Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Većinom sam istog mišljenja, samo treba dodati da ima tu i lepih trenutaka kao što je pobeda nad Liverpulom, pobeda nad Olimpijakosom, egal utakmice sa Milanom, itd... Bilo je, dakle, i lepih momenata koje proživesmo pod ovom lopovskom klikom, bez njihove zasluge naravno.

Njihova zasluga definitivno jeste sto su nas izdigli na odredjeni nivo iz onog raspada u kom smo bili. Ali oni dalje ne umeju, ne mogu da preskoce taj nivo i mogu u najboljem slucaju da nas odrzavaju ovde gde smo. Maksimum je dostignut upravo u tom dvomecu sa Milanom, to je nesto najbolje sto smo odigrali poslednjih X godina. Pobeda protiv Liverpula je bila veci rezultat, ali ovo je ipak bio dvomec u kom smo bili egal sa ozbiljnom ekipom, ako ne i bolji. Ali posle toga je usledila prvo stagnacija, a sad po meni i pad.

Za iskorak je potrebna promena ove politike preprodaje igraca kao na pijaci, a Terzic nema nameru to da uradi.

33 minutes ago, Venger said:

Njihova zasluga definitivno jeste sto su nas izdigli na odredjeni nivo iz onog raspada u kom smo bili. Ali oni dalje ne umeju, ne mogu da preskoce taj nivo i mogu u najboljem slucaju da nas odrzavaju ovde gde smo. Maksimum je dostignut upravo u tom dvomecu sa Milanom, to je nesto najbolje sto smo odigrali poslednjih X godina. Pobeda protiv Liverpula je bila veci rezultat, ali ovo je ipak bio dvomec u kom smo bili egal sa ozbiljnom ekipom, ako ne i bolji. Ali posle toga je usledila prvo stagnacija, a sad po meni i pad.

Nije njihova zasluga nego je zasluga Dekijeva.