Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Miloje nam nesto nervozan. Ako je sve bajno zasto je nervozan? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 12 minutes ago, berti said: Oni iz godine u godinu imaju sve gori tim, mi iz godine u godinu, ako ne bolji, onda sve skuplji tim. I sem onog neocekivamog rasturanja prosle godine, sve neka mucenja i kilavljenja sa njima. Boli ove nase kurac za sve. A za derbi se nekad zivelo, presija se danima pred meč osecala, igraci nisu mogli da spavaju posle utakmice zbog stresa. A ovo sad je sramota. U zadnjih 10 derbija, 5 puta smo ih dobili. Ove godine 4-0...pre toga smo ih dobijali 2-0, 3-2, gde rezultat nije odslikavao realno stanje na terenu gde smo im mogli komotno dati po 5-6 golova. Ja nigde ne vidim mučenje, vidim da se oni provlače sa nama iz meča u meč , kao i večeras što su se provukli kroz penal u 94 min ..broj šansi večeras, I ostale statističke stvari su debelo na nasoj strani. Komšijama je ovo donelo radost, 'nate nešto su oni pokazali, pa otuda tolika radost osvojenom bodu na -21.. Edited 6 hours ago by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Miloje nam nesto nervozan. Ako je sve bajno zasto je nervozan? Balon. Puca. Pumpaaaaaj!!! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago "Primili smo gol onako kako smo i znali da cemo ga primiti" "Moji igraci bili impresivni" (valjda misli impresionirani) Sta ste rekli igracima posle utakmice? "A OTKUD VI ZNATE DA SAM IM NESTO REKO?" Jad i beda, a mucenik je jos i najmanji problem u klubu koji zaradi 20 miliona, a potrosi 200 evra u prelaznom roku, proda startnog beka i 5 stopera, pa popuni odbranu igracima iz Pazara, OFK-a i omladinskog pogona. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 minutes ago, No name said: U zadnjih 10 derbija, 5 puta smo ih dobili. Ove godine 4-0...pre toga smo ih dobijali 2-0, 3-2, gde rezultat nije odslikavao realno stanje na terenu gde smo im mogli komotno dati po 5-6 golova. Broj šansi večeras, broj kornera, posed lopte, su bili na nasoj stani, kao i sama igra, i samo su našom nonsalancijom oni uzeli bod, kojem se raduju kao vanserijskom dostignuću. I to nesto govori. Hocu da kazem da uzimajuci realni odnos nas i njih svaku utakmicu moramo da dobijemo minimum 3 razlike. Ovo je derbi, motivacija mora da postoji velika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Bolje 3:3 nego 3:2, za dugoročno dobro. Bar nećemo slušati mafijaško govno kako se kurči da smo 75 klasa bolji, sila Balkana a tim zategnut u svim linijama. Milojević da je pametan zapalio bi sam na leto, bukvalno pišaju po njemu dok ćuti i mačuje se sa virtuelnim hejterima. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Molina23 said: Bolje 3:3 nego 3:2, za dugoročno dobro. Bar nećemo slušati mafijaško govno kako se kurči da smo 75 klasa bolji, sila Balkana a tim zategnut u svim linijama. Milojević da je pametan zapalio bi sam na leto, bukvalno pišaju po njemu dok ćuti i mačuje se sa virtuelnim hejterima. Dokle vise opravdanja za Miloja ... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Miloje nam nesto nervozan. Ako je sve bajno zasto je nervozan? Zato što je ovo lično njegov neuspeh. On za sebe i dalje misli da je taktički genije za zatvaranje utakmice, a to zatvaranje utakmice mu se sastoji od povlačenja na svoju polovinu i ograničavanja broja igrača koji smeju napred. On je bezopasnom Partizanu prepustio posed, umesto da ide na još jedan gol i reši utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Molina23 said: Bolje 3:3 nego 3:2, za dugoročno dobro. Bar nećemo slušati mafijaško govno kako se kurči da smo 75 klasa bolji, sila Balkana a tim zategnut u svim linijama. Milojević da je pametan zapalio bi sam na leto, bukvalno pišaju po njemu dok ćuti i mačuje se sa virtuelnim hejterima. Zašto da ide, pa on ima tek jednu crticu na romingu, ovde mu je idealno, ima skuplji tim od cele lige zajedno. Belična, bezmuda splačina od čoveka koji aminuje svaku prodaju bez reči. Kad prodaju Maksu, ostajemo na 3-4 igrača koji nisu beton liga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, TB Told said: Zato što je ovo lično njegov neuspeh. On za sebe i dalje misli da je taktički genije za zatvaranje utakmice, a to zatvaranje utakmice mu se sastoji od povlačenja na svoju polovinu i ograničavanja broja igrača koji smeju napred. On je bezopasnom Partizanu prepustio posed, umesto da ide na još jedan gol i reši utakmicu. Evo kod te zadnje akcije. Nasi ni presing da izvrse i onda je lako lopta dosla do Kalulua i ostalo je istorija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Da se uopste ne iznerviram, da mi je prakticno svejedno kad su izjednacili... Jebem te Zvezdo, sta nam učini kada si dopustila da te najveca moguca bagra vodi, bagra koja nam je ogadila sve. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Pročitao sam upravo izjavu našeg "trenera" lik se ladno vadi na to da igramo sa "našom decom" a igrao protiv Partizana koji je izveo jedno 5-6 likova koje ja nisam nikad video do sad. Bravo Klarke Kente. