Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

1 hour ago, Don Dusko said:

Nije poenta u tome Knipex. Vec sto se nista ne radi planski.

A ova polusezona se moze iskoristiti za to.

Uigravanje igraca za LS.

Ne treba se podmirivati necije zelje al dobro.

Eh, nisi naučio. Čim he terza rekao da ćemo da imamo spreman tim u januaru za LŠ na leto, znao sam da će ovako da bude.

To što Đige nije bilo danas, berovatno i znači rastanak. Videćemo.

Koliko vidim Wolvsi su ozbiljno zagrizli da ga dovedu.

• Like 1

Meni fali neka fizički dominatnija šestica kao suprotnost Radetu iako je Rade završio LŠ sa jako solidnih 50% osvojenih duela. Meite koji se spominjao letos bi bio neka takva opcija iako on nije bio registrovan za Benfiku zimus i sada je opet na pozajmici u PAOKu i tu će verovatno i ostati.

Rade ima visok fudbalski IQ, odlično čita igru i kretanja igrača i ima solidnu brzinu za tu poziciju (kao na gifu dole protiv PSVa). Definitvno bi trebao da bude opcija broj 1 ali nam je u ekipi na nekoliko pozicija potrebno više igrača i jako bitno, veća raznovrsnost kod karakteristika igrača.

spacer.png

4 hours ago, Guru said:

Mnogo loše i neozbiljno sve ovo izgleda, klub koji je učesnik Lige šampiona ne sme sebi da dozvoli da na takmičarski meč izađe sa ovakvom postavom.

Trebao je samo iskusniji stoper umesto Djurica

8 minutes ago, muzipoz said:

Trebao je samo iskusniji stoper umesto Djurica

Ono povlacenje kada je igrac TSC-a izasao sam pred Gutesu, je trebao da bude drugi zuti karton, i to be promenilo tok utakmice.
Mlad je, treba da uci....ali postepeno. Mislim da utakmica u gostima sa TSC-om nije prilika da startuje tako mlad stoper

A zbog čega utakmica sa TSC-om u gostima nije prilika da se puste neki mlađi igrači i igrači bez iskustva, pa zar na 150 bodova razlike moramo svom snagom da jurimo pobedu i tri boda koja nam ništa ne znače a mladim igračima znači mnogo da odigraju protiv TSC-a. 

7 minutes ago, Sasha said:

A zbog čega utakmica sa TSC-om u gostima nije prilika da se puste neki mlađi igrači i igrači bez iskustva, pa zar na 150 bodova razlike moramo svom snagom da jurimo pobedu i tri boda koja nam ništa ne znače a mladim igračima znači mnogo da odigraju protiv TSC-a. 

Ne zbog bodovne razlike, nego zbog gubitka samopouzdanja. Da smo izgubili zbog njega, verujem da bi se lose osecao, sto moze dovesti do gubitka samopouzdanja kod mladog igraca.

Mozda bolje da ubaci nekog mladog napadaca ili veznog. Njihove greske se ne vide toliko.