Nikola Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Gde je narod na tribini? Nekad je ovo bio derbi i praznik fudbala. 1
No name Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovaj Ilić u ovakvoj utakmici sa NULA tempa i pritiska protivnika, svaki put kad je lopta bila kod njega imao je pogrešan pas i dodavanje. Vojvodina izasla na meč kao da je naspram nje Barselona, a ne Zvezda kojoj nije dao gol samo ko nije hteo. U zadnjih 10 utakmica svaki put je primila bar jedan gol.
Markoss Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ilic je dobar igrac, al i mene cesto nervira kad krene da drvi loptu i da se premalo krece bez iste. Ali i kao takav, da igra u Vojvodini bio bi za koplje najbolji igrac ekipe. Bas su napravili neku nebalansiranu ekipu. Koliko je Vukan Savicevic los igrac, nerealno da je bilo kakvu karijeru napravio. Kvalitetom za donji dom SL. Karakterom za PLS. Bukvalno stelt.
Мџе Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Centaršutevi, duga dodavanja, utrčavanja, završnica itd. sve izgleda loše danas. Svi jedva čekaju da se ova sezona završi. Inače je Milosavljević osam puta izgubio posed za 60 minuta. Djiga je u proseku gubio duplo manje. Može četvrti štoper da bude.
K.Dot Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 minutes ago, Мџе said: Svi jedva čekaju da se ova sezona završi Ništa lično ali uzeću ovu tvoju rečenicu kao šlagvort jer se provlači i na košarkaškom topiku. Šta to tačno znači, svi jedva cekaju da se završi. Nisu očekivali da sezona ovoliko traje ili jednostavno nemaju više motivaciju da igraju fudbal. Njima je to posao, oni ne igraju rekreativno, usput su veoma dobro plaćeni za to sto rade. Zamisli da ti na poslu kažeš, ja imam motivaciju da radim samo ponedeljak, nakon toga ne radim više ništa, čekam da dodje petak. Šta misliš za kolko bi dobio otkaz? Toliko puta sam procitao to da sportisti jedva čekaju da se završi sezona, pa im je dozvoljeno da se vuku po terenu kao prebijeni, to im dodje kao neko opravdanje. Možeš misliti, ne radi im se više. Neka batale sport, ima i drugih poslova na ovom svetu. 6
Мџе Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago U poredjenju sa košarkom ovde su glavni ciljevi ostvareni i ostao je još taj kup. I da se ne osvoji, sezona je uspešna. Mislim da nemaju nikakav sportski motiv da igraju a i ostale ekipe u Evropi počinju da gube bodove kada matematički obezbede titulu. Ja ne doživljavam ovo ništa nenormalno ili loše kao što je sa druge strane situacija u košarci.
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Veći smarač nije sedeo na klupi u istoriji zvezde. Zvezda igra toliko dosadne utakmice da i ovih 6-7 hiljada ljudi sto dolazi je mnogo. Ne treba ni 100 ljudi da dodje da gleda ovu jajaru na klupi koja doslovno sve zjb . Pogledajte samo danas šta je uradio....umesto da igra u tandemu stopera Djuric i Milosavljevic, on tumba tim i spušta na stopera Krunica, I tako ga gubi na svojoj primarnoj poziciji na sredini. Počeo meč bez krilnih napadača, gde krila glumi Ilić i Ivanic, a onda kada primi gol uvodi Milsona na krilo koji je čist krilni napadač. Sutra da mu daju otkaz ni malo ne bi žalio. 4
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 25 minutes ago, Мџе said: U poredjenju sa košarkom ovde su glavni ciljevi ostvareni i ostao je još taj kup. I da se ne osvoji, sezona je uspešna. Mislim da nemaju nikakav sportski motiv da igraju a i ostale ekipe u Evropi počinju da gube bodove kada matematički obezbede titulu. Ja ne doživljavam ovo ništa nenormalno ili loše kao što je sa druge strane situacija u košarci. Klub i trener bi morali pre svega da pokažu poštovanje prema navijačima koji dođu na stadion, ma koliki bio njihov broj, a ne da se skoro celo proleće ekipa vuče po terenu, bez volje i želje da opravdaju bar 10% primanja koje imaju. 5
Manoly Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja cu po ko zna koji put ponoviti - igraci i struka Crvene zvezde moraju znati gde igraju, bez obzira na svinjarije koje jahaci magle iz fotelja prave. Publike nece biti na stadionu taman onoliko koliko se prema njima ne pokazuje postovanje kroz otaljavanje meceve i famozno "cekanje zavrsetka sezone". A za kvalif krajem jula ce veci deo ovog tima biti potpuno izmenjen, dakle cekaju nas ozbiljna tumbanja i novi pucanj u svoju nogu.
Мџе Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 20 minutes ago, TB Told said: Klub i trener bi morali pre svega da pokažu poštovanje prema navijačima koji dođu na stadion, ma koliki bio njihov broj, a ne da se skoro celo proleće ekipa vuče po terenu, bez volje i želje da opravdaju bar 10% primanja koje imaju. Okej, razumem i poštujem takav pogled. Ne mogu da ulazim u voljni momenat ali samo od početka proleća pobedili 15 utakmica, 2 odigrali nerešeno i 1 izgubili. Ne vidim da ciljevi nisu ispunjeni. Titula je osvojena, dobijen je jedan derbi i igramo finale kupa. Moje zamerke su pre svega na igru koja je loša zbog očajne transfer politike u zimskom prelaznom roku i koja će se najviše odraziti na evro kvalifikacije, stvarno mi nije mnogo stalo da li će u obezbedjenoj tituli pobediti Vojvodinu koja se bori za Evropu. Ali to sam ja.
Sasha Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Po prelaznom roku i svemu se videlo da će ova polusezona biti otaljavanje i proba za dosta igrača, ne izgledamo dobro ali i takvi na kraju nismo mnogo ni kiksnuli što govori o i jačini lige i koliko smo jači od svih kad hoćemo. Druga stvar ima i do motiva igrača, kao sa se njima igra utakmica kad je titula davno osvojena a ostalo još 3 kola pre kraja i ne treba zaboraviti da će imati kratak odmor jer krećemo od drugog kola kvalifikacije. Uzećemo kup rutinski.
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa ako već ima igrača kojima se ne igra ovaj drugi deo sezone, mogao je Milojević da ispita kome se igra, možda od ovih mladjih, pa da se isproba nešto novo, možda iskoči neko dete, ako ništa bilo bi sigurno zanimljivije, bez pritiska. Drugo da su pametni, Miloje i Terzić bi iskoristili ovaj drugi deo sezone za uigravanje ekipe za kvalifikacije za LŠ a ne onda pred početak dovodi igrače, prodaj ove koje niko neće da kupi pa se uigraj za 2 nedelje. 1
Recommended Posts