Мџе Posted March 17 Posted March 17 2 hours ago, СтелаРоса said: Nisu ove utakmice dobar uzorak. Iako su pojedinacno dobri igraci, mislim da kao tandem imaju problem jer su spori za LS nivo. Svakako bih voleo da ih vidim jos jednom na LS utakmicama, ali u malo drugacijem timu. Nije neki reper ali je očigledno da imaju visok plafon. Plus su igrači dokazani u takmičenjima van Zvezde i jako mi se svidjaju na terenu kao duo. Donose opasan ofanzivni arsenal a brzina nije presundna jer te utakmice igramo uglavnom u niskom bloku. 1
Milko Miller Posted March 17 Posted March 17 Ja nekako stalno mislim da nam treba klasican Sanogo zadnji vezni, ali moram priznati da Krunic-Elsnik odlicno funkcionise i u Evropi. Vezni red Krunic-Elsnik-Ivanic je svakako ubedljivo najjaci deo tima i ne cudi da smo najbolje izgledali kad je to bio vezni red (Stutgart, Milan, Jang Bojs). Sto opet ne znaci da nam ne treba zadnji vezni jer alternativu nemamo.
Мџе Posted March 17 Posted March 17 Naravno da treba. Imati igrače različitih karekteristika na odredjenim pozicijama je jako korisno a teže je naći pivota tehničkih karakteristika kao Rade nego Sanoga. Ili kao što papagaj ponavljam da bi levog štopera trebalo da igra štoper sa levom nogom jer to olakšava prebacivanje težišta igre dugim loptama pri presignu i gradjenje igre iz odbrane. Ostaje da vidimo šta če sendvičari sklepati na leto i na šta će to ličiti. Nisam optimističan. 4
Milko Miller Posted March 18 Posted March 18 16. aprila humanitarna utakmica protiv Vardara: https://fcvardar.com/vesti_head.html 2
Ikac Posted March 19 Posted March 19 Radim neki tekst, Kanga je drugi asistent od kreiranje srpske Superlige, Mirko deli 4. mesto, Katai je 6. Milijaš 9.
Dragan Mićić Posted March 21 Posted March 21 Spoiler Da li vam smeta kada neko kao Zvezdan Terzić za sebe kaže da je „personifikacija Crvene zvezde“? „Ime Zvezde je veće od bilo kog pojedinca, ma kako se on zvao. Tako nešto može da izjavi neko iz grupe kako ih ja zovem 'novokomponovanih zvezdaša', koji vole sebi da daju na značaju, a nisu svesni veličine Crvene zvezde. Meni je drago što je sve to lepo izgledalo u Sava centru, što su na proslavi bili zaista neki od velikana našeg kluba, ali je činjenica da je bilo mnogo onih kojima tamo nije bilo mesto.“ Verujete li da će u budućnosti prestati diskriminacija zvezdaša zbog drugačijeg mišljenja? „Iskreno se nadam. Zvezda je jedna i jedina i ona je uvek bila ta koja je ujedinjavala. Vrlo brzo se prepozna ko su ljudi, koji se lažno predstavljaju i koji koriste veliko ime za zadovoljavanje svojih ličnih interesa." Za kraj imao je jednu poruku. „Iskreno, meni je najvažnije da sam ja u srcu svih pravih zvezdaša. Zbog mene su dolazili na utakmice. I danas me na ulici prepoznaju i znaju šta sam uradio. To je najveće priznanje. Ponavljam Zvezda treba da ujedinjuje, a nikako da razdvaja ljude. Po bilo kom osnovu." IGOR BUTULIJA 🔴⚪️🤾♂️ 5 1
Shunsuke Nakamura Posted March 22 Posted March 22 Moramo da vratimo Jovanovića na ljeto. Najbolji je igrač ove u19 Srbije.
Markoss Posted Sunday at 07:12 PM Posted Sunday at 07:12 PM Ne znam ni sto smo ga slali na pozajmicu, kad sem Silasa kom se ne zivi, nemamo nijedno desno krilo vise. Komotno je mogao da dobije sansu. Cak bi i racionalnije bilo nego ovo sa stoperima. 1
Milaraki Posted Wednesday at 12:46 PM Posted Wednesday at 12:46 PM Bolje bi bilo nasoj upravi da pojure na leto Abubakara iz Kameruna nego Arnautovica. Opasna je zverka Afrikanac, prekaljen, znacio bi puno u kvalifikacijama. 1
Guru Posted Wednesday at 03:44 PM Posted Wednesday at 03:44 PM Osmina finala Kupa protiv OFK Beograda, sada u 17.00h: CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Guteša – Stojković, Đurić, Sandoval, Rodić – Krunić – Ilić, Katai, Radonjić, Ivanić – Duarte
No name Posted Wednesday at 04:11 PM Posted Wednesday at 04:11 PM Majstor kombinacija miloje , uspeva svaki put da iznenadi sa idejama. Danas neki igrači koji po prvi put igraju počinju meč, protiv OFK Bgd, za naše uslove jakog protivnika, I to u utakmici eliminacija. Bravo. Za to vreme mrcina rodić po ko zna koji put pravi kiks i preko njega primamo gol. Ta persona samo nije pogrešila kada nije igrala. Kad god mu se ukazala šansa, zakopao je tim. Ako tako i treba, produžite mu ugovor ponovo, nek jaše još malo .
