klubu Sve kapiram, ali kako smo tačno dali dva gola "na mufte"? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 15 Share Posted August 15 1 minute ago, Stanko1997 said: Sve kapiram, ali kako smo tačno dali dva gola "na mufte"? Dali smo ih na raspoloženje Olajinke. Da mu nije dan sad bi jurili gol za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted August 15 Share Posted August 15 1 minute ago, Stanko1997 said: Sve kapiram, ali kako smo tačno dali dva gola "na mufte"? Nije na mufte, sasvim je ok bila igra u većem delu prvog poluvremena. Dok je u drugom Milojević opet ušao u svoj "ja sam genije za zatvaranje utakmica" mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted August 16 Share Posted August 16 Dovođenje Drkušića i odlazak Đige bi bilo presipanje iz šupljeg u prazno. A vidim da se stvara narativ u medijima po kojem je Spajić siguran u 11, a da su svi ostali potencijalni višak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 16 Share Posted August 16 (edited) Mocart piše da postoji mogućnost da Stojić ode. Nije bonus (a Miloje forsira bonusa u odbrani) a dolaskom Drkušića, bio bi 3. izbor (među ovima koji nisu bonus). Naravno, da bi se amortizovao ovaj neobičan postupak, da u jednom prelaznom roku kupiš i prodaš istog igrača, ide i rečenica "da se vidi da se Stojić još prilagođava te da je vidljivo da baš nije naviknut na sve zahtjeve". Baš smo export-import, k'o u najbolja vremena. Edited August 16 by Small Owl ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 16 Share Posted August 16 32 minutes ago, TB Told said: Dovođenje Drkušića i odlazak Đige bi bilo presipanje iz šupljeg u prazno. A vidim da se stvara narativ u medijima po kojem je Spajić siguran u 11, a da su svi ostali potencijalni višak. Bogami Spajić bio zamenjen na poluvremenu zbog loše igre. Čak je i Milojević u izjavi nakon meča diskretno skrenuo pažnju na onaj njegov kiks kako ne sme da se dešava. Nije Milojević uopšte bio zadovoljan njegovom igrom a izgleda ni njegovim igrama u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 16 Share Posted August 16 Izmenjaš ga na tri pozicije i onda je vidiljivo da nije naviknut na zahteve, brate mili... Sa druge strane Spajić ima kiks u svakoj utakmici u kojoj je igrao. Elem, što se tiče jučerašnje utakmice neki moji utisci: - Puma je odlično otvorio meč. Agilan, imao je dva uspešna driblinga i opet asistencija posle centaršuta. Definitvno je sve bolji i bolji kako više igra. - Milson će morati mnogo bolje od onoga što prikazuje. Sve lepo, i prijem i kontrola lopte ali ništa ne donosi u sistemu jer se uglavnom trudi da izkreira za sebe. Mora Miloje da popriča sa njim. - Điga me oduševljava, mnogo zrelo igra. Odlično se gradi u duelima, odlično čita igru tj. ima dobru anticipaciju, dobar je sa loptom-koristi obe noge itd. Baš moderan štoper kakav na treba. Nisam siguran ni da bi Drkušić njegov odlazak nadomestio. - U prvom poluvremenu Elšnik je više stajao iza Hvanga dok je ovaj bio veza sa napadom. U drugom se to okrenulo i više mi se sviđa kada je Elšnik više napred. Mislim da donosi bolju kreaciju i da je Hvang sigurniji u odbrani. - Ponavljam se ali Olajinka ne može da igra na krilu. Bile su dve situacije kada je bio 1na1 okrenut prema golu i nije iskreirao ništa. Odličan je igrač ali nema tu kontrolu lopte i brzinu da bi igrao tu. Mislim da mu devetka a možda i 10ka bolje leži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 16 Share Posted August 16 🔴⚪ 12 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 16 Share Posted August 16 Očekujem ovakav sastav za prvu utakmicu u Norveškoj. U revanšu a male su šanse i već u Norveškoj nekoliko izmena: Glazer umesto Ilića. Drkušić umesto Spajića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 16 Share Posted August 16 Kako je Ilic odigrao sinoc kad je usao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts