FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu - Page 440 - Fudbal - VOX92 Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, СтелаРоса said:

Nisu ove utakmice dobar uzorak. Iako su pojedinacno dobri igraci, mislim da kao tandem imaju problem jer su spori za LS nivo. Svakako bih voleo da ih vidim jos jednom na LS utakmicama, ali u malo drugacijem timu.

Nije neki reper ali je očigledno da imaju visok plafon. Plus su igrači dokazani u takmičenjima van Zvezde i jako mi se svidjaju na terenu kao duo. Donose opasan ofanzivni arsenal a brzina nije presundna jer te utakmice igramo uglavnom u niskom bloku.

• Like 1
Posted

Ja nekako stalno mislim da nam treba klasican Sanogo zadnji vezni, ali moram priznati da Krunic-Elsnik odlicno funkcionise i u Evropi. Vezni red Krunic-Elsnik-Ivanic je svakako ubedljivo najjaci deo tima i ne cudi da smo najbolje izgledali kad je to bio vezni red (Stutgart, Milan, Jang Bojs). Sto opet ne znaci da nam ne treba zadnji vezni jer alternativu nemamo.

Posted

Naravno da treba. Imati igrače različitih karekteristika na odredjenim pozicijama je jako korisno a teže je naći pivota tehničkih karakteristika kao Rade nego Sanoga. Ili

kao što papagaj ponavljam da bi levog štopera trebalo da igra štoper sa levom nogom jer to olakšava prebacivanje težišta igre dugim loptama pri presignu i gradjenje igre iz odbrane.

Ostaje da vidimo šta če sendvičari sklepati na leto i na šta će to ličiti. Nisam optimističan.

• Like 4
Posted

Radim neki tekst, Kanga je drugi asistent od kreiranje srpske Superlige, Mirko deli 4. mesto, Katai je 6. Milijaš 9.

Posted
Spoiler

Da li vam smeta kada neko kao Zvezdan Terzić za sebe kaže da je „personifikacija Crvene zvezde“?

„Ime Zvezde je veće od bilo kog pojedinca, ma kako se on zvao. Tako nešto može da izjavi neko iz grupe kako ih ja zovem 'novokomponovanih zvezdaša', koji vole sebi da daju na značaju, a nisu svesni veličine Crvene zvezde. Meni je drago što je sve to lepo izgledalo u Sava centru, što su na proslavi bili zaista neki od velikana našeg kluba, ali je činjenica da je bilo mnogo onih kojima tamo nije bilo mesto.“

Verujete li da će u budućnosti prestati diskriminacija zvezdaša zbog drugačijeg mišljenja?
„Iskreno se nadam. Zvezda je jedna i jedina i ona je uvek bila ta koja je ujedinjavala. Vrlo brzo se prepozna ko su ljudi, koji se lažno predstavljaju i koji koriste veliko ime za zadovoljavanje svojih ličnih interesa."

Za kraj imao je jednu poruku.
„Iskreno, meni je najvažnije da sam ja u srcu svih pravih zvezdaša. Zbog mene su dolazili na utakmice. I danas me na ulici prepoznaju i znaju šta sam uradio. To je najveće priznanje. Ponavljam Zvezda treba da ujedinjuje, a nikako da razdvaja ljude. Po bilo kom osnovu."

IGOR BUTULIJA 🔴🤾‍♂️

• Like 5
  • Love 1
Posted

Ne znam ni sto smo ga slali na pozajmicu, kad sem Silasa kom se ne zivi, nemamo nijedno desno krilo vise. Komotno je mogao da dobije sansu. Cak bi i racionalnije bilo nego ovo sa stoperima.

• Like 1