Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Zbog Milojevićivog pristupa u prvom poluvremenu nismo zaslužili da pobedimo, ali smo zbog ponašanja crno bele dvanaestorke ipak zaslužili. 

• Like 2
Posted (edited)

I prošli derbi je trebalo da dođe iz 2 u 1, samo slučajan penal je to sprečio. Ovo je već bio zicer za iz 2 u 1. 

Edited by Trigger
Posted

Koliko je Milson ocajan kada totalno nespremni Radonjic udje i dokaze da je klasa iznad njega. Sudjenje skandalozno. Nasa igra preko one stvari...

• Like 1
Posted
Just now, Trigger said:

I prošli derbi je trebalo da dođe iz 2 u 1, samo glup penal je to sprečio. Ovo je već bio zicer za iz 2 u 1. 

Takmičenje u glupim porukama? Nisi čuo da penal može da se promaši?

A ovo da se velike pare zarađuju na prelazima, je priča iz prvih godina 21. veka, sad je samo zamlaćivanje teoretičara zavere koji bi da ispadnu pametni.

• Like 1
Posted

Trener omladinaca Partizana briljira u studiju:  “realno bi bilo da se zavrsilo nerijeseno”.😂

Izbacujemo mi masu talenata obzirom kakvi ih sve strucnjaci treniraju.

• Like 3
Posted

Užasan fudbal. Ponovo čekamo da primimo gol ne bi li krenuli nešto da igramo. 

Odavno lošiji nismo bili. 

Andrija Maksimovic... Ubjedljivo najbolji. Jedini koji igra konkretno, gura loptu napred i ima taj neki vic u potezu. Ovo ostalo jad i beda. 

Posted

Jokić pravda sudiju i kaže bila ruka. Zapetljao se kad ga voditelj pitao da li se sudi ruka ako lopta pogodi u "rukav" igrača. Ne znam kako niko od njih ne vidi da lopta prvo udara Maksimovića u grudi pa sklizne na deo ruke koji se ne sudi kao igra rukom. Sramotan je Jokić.

• Like 2
Posted

Zasto ljudi misle da se namestaju toliko ti prelazi? I zasto bi Partizan pristao na to u danadanjem mecu? Imas slicnu kvotu na 7+ pa bi se valjda namestilo nesto tako, imate igru X-X&4+ tu  vam je kvtoa i veca nego prelaz. Da je namestno ne bi oni lezali 20 minuta u drugom poluvremenu i glumili povrede na svaka 3 minuta je igra stajala, sve su dali samo da pobede. Al dobro svako ima svoje misljenje.

Posted

Ova utakmica je bila jos jedan dokaz toga kako se radilo u klubu prethodnih par meseci i kako se i dalje radi. Ne pamtim ovakvu bezidejnost i malokrvnost u igri. Razumem da je slabija motivacija u ovakvom prvenstvu, ali mogli su barem jednu prolecnu utakmicu da odigraju kako treba. Zapravo je ovo jedina utakmica gde imas koliko toliko smislenog protivnika koji zeli da ti otkine bodove i prilika da vidis sam gde si trenutno, sta ne valja, sta valja i sta treba menjati. Umesto toga mi odigramo jednu potpuno bezveznu utakmicu. Umesto da uigravas jezgro tima Krunic-Elsnik, ti prvog povlacis na stopera jer eto ne verujes drugim stoperima na 25 poena prednosti na tabeli. Tek ovi eksperimenti sa Maksimovicem na krilu i odavno provaljenim Kangom u startnoj postavi su za posebnu analizu. Jako bi me zanimao Milojevicev odgovor na pitanje u kom segmentu je ova ekipa napredovala u odnosu na januar mesec ove godine? Kontam da i on prvi jedva ceka da se zavrsi ova liga i sezona, ali brate mili placen si da nesto radis i kako kao jedan profesionalac i trener nemas zelju da napredujes i ti licno i tvoj tim? Mi danas bukvalno nismo jednu dobru akciju odigrali za 90+ minuta. Da vidimo da se iznese lopta, razmeni na sredini, neko ubacivanje igraca iza ledja, dupli pas, bilo sta. I ovo sto smo napravili je sve na neku gurku, centarsuteve i generalno razliku u kvalitetu u odnosu na  ovaj nesrecni Partizan.

Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ocekivano. 

Zaista sramna liga

Ako se dobro secam ovo je drugi derbi u istoriji koji je dosao iz 2 u 1.Mislim na prvenstvo.Mozda gresim al greska je zanemariva.

Ocekivano. 

Zaista sramna liga

Ako se dobro secam ovo je drugi derbi u istoriji koji je dosao iz 2 u 1.Mislim na prvenstvo.Mozda gresim al greska je zanemariva.

Ocekivano. 

Zaista sramna liga

Ocekivano. 

Zaista sramna liga

Ocekivano. 

Zaista sramna liga

Ocekivano. 

Zaista sramna liga

Sta se desava sa aplikacijom?

Posted
1 hour ago, Trigger said:

I prošli derbi je trebalo da dođe iz 2 u 1, samo slučajan penal je to sprečio. Ovo je već bio zicer za iz 2 u 1. 

Pa promasio bi onda Partizan penal prosli put. Da li ti mislis da se utakmice tako amaterski steluju?