Guru Posted Wednesday at 04:30 PM Posted Wednesday at 04:30 PM 15 minutes ago, No name said: Majstor kombinacija miloje , uspeva svaki put da iznenadi sa idejama. Danas neki igrači koji po prvi put igraju počinju meč, protiv OFK Bgd, za naše uslove jakog protivnika, I to u utakmici eliminacija. Bravo. Valjda si svestan reprezentativne pauze i činjenice da nam je ogroman broj igrača zbog toga odsutan.
Knipex Posted Wednesday at 04:35 PM Posted Wednesday at 04:35 PM (edited) Ako ništa bar su golovi lepi A da pozadi duva promaja, duva samo tako. Jel su ovo Terza i sin igrali 7+ u prvom Edited Wednesday at 04:38 PM by Knipex
No name Posted Wednesday at 04:43 PM Posted Wednesday at 04:43 PM 8 minutes ago, Guru said: Valjda si svestan reprezentativne pauze i činjenice da nam je ogroman broj igrača zbog toga odsutan. Gde je Milosavljevic? On je igrao za U19 pre 7 dana....Ajde Annan je otišao za Ganu...I Maksimovic je bio sa reprezentacijom pa je tu. Ovo je neozbiljno što se uopšte i igra...neka deca sede na klupi....Ne mogu da se setim zašto se ovo odlozilo ili sta vec, da bi se sad igralo...
Guru Posted Wednesday at 04:51 PM Posted Wednesday at 04:51 PM 5 minutes ago, No name said: Gde je Milosavljevic? On je igrao za U19 pre 7 dana Pa čim ga nema ni na klupi znači da nije spreman. Najbolje sada da zameramo Milojeviću i to što se utakmica igra u ovom terminu, stvarno se ovde preteruje... 1
VukVule1988 Posted Wednesday at 04:51 PM Posted Wednesday at 04:51 PM (edited) 12 minutes ago, No name said: Gde je Milosavljevic? On je igrao za U19 pre 7 dana....Ajde Annan je otišao za Ganu...I Maksimovic je bio sa reprezentacijom pa je tu. Ovo je neozbiljno što se uopšte i igra...neka deca sede na klupi....Ne mogu da se setim zašto se ovo odlozilo ili sta vec, da bi se sad igralo... Vidim da je Milosavljevic izasao iz igre u 30 min za U19 protiv Izraela. Moguce da je povreda jer vidim da sledece 2 nije ni bio u protokolu. Nasao vest, nategnuće tetive. Edited Wednesday at 04:56 PM by VukVule1988 1 1
Misa Posted Wednesday at 05:04 PM Posted Wednesday at 05:04 PM Đurić,Sandoval i Stojković nisu prvoligaški kvalitet.Posle Nedeljkovića i Mimovića i pohvala na račun Stojkovića očekivao sam nastavak niza.Dečko je u svakom segmentu nepopravljiv...Rodić bi imao problema i u ligi veterana...
Milko Miller Posted Wednesday at 06:11 PM Posted Wednesday at 06:11 PM 55 minutes ago, Misa said: Đurić,Sandoval i Stojković nisu prvoligaški kvalitet.Posle Nedeljkovića i Mimovića i pohvala na račun Stojkovića očekivao sam nastavak niza.Dečko je u svakom segmentu nepopravljiv...Rodić bi imao problema i u ligi veterana... Ovo je prvi start Stojkovića, prve minute generalno za Sandovala. Igraju za vreme reprezentativne pauze gde dobar deo igrača fali i gde priprema svakako nije mogla da bude dobra. A Stojkovic je i pored toga imao dobre akcije, na kraju krajeva i jednu asistenciju. Za Djurica se slažem i on je prošao celu omladinsku školu i razne pozajmice i verujem da svako u klubu tačno zna da on nije kalibar za Zvezdu. Imao sreće da je bio pod ugovorom u zgodnom trenutku jer nemamo stopere, ali bolje da su vratili Vukicevica jer je on svakako veći talenat od Djurica.