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Vladan sns Milojevic 🤮 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Ozbiljan ljigavac, i ovaj njegov seljacki nacin obracanja...ma sav je gadan. Samo mi zbog njega drago da nije pobedila Zvezda. Zbog njega i jos ljigavijeg terzica, a igracima svako dobro. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Evo kod te zadnje akcije. Nasi ni presing da izvrse i onda je lako lopta dosla do Kalulua i ostalo je istorija. Nije ni imao ko da izvrši presing. Zbog Milojevićeve briljantne ideje da se povuče, taj prvi "blok" su činili Milson, umorni Ivanić i Radonjić, dakle igrači koji nisu za presing. Do 75. minuta smo napadali, kotrolisali utakmicu i onda je Milojević rešio da prepusti teren ekipi koja je prethodno iz dva šuta dala dva gola i koja sem toga bila bezopasna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Podsetite me, jel smo mi ovog Đurića čekali da je kao bolji mnogo od Lekovića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 14 minutes ago, JPM said: Podsetite me, jel smo mi ovog Đurića čekali da je kao bolji mnogo od Lekovića? Nisam siguran druze. Mislim da se to odnosilo na Milosavljevica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Nemoj posle neko da mi kaze kako je Vladan Milojevic dobar trener,gospodin i td. Neka uziva jos malo kod Zvezdana pa paljba u neku Izraelsku 2 ligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Bravo, bravo, bravo nasoj divnoj upravi! Da ih nema trebalo bi ih praviti, od govana, blata, cega god... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Za ovo danas je najodgovorniji Milojević i nema razloga da se preskače i usmerava ka dežurnim krivcima. Oni imaju svoje zasluge za sastav odbrane, ali taktika i kukavičluk je Milojevićevo delo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Manoly said: Bravo, bravo, bravo nasoj divnoj upravi! Da ih nema trebalo bi ih praviti, od govana, blata, cega god... Već su od govana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todo Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, TB Told said: Nije ni imao ko da izvrši presing. Zbog Milojevićeve briljantne ideje da se povuče, taj prvi "blok" su činili Milson, umorni Ivanić i Radonjić, dakle igrači koji nisu za presing. Do 75. minuta smo napadali, kotrolisali utakmicu i onda je Milojević rešio da prepusti teren ekipi koja je prethodno iz dva šuta dala dva gola i koja sem toga bila bezopasna. Nama kada izadje Ndaye, nama napad nažalost drastično pada,pritisak, mogućnost da zadržimo duže loptu kada nas pritiskaju...itd. Nismo se mi svesno povukli,već previše smo navikli na njega da je tu. On je izašao baš u tom periodu,kada se povredio... Mene je jako nervirao kada je došao, ali trenutno igrač bez koga smo totalno druga ekipa. Ovaj levi bek Anan, taktički/tehnički teško ispod proseka, atletika i pluća iznad proseka. Ovo prvo valjda može i da se natrenira,atletika je tu. Edited 4 hours ago by Todo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Ako Elsnika ne kazne oduzimanjem plate , nista nismo uradili, jer će opet nekom poput njega pasti na pamet da se doslovno zajebava na terenu dok neko gine. Ja razumem da neko ne zna poput Djurica,Milosavljevica, ali da neko bude toliko bezobrazan sa nonsalancijom kao doticni ja to nisam video. Ceo meč uvodi tim u kontra ritam. Svaki potez pogresan, u prazno. Direktan krivac kod prvog gola kada ga je kalulu otresao, I kod drugog gde pravi penal. Pre toga tona izgubljenih lopti I bacenih u prazno. Ej da ne možeš na sredini da rešiš Šcekica i Natha od 100 ljeta...ne samo on koji je najveći krivac već i krunic koji takodje ne može prevagu da napravi već dozvoljavajući sebi da se muče sa scekicem i ostalima . Milojeviću sram te bilo za pripremu utakmice i na kraju za izjavu. Ovako nesto samo je tebi svojstveno. Ej tri gola primiti . Ziheras stari koji staje na 3-2 , I onda dodje kazna. Nemoj da se pokrivaš sa pričom o nekakvoj deci pozadi, jer si ćutao kada su ti rasformirali zadnju liniju. Nisu deca kriva jer ne znaju , već ti sa tvojim pristupom i starim navikama da jajaris. Na kraju krajeva ovo može biti i dobro da se odmah reše neki talenti poput Djurica, a ne da se pokriva ne znanje sa nekom pobedom koja sad nema neki značaj osim prestiža. Onaj ko je procenio da djuric može da pokriva stopera je teški diletant. Momak nigde nije mogao da igra, pa on je u Pazaru bio rezerva. Umesto da forsira Milosavljevica koji ima štofa , ali uz nekog iskusnog poput Dragovica , oni ubacuju dva klinca da se sami snalaze. Bravo Edited 4 hours ago by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sramotno ponasanje Miloja posle utakmice, sramno zalaganje, sraman pristup... Igraci su dobili upozorenje posle utakmice, pa cemo videti sledeci derbi gde ja ocekujem ubedljivu pobedu. Odbrana nam je komedija ali je i dobro sto se to vec sada videlo... Svaka cast grobarima borili su se i zasluzili su ovaj bod posto je nama pola ekipe igralo sa bolom u prepunama, dok su oni ginuli i zasluzili su zato bod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Terzo, gnjido jedna, dzukeletino najobicnija, mrcino nad mrcinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts