Guru Posted March 2 Posted March 2 CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Radanović – Seol, Milosavljević, Đurić, Anan – Kanga, Šljivić – Ilić, Katai, Milson – Šerif Nova utakmica - novi golman, pre par dana napunio 16 godina...
Don Dusko Posted March 2 Posted March 2 Ma bravo rotiraj ti golmane koliko ti volja. Pa posle se pitaj kad bude LS se igrala koji ti je prvi golman i zasto taj nema samopouzdanja i rutinu.
Don Juan Posted March 2 Posted March 2 Totalno bezlična i dosadna ekipa....mislim na nas. Da nije bilo par poteza Kataia, bukvalno kao da nismo ni igrali. 1
Nini3112 Posted March 2 Posted March 2 Jovanovic igra bas opasno,dobar je mali,luda glava ali dobar igrac 1
JPM Posted March 2 Posted March 2 48 minutes ago, Don Juan said: Totalno bezlična i dosadna ekipa....mislim na nas. Da nije bilo par poteza Kataia, bukvalno kao da nismo ni igrali. Tesko je ovo i gledati, odluceno prvenstvo, nasi rasprodali pola tima, samo se ceka kiks jedan Partizana i sampionat ce biti odlucen i pre plej ofa.
berti Posted March 3 Posted March 3 Da smo Đigu prodali za 32 miliona dolara, ovaj trenutni stoperski par bi opet igrao. Dovescemo Veljkovica na leto, taman da smo Djigu prodali za samo sto hiljada dolara. Totalno je nebitno za klub koliko para prihodujemo, pare odu u Terzine i jos necije dzepove.
Guru Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, berti said: Totalno je nebitno za klub koliko para prihodujemo, pare odu u Terzine i jos necije dzepove. Odakle smo onda izvukli 30+ miliona evra samo za obeštećenja prethodna dva leta i odakle nam za plate igrača? Pošto je jelte nebitno što smo u tom periodu prodali igrače za 70+ miliona, sve to otišlo u Terzine i još nečije džepove...
berti Posted March 3 Posted March 3 Nije otislo sve ali dobar deo sigurno ide. Ili mozda ne ide ništa, moguce je. Pa se Terza nepravedno proziva s vremena na vreme da je lopovčina...
No name Posted March 3 Posted March 3 4 hours ago, berti said: Da smo Đigu prodali za 32 miliona dolara, ovaj trenutni stoperski par bi opet igrao. Dovescemo Veljkovica na leto, taman da smo Djigu prodali za samo sto hiljada dolara. Totalno je nebitno za klub koliko para prihodujemo, pare odu u Terzine i jos necije dzepove. Nije ovo toliko loše urađeno koliko se cini na prvu loptu. Mi smo ispali iz Evrope, normalno je da prodamo određene igrače za koje postoji ponuda, jer se klub u najvećoj meri finansira od transfera. Naše prvenstvo je rešeno, I dobra je prilika da se vidi ko i koliko može, da se odvoji žito od kukolja. Kroz ovaj proces videće se ko je spreman i ko će ostati za pripreme na leto. Ono što je po meni moglo da se uradi je to da ostane recimo Drkusic posto je otišao Djiga I da uz njega stasa Milosavljevic. Sigurno bi mu mnogo pomoglo njegovo iskustvo, kao što je Djiga imao od Dragovića. I dobro je što nismo dovodili zvučna pojacanja. Em bi bacili pare na plate + eventualna kupovina, da riljaju ovde pola godine po JSL...a pitanje je da li bi i ozbiljni igraci došli u ovom trenutku, znajući da nema Evrope već samo domaća liga. Mnoge dobre igrače je privuklo učešće u LS, da nema toga i Evrope uopšte sumnjam da bi dosao neki Hvang,Silas,pa i Radonjic... Sad ce biti ključno leto za prelazni rok.
Guru Posted March 3 Posted March 3 18 minutes ago, berti said: Nije otislo sve ali dobar deo sigurno ide. Ili mozda ne ide ništa, moguce je. Pa se Terza nepravedno proziva s vremena na vreme da je lopovčina... Terza je lik koji je bio na Interpolovoj poternici, ali to i dalje ne znači da je za klub svejedno da li je neki igrač prodat za 100 hiljada ili za 30 miliona, kao što uostalom nije svejedno ni u koji klub je taj igrač prešao... Niti je svejedno da li ćemo se plasirati u LŠ ili ne, koliko bodova ćemo tamo osvojiti, da li ćemo osvojiti titulu/kup itd. Kome je svejedno i baš sve u vezi FK-a mu je sranje, taj realno bolje i da ga ne prati do nekih sretnijih vremena kada će klubom upravljati fini i pošteni ljudi... a koje izvesno neće doći nikad.
berti Posted March 3 Posted March 3 Fakat je da je bolje prodati igrace za vece pare, a isto tako jee fakat da je neko drugi umesto te barabe da bi ti novci bili bolje iskorisceni. Dovodilo se brdo svakakvih igraca za koje smo pretpostavili da ce biti promasaji i ko zna sta se sve tu muljalo. Ako neko konstatuje re stvari, valjda ne znaci taj neko ne voli klub i da ne treba da ga prati.
Guru Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, berti said: Fakat je da je bolje prodati igrace za vece pare, a isto tako jee fakat da je neko drugi umesto te barabe da bi ti novci bili bolje iskorisceni. Ovo nije fakat, pošto postoji i mogućnost da taj neko bude još veći lopov i/ili da još manje zna o rukovođenju fudbalskim klubom, pa da recimo tih para od transfera uopšte i ne bude. Nije ni tih 12 miliona za Đigu palo sa neba, nego je neko morao i da ga skautira, prepozna talenat, isforsira/istrpi, plati višemilionsko obeštećenje Bazelu itd. Poslednjih 6-7 sezona su najuspešnije u poslednje dve-dve i po decenije (možda i više, al' toliko ja pamtim), nisam siguran na čemu se tačno bazira taj optimizam da u odnosu na ovo što sada gledamo može biti samo bolje, kada u ovom veku ništa bolje nismo imali prilike da vidimo.
СтелаРоса Posted March 3 Posted March 3 Odnos potencijalnog i ostvarenog je ocajan. To sto smo uboli sa Djigom apsolutno ne znaci da je skauting i transfer politika dobra jer smo na jednog Djigu imali: Milsona, Rodrigeza, Sremcevica, Kabica, Degeneka, Krasoa, Kangvu, Pruceva, Motiku, Risaira, Dionija, Ohija, Kulibalija... Ovo su igraci na koje smo potrosili bar milion evra, a koji nisu opravdali ocekivanja. Na nekima smo ipak uspeli i da zaradimo prodajom, ali pricamo sada o skautingu. Da ne spominjem koliko je jos nekih sporednih igraca potpisano koji nisu ni debitovali ili igrali par utakmica, a i dalje se vuku po pozajmicama ili su vec raskinuli ugovor. To kako ova ekipa vodi klub moze svako od nas. U stvari gresim, retko ko od nas bi mogao da se toliko lize sa politicarima, dodvorava navijackoj grupi i sklapa ugovore i kombinacije na stetu kluba. Milojevic je postavio temelje 2017, 2018 i 2019. godine onim nenormalnim skorom kroz kvalifikacije 12/12 i ovi i dalje lete na krilima toga. Nemaju konkurenciju u ligi i to ne zato sto smo mi nesto prejaki, nego zato sto su ostali prelosi. U takvim okolnostima je gotovo nemoguce ne osvojiti titulu i ponovo se plasirati u Evropu, samim tim ne vidim kako neko moze da vodi klub losije od ovoga u ovom momentu? Titule, Evropa, rekordi, dominacija...svaka cast, ali ono kako su ubili emociju i strast vecini navijaca dovoljno govori o njima i njihovom vodjenju kluba. To nijedna titula ili prodaja ne moze da sakrije. I to nije samo moje misljenje, nego misljenje gomile pravih iskrenih Zvezdasa koji godinama, decenijama prate i vole ovaj klub.
Guru Posted March 3 Posted March 3 11 minutes ago, СтелаРоса said: Odnos potencijalnog i ostvarenog je ocajan. To sto smo uboli sa Djigom apsolutno ne znaci da je skauting i transfer politika dobra jer smo na jednog Djigu imali: Milsona, Rodrigeza, Sremcevica, Kabica, Degeneka, Krasoa, Kangvu, Pruceva, Motiku, Risaira, Dionija, Ohija, Kulibalija... Ovo su igraci na koje smo potrosili bar milion evra, a koji nisu opravdali ocekivanja. Plavi su došli kao slobodni igrači, crveni za manje od milion. Milson i Sremčević su još uvek tu, ovaj drugi pritom ima 18 godina... O njima ću pisati kada odu iz kluba, tada se podvlači crta. 25 minutes ago, СтелаРоса said: Na nekima smo ipak uspeli i da zaradimo prodajom, ali pricamo sada o skautingu. Ako smo uspeli na njima i da zaradimo, onda i nisu bili baš toliki promašaji. Jel' bilo u tom periodu i nekih pogodaka sem Đige, ili jok? Pošto svaki put čitamo iste postove u kojima se nabrajaju promašaji (i "promašaji"), ne znam na koju foru napravismo ove rezultate ako u timu nije bilo i nekih kvalitetnih igrača. 29 minutes ago, СтелаРоса said: To kako ova ekipa vodi klub moze svako od nas. Ja ne bih ni ovako umeo da vodim fudbalski klub, onim forumašima koji imaju taj know-how svaka čast. 30 minutes ago, СтелаРоса said: Milojevic je postavio temelje 2017, 2018 i 2019. godine onim nenormalnim skorom kroz kvalifikacije 12/12 i ovi i dalje lete na krilima toga. Milojevića je na mesto trenera doveo ko? 30 minutes ago, СтелаРоса said: Nemaju konkurenciju u ligi i to ne zato sto smo mi nesto prejaki, nego zato sto su ostali prelosi. U takvim okolnostima je gotovo nemoguce ne osvojiti titulu i ponovo se plasirati u Evropu, samim tim ne vidim kako neko moze da vodi klub losije od ovoga u ovom momentu? I u prelošoj ligi možeš da se srozaš na nivo konkurencije, 21 bod prednosti u odnosu na drugoplasiranog i gol razlika +76 valjda ipak govori i nešto o našem kvalitetu... Kao uostalom i 4 plasmana u Ligu Šampiona i 2 prilično uspešne kampanje u LE (uz jednu prilično neuspešnu). 58 minutes ago, СтелаРоса said: Titule, Evropa, rekordi, dominacija...svaka cast, ali ono kako su ubili emociju i strast vecini navijaca dovoljno govori o njima i njihovom vodjenju kluba. To nijedna titula ili prodaja ne moze da sakrije. I to nije samo moje misljenje, nego misljenje gomile pravih iskrenih Zvezdasa koji godinama, decenijama prate i vole ovaj klub. A možda nešto govori i o toj većini navijača i njihovoj emociji i strasti. 1
СтелаРоса Posted March 3 Posted March 3 6 minutes ago, Guru said: Plavi su došli kao slobodni igrači, crveni za manje od milion. Milson i Sremčević su još uvek tu, ovaj drugi pritom ima 18 godina... O njima ću pisati kada odu iz kluba, tada se podvlači crta. Ako smo uspeli na njima i da zaradimo, onda i nisu bili baš toliki promašaji. Jel' bilo u tom periodu i nekih pogodaka sem Đige, ili jok? Pošto svaki put čitamo iste postove u kojima se nabrajaju promašaji (i "promašaji"), ne znam na koju foru napravismo ove rezultate ako u timu nije bilo i nekih kvalitetnih igrača. Ja ne bih ni ovako umeo da vodim fudbalski klub, onim forumašima koji imaju taj know-how svaka čast. Milojevića je na mesto trenera doveo ko? I u prelošoj ligi možeš da se srozaš na nivo konkurencije, 21 bod prednosti u odnosu na drugoplasiranog i gol razlika +76 valjda ipak govori i nešto o našem kvalitetu... Kao uostalom i 4 plasmana u Ligu Šampiona i 2 prilično uspešne kampanje u LE (uz jednu prilično neuspešnu). A možda nešto govori i o toj većini navijača i njihovoj emociji i strasti. Kada sam rekao milion evra nisam mislio samo na obestecenje. Valjda znas da u slucaju kada dovodis slobodnog igraca placas njemu i njegovom menadzeru potpis? Tu je i plata. Kao sto sam rekao, pricao sam samo o skautingu, odnosno igrackim kvalitetima i profilu koji treba da uklopimo u tim, a tu smo cesto masili. Naravno da je bilo i pogodaka, ali ipak mnogo vise promasaja, kombinacija, sumnjivih i nepotrebnih transfera. Nama su kvalitet godinama unazad dizali uglavnom Katai, Marin i Dragovic. Dvojicu od ove trojice ne bi nikada ni gledali u klubu da nisu Zvezdasi i da nisu od ranije imali zelju da zaigraju kod nas. Naravno, bilo je tu i nekih drugih igraca sa kojima smo pogodili i koji su dali veliki doprinos, sto je valjda i ocekivano kada svake sezone imas 35-40 igraca u klubu, kada trosis novac neracionalno, a liga je takva da promasaje nema ko da kazni. Terzic je doveo Milojevica, ali ga nije on naucio da bude trener i pritom ga je doveo u ekipu koja mesec dana pre toga nije mogla da trci 90 minuta protiv Partizana. To sto su stranci vaskrsnuli a domaci povratnici se ultra brzo uklopili i uigrali je ponovo zasluga Milojevica. Pa nije Terzic postavio neki zdrav sistem u koji je doveo trenera, nego mu je dao da od govana pravi pitu. Sezonu pre smo gledali Lukovica, Andjelkovica, Sikimica, izgledali uzasno u evropskim kvalifikacijama, izgubili i titulu i kup, skor u derbijima 0-1-3... Cenim te kao forumasa tako da necu da ti odgovaram na ovu poslednju recenicu. Poseta i atmosfera na LS utakmicama dovoljno govore umesto mene.
berti Posted March 3 Posted March 3 2 hours ago, Guru said: Ovo nije fakat, pošto postoji i mogućnost da taj neko bude još veći lopov i/ili da još manje zna o rukovođenju fudbalskim klubom, pa da recimo tih para od transfera uopšte i ne bude. Nije ni tih 12 miliona za Đigu palo sa neba, nego je neko morao i da ga skautira, prepozna talenat, isforsira/istrpi, plati višemilionsko obeštećenje Bazelu itd. Poslednjih 6-7 sezona su najuspešnije u poslednje dve-dve i po decenije (možda i više, al' toliko ja pamtim), nisam siguran na čemu se tačno bazira taj optimizam da u odnosu na ovo što sada gledamo može biti samo bolje, kada u ovom veku ništa bolje nismo imali prilike da vidimo. Vidi, Panic apsolutno na isti nacin na delije net forumu brani Terzu kad god neko nesto kaze protiv njega. U redu, mozda ste vas dvojica u pravu, mozda da nije bilo Terze, ne bi bilo nista od Zvezde. Ali, ja za tu dzukelu jednu lepu reč necu da kazem, narocito posle nekih njegovih postupaka u poslednje vreme. Stavljanje srednjeg prsta, pa dalje... Verujem da znas 3 minutes ago, Bugl Khan said: Jel većina navijača Zvezde za ili protiv Terzića? Debelo protiv. Narocito posle srednjeg prsta zbog cega su mu cak i Panic i njegovi zamerili. 1
Milko Miller Posted March 3 Posted March 3 33 minutes ago, СтелаРоса said: Kada sam rekao milion evra nisam mislio samo na obestecenje. Valjda znas da u slucaju kada dovodis slobodnog igraca placas njemu i njegovom menadzeru potpis? Tu je i plata. Kao sto sam rekao, pricao sam samo o skautingu, odnosno igrackim kvalitetima i profilu koji treba da uklopimo u tim, a tu smo cesto masili. Naravno da je bilo i pogodaka, ali ipak mnogo vise promasaja, kombinacija, sumnjivih i nepotrebnih transfera. Nama su kvalitet godinama unazad dizali uglavnom Katai, Marin i Dragovic. Dvojicu od ove trojice ne bi nikada ni gledali u klubu da nisu Zvezdasi i da nisu od ranije imali zelju da zaigraju kod nas. Naravno, bilo je tu i nekih drugih igraca sa kojima smo pogodili i koji su dali veliki doprinos, sto je valjda i ocekivano kada svake sezone imas 35-40 igraca u klubu, kada trosis novac neracionalno, a liga je takva da promasaje nema ko da kazni. Terzic je doveo Milojevica, ali ga nije on naucio da bude trener i pritom ga je doveo u ekipu koja mesec dana pre toga nije mogla da trci 90 minuta protiv Partizana. To sto su stranci vaskrsnuli a domaci povratnici se ultra brzo uklopili i uigrali je ponovo zasluga Milojevica. Pa nije Terzic postavio neki zdrav sistem u koji je doveo trenera, nego mu je dao da od govana pravi pitu. Sezonu pre smo gledali Lukovica, Andjelkovica, Sikimica, izgledali uzasno u evropskim kvalifikacijama, izgubili i titulu i kup, skor u derbijima 0-1-3... Cenim te kao forumasa tako da necu da ti odgovaram na ovu poslednju recenicu. Poseta i atmosfera na LS utakmicama dovoljno govore umesto mene. Ako gledamo u globalu mi ne zaradimo samo preko prodaje igrača iz omladinske škole nego i preko import-eksport igrača. A to je valjda najbolji indikator da skauting bas i nije toliko očajan. Pogotovo sto je trend sve bolji. 1
Bugl Khan Posted March 3 Posted March 3 2 minutes ago, berti said: Debelo protiv. Narocito posle srednjeg prsta zbog cega su mu cak i Panic i njegovi zamerili. Kako se to manifestira na utakmicama Zvezde? Ne znam tko je Panić. Uža jezgra Delija?