fradler Posted yesterday at 12:38 AM Posted yesterday at 12:38 AM Quote Cirkus ili utakmica: Zvezda – OFK Beograd 5:3! Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije kroz utakmicu koju će mnogi nazvati i cirkuskom predstavom. Ko se kladio na golove u različitim varijantama, dobro je zaradio. Ređali su se i za goste i domaćine, pa je sve više ličilo na neobavezne vašarske igrarije nego na zvaničnu utakmicu superligaša iz zemlje koja bi volela da se kotira kao fudbalski ozbiljna. Milojević je poslao Sandovala da debituje, a Kolumbijac nije znao gde se nalazi. Prvi utisak o njegovim mogućnostima jako je loš. Golovi su se ređali, igrači su delovali kao deca u školskom dvorištu… Tako je prošla druga ovosezonska epizoda susreta očeva i sinova rukovodilaca, treći je uskoro na Marakani. Šta li nas tek čeka u trećem… Nisam u toku, sto nas ovoliko mrzi ovaj Stamenic sa sportkluba? Ovakvih bljuvotina bi se postidela i ekipa sa avangarde... 1
Small Owl Posted yesterday at 10:30 AM Posted yesterday at 10:30 AM 9 hours ago, fradler said: Nisam u toku, sto nas ovoliko mrzi ovaj Stamenic sa sportkluba? Ovakvih bljuvotina bi se postidela i ekipa sa avangarde... Koliko sam shvatio, SK se za vikend gasi, prestaje sa radom. EL prelazi na ARENAu (tako sam i ispratio info o gašenju). Pa se vjerovatno sada ispucavaju, pišu sve što im je na duši. Čak i da jeste sve tako, ovaj je baš pretjerao.
Milko Miller Posted yesterday at 10:44 AM Posted yesterday at 10:44 AM 1 minute ago, Small Owl said: Koliko sam shvatio, SK se za vikend gasi, prestaje sa radom. EL prelazi na ARENAu (tako sam i ispratio info o gašenju). Pa se vjerovatno sada ispucavaju, pišu sve što im je na duši. Čak i da jeste sve tako, ovaj je baš pretjerao. Ima tu duže istorije. Mislim da je pocelo da je Stamenić dugo pisao poprilično kritično, ali još u nekom normalnom tonu. Onda Miljan nije dao neke akreditacije za Ligu Sampiona i Terza javno prozivao Stamenica i tu je onda krenuo da piše na ovom nivou. I tako bukvalno u svakom tekstu već duže vreme. Svakako ozbiljan portal ne bi smeo da dopusti da novinar odgovoran za najveći klub Srbije koristi svoju poziciju da se “osveti” zbog ličnih sukoba. Ali dobro ozbiljno srpsko novinarstvo i ne postoji jer iskrena neutralnost ne postoji i njima svakako odgovora da se ovako piše. Inače portal Sportkluba će i dalje normalno da radi, samo TV prenosi idu kod Arene. Tako da će ovaj i dalje da piši. 2
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 8 hours ago, Milko Miller said: Ima tu duže istorije. Mislim da je pocelo da je Stamenić dugo pisao poprilično kritično, ali još u nekom normalnom tonu. Onda Miljan nije dao neke akreditacije za Ligu Sampiona i Terza javno prozivao Stamenica i tu je onda krenuo da piše na ovom nivou. I tako bukvalno u svakom tekstu već duže vreme. Svakako ozbiljan portal ne bi smeo da dopusti da novinar odgovoran za najveći klub Srbije koristi svoju poziciju da se “osveti” zbog ličnih sukoba. Ali dobro ozbiljno srpsko novinarstvo i ne postoji jer iskrena neutralnost ne postoji i njima svakako odgovora da se ovako piše. Inače portal Sportkluba će i dalje normalno da radi, samo TV prenosi idu kod Arene. Tako da će ovaj i dalje da piši. On je izabrao da privlači pažnju tekstovima u kojima će prozivati Zvezdu i pre te akreditacije i prozivke. Jednostavno smatra da će tako biti primećen i to je to. Nepismenost i neznanje se najbolje pokriva jakim rečima koje ovaj "novinar" voli da koristi. Evo kao primer Quote Projekat Sandoval: Očajan početak i teško Đigino breme https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/projekat-sandoval-ocajan-pocetak-tesko-breme-djiga/ A pre 6 meseci je "novinar" pisao ovo Quote Zvanično: Zvezda otkupila Đigu, Bazel odlično prošao Pred Đigom je zadatak da igra bolje nego u sezoni na izmaku, dobio je poverenje svih klupskih struktura i pored ne baš sjajnog utiska. Za sada je jedino izvesno da je odlično prošao Bazel, dobiće 2,2 miliona evra za fudbalera koga nije imao u ozbiljnim planovima.
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 3/16/2025 at 8:25 PM, Čočo said: Više dileja bilo u Ćacilendu nego na severu. Pune oči miline ovakve jadne posete. Dabogda vam niko na stadion ne došao više. uuu, gadno.
Recommended Posts