Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Mozete me lincovati ali da nam nije Glazera veceras bi lagano bilo vise od 4 gola u mrezi. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 1 Share Posted October 1 Sad se tek vidi koliko je Djiga dobar igrac. Kad igra stopera sacuva i protivnicke igrace i Spajica koji masi lopte u skoku, a sa nogama je posvadjan po zemlji. Od njega se ne zna dal nam preti veca opasnost po zemlji ili po vazduhu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted October 1 Share Posted October 1 Slazem se da nije trenerov poraz, al sto covek ne ume da napravi izmenu, to je za anale. Plus kasni ili je jednostavno tvrdoglav. Uglavnom, radi na stetu cele ekipe! Olajinku mu takodje ne oprastam, ostalo korektno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 1 Share Posted October 1 Ovo je LŠ. Najbolji fudbal na svetu. Na naplatu dolaze revijalne utakmice u ligi gde nemamo dostojnog protivnika. Ovakve greške su nedopustive za ovaj nivo fudbala. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted October 1 Share Posted October 1 Kakav naslov na SK 😏😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 1 minute ago, Cavani said: Sad se tek vidi koliko je Djiga dobar igrac. Kad igra stopera sacuva i protivnicke igrace i Spajica koji masi lopte u skoku, a sa nogama je posvadjan po zemlji. Od njega se ne zna dal nam preti veca opasnost po zemlji ili po vazduhu. On ako kiksne oprostio bih mu. Koliko on brljotina Spajica spasi.I jos pritom zatvori sve sto moze...Jbg, Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 1 Share Posted October 1 2 minutes ago, Markoss said: Nije ovde Milojevic kriv. Nisam njegov fan, ali ovo su igraci individualnim glupostima prodali. Elsnik pravi glup faul, Glazer prima u svoj ugao, onda Krunic prodaje loptu (pre toga isto jednom mogao, a onda u sledecem napadu isto prodaje), pa zatim i Spajic kiksa (nakon sto je u prvom poluvremenu na identican nacin to prodao), i za kraj Drkusic glupo uklizava. S tim da su meni greske Spajica i Krunica daleko gore od ovih ostalih. Bas nonsalantno, kurcevito, a nicim potkrepljeno. Krunic je i protiv Benfike zasrao onaj prvi gol, evo i sad direktno. Nazalost, mi zamenu na toj poziciji i nemamo, iako imamo 42 krila, tako da se nadam da je samo do fizicke spreme. Pa ima tu i do trenera jer posle ocihlednih gresaka u nasih 25m protiv Benfike skrenes paznju da nema previse komplikovanja na nasoj polovini on je to verovatno video tako ko individualnu gresku a nije, timska je. Inter zna kako napada prostor ne igraju presing uzalud i ako deluje da su u ''drugoj brzini'' ko sto strucnjaci kazu. Izmene da ne komentarisem izbacio je 3 najbolja igraca u timu i nadao se cemu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 1 Share Posted October 1 2 minutes ago, Don Dusko said: Mozete me lincovati ali da nam nije Glazera veceras bi lagano bilo vise od 4 gola u mrezi. Rekao bih da su 4 gola realna, treba valjda i golman da odbrani neki šut na gol. Oni su imali xG 2,68, a mi 0,6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 6 minutes ago, No name said: Drkušic nije bio u stanju celu utakmicu da doda pas, Bila jedna situacija na pocetku IIp gde lik prebacio Djigu i poslao u aut loptu i da nije cini mi se Olijanka dospartao nazad poklonio bi posed Interu. Just now, Milko Miller said: Rekao bih da su 4 gola realna, treba valjda i golman da odbrani neki šut na gol. Oni su imali xG 2,68, a mi 0,6. Pa jebiga 2 puta mu igraci smestise.Spajic i Krunic... 3 gol penal...Tu je 50-50 sansa ali opet... Jedino kod slobodnog udarca je mogao ali opet i tu tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 1 Share Posted October 1 Ja sad vidim, Interovi klinci razbili nase 4-0, mora da je i tu Zvezda sama sebe pobedila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 1 Share Posted October 1 3 minutes ago, Don Dusko said: Mozete me lincovati ali da nam nije Glazera veceras bi lagano bilo vise od 4 gola u mrezi. Ovo deluje kao idolopoklonstvo, bez ikakvog pokrica u stvarnosti. Imali su ukupno 7 suteva u ovir gola, od toga je primio 4 gola i jos 2 gola koja su mu srecom ponisteni zbog ofsajda. Imao je svega 3 odbrana lopti koje su isle u gol. Jedino da smo igrali bez golmana, tada bi verovatno primili vise. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 1 Share Posted October 1 Nisu dzaba iz Fenera bukvalno poklonili Radeta. Otprilike kao sto su i pisali lenj i nezainteresovan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 1 Author Share Posted October 1 Spajic u izjavi za Arenu sve nesto govori o greskama u mnozini, greskama tima... "Nismo smeli da dozvolimo" itd. Pa druze, kapitensku traku nosis, napravio si sijaset glupih gresaka, podji prvo od sebe - kazi "ja sam zasrao", preuzmi odgovornost a ne da se krijes iza tima. Jesu, i drugi su gresili, ali daj malo samokritike bre. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 1 Share Posted October 1 Inače i protiv Benfike i Intera isti rezultat kod omladinaca i seniora. Kakav li je omladinski tim Monaka 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted October 1 Share Posted October 1 Na ovu utakmicu su falili Gobelja i Kanga da nas dokosure svojim greskama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 1 Share Posted October 1 Evo Miloje ko da cita forum optuzuje najiskusnije igrace a menja najmladje i najbolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 1 Share Posted October 1 Pogrešio je Krunić ali mu ni saigrači nisu pomogli svojom lošom kretnjom i otvaranjem. Šteta što kada je podigao glavu nije bacio loptu Drkušića da ovaj ispuca već je krenuo u još jedan dribling. Naivno s obzirom na njegovo iskustvo. Da li je bio apsolutno loš? Ne slažem se sa tim. Imao je u prvom poluvremenu jednu situacija gde je odlično sačuvao loptu i još jednu gde se lepo stavio i izvršio korekciju kada je Drkušić izleteo. Van forme je totalno ali stvarno ne mislim da je alibi igrač koji se provlaćio kroz karijeru. Spajićev gol je gol trenera. Ne znam kako mu je palo napamet da srednjeg štopera takozvanog svipera ili libera igra štoper koji ima najslabiju igru nogom. Znalo se da ako krenu u visokom presingu da će on biti taj slobodan, sa više prostora i da će lopta ići prema njemu. I eto, pod pritiskom, je naravno pogrešio. Baš loša odluka Miloja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Bukvalno 5sec drzao loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted October 1 Share Posted October 1 Prelomio Krunić a pečat udario gardista Spajić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 1 Share Posted October 1 Jedino pozitivno će biti ako krunic i elsnik uz spajica ne vide teren bar JSL.. 200 godina igra u Italiji krunic....ovaj Elsnik za reprezentaciju Slovenije....ljudi u godinama...i oni sebi dozvole , da komplikuju, carine, zadržavaju loptu u opasnoj zoni koji već put....Ovo je bezobrazluk nista drugo. Ovo kad uradiš u nižim ligama dobije ćušku od saigrača, a od trenera ispisnicu. Ovo sto igra krunic može i Sljivic. Elsnik kao "stator" na terenu ...trom, spor, carini loptu i otvara kontre. Bar da je jedan od ovde dvojice priseban na sredini, nego obojica teške kiksare. Treba da ih bude sramota da jedno dete od 17 g onako izgara, dok oni lelemudaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted October 1 Share Posted October 1 Za razliku od Benfike, dobro smo usli u ovo, Miloje stvarno dobro postavio mec. Previsok poraz, uopste nismo bili losi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) 9 minutes ago, Cavani said: Ovo deluje kao idolopoklonstvo, bez ikakvog pokrica u stvarnosti. Imali su ukupno 7 suteva u ovir gola, od toga je primio 4 gola i jos 2 gola koja su mu srecom ponisteni zbog ofsajda. Imao je svega 3 odbrana lopti koje su isle u gol. Jedino da smo igrali bez golmana, tada bi verovatno primili vise. Jbg, malo sam manje kriticniji prema golmanima. Ali ovde on nije kriv za ta 4 gola.Tj najmanje je njegova krivica. Mada je skinuo 2 dobre sanse njima.. Al dobro to se nece istaci. Bio sam golman i ide mi stvarno na q sto se golmanu gleda svaki kiks(nekada s pravom) al zato kada poskida 10 sansi onda ljudi budu u fazonu pa to je normalno... Msm ima Glazer mana to ne sporim. Ali da je los golman nije i tu ne mogu da se slozim... Edited October 1 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 1 Share Posted October 1 Ali onomad kad se čitalo o Hwangu i vrlom Radetu kako je ovaj drugi za prvog mlazni avion i svemirski brod,jer znate li vi gde je do sad igrao vrli Rade a gde ovaj korejac? Da je bilo Hwanga u ova dva kola LŠ imalo bi bolje rezultate i bolji utisak generalno. I za kraj dve stvari , Ja sam brži i eksplozivniji od Spanaća u mojih skoro 50 godina i 100kg. I druga stvar zbog ovakve naše dece poput malog Makse,juče Mijata i Nedeljkovića se dolazi na stadion i gleda klub,ne zbog Rodića,Olainjika ili pak Krunića. Bravo za malog i bravo za doktora Djigu.Dve svetle tačke od večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1 Share Posted October 1 Just now, holden c. said: Previsok poraz, uopste nismo bili losi. Jeste ali nase greske su dovele do toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 1 Share Posted October 1 3 minutes ago, Bejn said: Prelomio Krunić a pečat udario gardista Spajić. Spajic nije gardista i normalan je lik. Da je igrao očajno jeste, ali ne moramo sad neke prozivke koje nemaju veze sa životom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts