Milko Miller Posted yesterday at 12:35 PM Posted yesterday at 12:35 PM Rekao bih da je kod Stojilkovica slična situacija kao kod Anana tj. da igra za OFK kao probu za Zvezdu jer ne verujem da bi dosao u OFK da nije dobio perspektivu da može u Zvezdu ako se pokaže. Ipak je bio blizu švajcarske A reprezentacije i imao veliko interesovanje iz Nemacke ali je očigledno izabrao pogrešan klub kad je otišao u Darmstat. U teoriji tu i ima igrača za Zvezdu i pokazao da zna fudbala, ali je tu najveći problem kondicija i generalno fizička sprema. Kad je dosao u OFK on je imao bas stomak, sigurno nekih 10 kila viska. To je sad u zadnje vreme popravio i zato i počeo da igra od pocetka i daje golove, ali i dalje nisam siguran da li to sad može konstantno da drži. Ukupno gledano po meni ok kao džoker jer stvarno ima dobar osecaj za gol, ali bih onda voleo da dodje bolji prvi špic ako nas napuste Bruno i Serif. Ako ide samo jedan, onda mislim da je dolazak Stojilkovica nedovoljna kompenzacija.
Мџе Posted yesterday at 02:57 PM Posted yesterday at 02:57 PM I dalje ima stomak, videlo se protiv nas. Odigrao i pokazao je premalo da bi ga sada razmatrali. Neka odigra jednu celu u OFK kao prvi napadač pa da se vidi od čega je.
Guru Posted yesterday at 04:41 PM Posted yesterday at 04:41 PM TSC – CRVENA ZVEZDA (19.00h, Arena 1 Premium) Crvena zvezda (4-4-2): Guteša - Seol, Đurić, Krunić, Anan - Maksimović, Kanga, Elšnik, Ivanić - Duarte, Šerif
Don Dusko Posted yesterday at 04:42 PM Posted yesterday at 04:42 PM Aj ako primimo manje od 2 gola castim vas. :D
PERICA!!! Posted yesterday at 05:25 PM Posted yesterday at 05:25 PM Krunić štoper. Šta reći, koju posluku porati?
suptil Posted yesterday at 05:46 PM Posted yesterday at 05:46 PM Gutesa ko onomad Dika Stojanovic i kroz ruke i kroz noge ga primi.
tsva Posted yesterday at 05:46 PM Posted yesterday at 05:46 PM Zvezdina golmanska skola. Prima ga u stilu Stevan Stojanovica. Na poluvremenu obavezno dimije da obuce
No name Posted yesterday at 05:53 PM Posted yesterday at 05:53 PM Ovaj Elšnik i dalje pleše po terenu i redovno pravi kikseve posle kojih primamo gol ili protivnik ulazi u šanse. Umesto da bude kažnjen ne igranjem više mečeva posle one igre u derbiju na marakani kada je bilo 3-3, on je nagradjen igranjem. Covek je "stator" ovog tima...nepokretni deo koji samo koci ovaj tim. Izvikan igrac i nista više.
Guru Posted yesterday at 05:58 PM Posted yesterday at 05:58 PM Rezultat manje-više, nije toliko ni bitan kada je titula već osvojena, al' ovo je jezivo loš fudbal, vezni red kao i da nemamo, na presing TSC-a samo ispucavamo a nemamo gore dovoljno igrača da osvojimo drugu loptu... Šta oni uopšte rade na tim treninzima stvarno mi nije jasno, izgledamo totalno raštimovano kao da se igrači prvi put vide. 4
mister-no Posted yesterday at 06:01 PM Posted yesterday at 06:01 PM Nevezano za gol Guteša nije mi ulivao poverenje ni pre ovoga.. Za razlikuod onog Hercegovca, Radanović valjda, on mi baš deluje dobro ali dok stasa.. Anyway prvi golman nam treba, kao i prvi štoperi, bek, krilo.. I mi to očekujemo da se dovede i da odmah klikne za LŠ pa to ne može ni na igrici. Mi celo proleće imali da se spremimo i šta radimo... Nemam reči.
Molina23 Posted yesterday at 06:03 PM Posted yesterday at 06:03 PM Nije loše ni da se razbije fama da je Guteša dugoročna jedinica. I sam pomislio u nekom trenutku da može al' jok, rezerva maks. Na 2 kvalitetna štopera mora i prvi golman.
