Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

22 hours ago, Мџе said:

Da je samo to rekao. Za iznajmljene prostorije njegovim firmama je optuživao novinare da ne žele dobro Zvezdi jer je dobro da Zvezda uzima novac za zakup a ne da kancelarije budu prazne. Najveće razočarenje je Marin kojem je Terza izgleda funkcionerski otac. On je objasnio da nismo doveli beka jer bismo ugušili Mimovića a ovako smo imali Seola i Rodića levo. Kao da nemamo po pet igrača na drugim pozicijama koji guše jedni druge.

Priče za malu decu od pokvarenih i nisko inteligentnih ljudi.

Slazem se u potpunosti sa tobom ali... 

Ima i jedna misao koja mi se mota, gde se forsira da imamo mlade igrace na bekovskim pozicijama koje nameravamo da stancujemo sada iz godine u godinu, jer su na ceni, a nemamo ih u reprezentaciji. Tako ce se lako opravdati sto kao klinci dobijaju poziv u reprezentaciju posto nemaju konkurenciju, a mi cemo ih brze bolje prodavati evropskim klubovima kao mlade nade jer pre 20-te nastupaju u LS ili EK i za reprezentaciju

Sad pitanje koliko cemo imati klinaca kojima to moze da prodje, i koliko puta ce se upecati evropski klubovi ako stvarno ne ispadnu dobri igraci kasnije, ali ako jedan bude ubod skocice cena svim sledecim (vidi pod Dinamo) 

Tako da mislim da tu ima i do dogovora, sad sto su oni mislili da im je tu za poslednju rezervu dovoljan Rodic koji nece talasati da sedi sve vreme na klupi jer je u sprezi sa svima njima je pravi kriminal... 

• Like 1

Terza k'o Terza, ali i mene je Marin neprijatno iznenadio svojim kratkim, nemustim obracanjem. Onaj pokusaj pravdanja katastrofalne situacije na bekovskim pozicijama zvucao je kao da dolazi iz Mrkelinih poganih usta.

Jajarenje sa ciljem da se Mimovic stavi u izlog mozda i mogu nekako da svarim, ali pricu o "trofejnom Rodicu koji ima veliki kvalitet" zaista ne mogu.

Nista ovde ne treba da nas iznenadi. pranje kinte, kombinacije sa ovim-onim firmama poznatih lica, vracanje "starih dugova" i sminkanje stadiona uz po koji spomenik legendama kluba.

Opasno sranje ceka Zvezdu uz takvo poslovanje, ali to smo vazda i znali pa ce biti seci usi - krpi dupe. Jbg, nama neprijatelj ne treba.

1 hour ago, Manoly said:

Nista ovde ne treba da nas iznenadi. pranje kinte, kombinacije sa ovim-onim firmama poznatih lica, vracanje "starih dugova" i sminkanje stadiona uz po koji spomenik legendama kluba.

Opasno sranje ceka Zvezdu uz takvo poslovanje, ali to smo vazda i znali pa ce biti seci usi - krpi dupe. Jbg, nama neprijatelj ne treba.

Ako/kada dođe to vreme, najebaće pokoji potpisnik, možda i to je to. 

UEFA nema nadležnost da prati ceo tok novca, već se uzdaju u državne organe, a naše baš ne interesuje kako Zveki posluje. 

Ovako iz glave imao je dve sramotne kombinacije (pozajmice) fantomskih firmi, niko prstom mrdnuo nije. 

Sam klub beleži dobre rezultate, omladinska škola, infrastruktura, su za srpske uslove na odličnom nivou. Što reče, pokupili smo sve što valja iz regiona od klinaca. 

Jedino da nagomila dugove koje će po odlasku svi tražiti, ali koliko znam to je u nekom korektnom nivou.