No name Posted yesterday at 06:08 PM Posted yesterday at 06:08 PM Umesto da se vide neki obrisi igre, da se iskoristi ova polusezona da se tim poveže, da postoji 'kičma tima, oni su ovu polusezonu toliko ogadili fudbal sa se čoveku sve smuči. Pedantni stručnjak je sve to lepo začinio svojim nenormalnim kombinacijama. I nakon ovog fijaska, ide čuveno dovođenje kurte I murte, punjenje magacina sa 35 igrača na platnom spisku, taman po ukusu pedantnog . Ne treba ni 100 ljudi da ih gleda. 2
Zadnji vezni Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM Ove utakmice sluze da se ekipa uigra za kvalifikacije za LŠ,takodje i ova pojačanja koja smo doveli blagovremeno u ovom,prelaznom roku da se povezu sa ekipom i uhvate kretnje i taktike pedantnog stručnjaka. Uh,ovo je FKCZ topic,izvinjavam se.Premesti tamo gde bi moglo odgovarati.😁 1
Don Dusko Posted yesterday at 06:21 PM Posted yesterday at 06:21 PM He he i penal promasujemo. Koncetracija na visokom nivou.
Milko Miller Posted yesterday at 06:32 PM Posted yesterday at 06:32 PM Za golmana je najteže kad ne zna da li će da igra, tako da ove stalne promene na golu mogu samo imati negativan uticaj. Ali i pored toga mislim da je jasno da Glazera treba prodati, a Gutesu zadržati kao drugog golmana. 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 06:42 PM Posted yesterday at 06:42 PM Ali kako jadno i loše stojimo pozadi. Stati pa gledati.Tri dupla pasa stvaraju zicer . 1
Мџе Posted yesterday at 06:44 PM Posted yesterday at 06:44 PM Kakvi ispucavanje Guteše, ne vidim čemu zaslužuje drugo mesto.
Zadnji vezni Posted yesterday at 06:46 PM Posted yesterday at 06:46 PM (edited) Ovaj Anan nije ni za Palilulac. Edit. Ali zato je Magiko za debelu penziju. Al pedantni stručnjak malko urinira po Milsonu. Evo ti 45sekundi.hehe Edited yesterday at 06:51 PM by Zadnji vezni
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM Kakva ljepotica od slobodnjaka
TB Told Posted yesterday at 06:56 PM Posted yesterday at 06:56 PM Radonjića pokloniti na kraju sezone.
Trigger Posted yesterday at 07:02 PM Posted yesterday at 07:02 PM Prošlo kolo 7+, ovo kolo prelaz. Easy money, Indonežani na apratima.
Small Owl Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Jebote, aj što su me doveli na nivo da ne gledam utakmice, sad sam u fazonu da me više ni rezultat ne zanima. 2
Amigo21 Posted yesterday at 08:49 PM Posted yesterday at 08:49 PM Meni je utakmica ok bila u smislu neizvesna, pohvalio bih TSC i pored toga sto su vodili uopste nisu mnogo zadrzavali vreme. Kao tipa Partizan koji je poslednji derbi bukvalno sramno zadrzavao vreme. Promasen penal i par sansi, gol u zadnjem minutu pojma nemam ljudi su nezadovoljni kada je gusto i neizvesno a nezadovoljni kada je ubedljivo jer je tada dosadno. Sto se nase odbrane tice skandalozna je posebno je za mene razocarenje mali Milosaljevic. Njegova kordinacija i motorika su kriminalno losi. Sa 17 godina onoliko spor da budes je stvarno katastrofa. Sto se tice eventualnog namestanja, ljudi proslo je vreme kladionica koje imaju 10 vrsta igara i gde su jedine igre sa velikim kvotama prelaz i 7+ Imate igru 4+ prvo poluvreme koja vam je veca kvota nego 7+, imate igru X-X&4+ gde je veca kvota nego prelaz i td. Ne namesta se ljudi vise samo prelazi i 7+ ostali ste u vremenu od pre 10 godina bukvalno. Danas imate tacne rezultate da gadjate gde kvote mogu sa budu ogromne tipa odigrate tacan rezultat TSC Zvezda lupam 3:5 i td... Tipa Radnicki Zvezda tacan rezultat 4:1 vam je sigurno bila preko 100 sto je mnogo veca kvota nego 7+ ili prelaz i td...
Recommended Posts