СтелаРоса Posted March 3 Posted March 3 13 minutes ago, Bugl Khan said: Jel većina navijača Zvezde za ili protiv Terzića? Ja mislim da je pola pola. Sa jedne strane oni koje ne zanima previse poslovanje kluba nego je dovoljna titula i da smo bolji od grobara da bi bili zadovoljni, a sa druge strane svako ko malo zagrebe ispod povrsine jednostavno ne moze da bude za. Ja licno Terzica ne podnosim jer je klasicna ljiga od coveka koja suruje sa politicarima, kriminalcima, bruka klub na svakom koraku, pa tek onda zbog poslovanja i svega ostalog.
berti Posted March 3 Posted March 3 8 minutes ago, Bugl Khan said: Kako se to manifestira na utakmicama Zvezde? Ne znam tko je Panić. Uža jezgra Delija? Panic je generalštab. Ne manifestuje se mislim uopste. Zbog rezultata kluba sever ćuti.
Bugl Khan Posted March 3 Posted March 3 4 minutes ago, berti said: Panic je generalštab. Ne manifestuje se mislim uopste. Zbog rezultata kluba sever ćuti. Domaći naslovi i plasmani u CL i EL gdje se ne brukate. Zbog boldanog ste u zajebanoj situaciji ako je istina da je Dr. Terzić lopov. Jer da nađete bolje razdoblje u povijesti kluba morate 35 godina u prošlost. Počeo je dovodit dobre igrače i prodavat ih za dobre pare. Tu bi se složio s forumašem gore koji nabraja činjenice. A to je da imate rezultate kod kuće i u Europi, zarađujete pare, i pogađate s pojačanjima. U Ligi prvaka imate 40k ljudi na utakmcama što govori da baš i nisu svi protiv. Ako je stadion pun jer ljudi navijaju za Zvezdu a ne za Terzića, onda ne postoji apsolutno nikakva razlika između toga jesu li navijači Zvezde za Terzića ili protiv Terzića. U oba slučaja ljudi dolaze na stadion i ne bune se protiv doktora. Samo što ja vjerujem vama koji kažete da je lopov. Puno bi vam lakše bilo da se sramotite po Europi, ako je istina da Sjever šuti zbog rezultata. Da završite sezonu u CL sa 1 bodom i gol razlikom 2-41 ne bi više mogli šutit. Onda bi znali na čemu ste, ko je na kojoj strani i vađša muka bi mogla početi. Ovdje ga se dosta portretiralo kao pajaca, ali očito je Zvezdan daleko od toga. Ne zavidim vam nimalo.
Guru Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, СтелаРоса said: Kada sam rekao milion evra nisam mislio samo na obestecenje. Valjda znas da u slucaju kada dovodis slobodnog igraca placas njemu i njegovom menadzeru potpis? Naravno, al' za to nemamo egzaktne podatke pa ne bih da se frljam ciframa. 1 hour ago, СтелаРоса said: Naravno da je bilo i pogodaka, ali ipak mnogo vise promasaja, kombinacija, sumnjivih i nepotrebnih transfera. Nama su kvalitet godinama unazad dizali uglavnom Katai, Marin i Dragovic. Dvojicu od ove trojice ne bi nikada ni gledali u klubu da nisu Zvezdasi i da nisu od ranije imali zelju da zaigraju kod nas. Naravno, bilo je tu i nekih drugih igraca sa kojima smo pogodili i koji su dali veliki doprinos, sto je valjda i ocekivano kada svake sezone imas 35-40 igraca u klubu, kada trosis novac neracionalno, a liga je takva da promasaje nema ko da kazni. Moj utisak je da je od dolaska Marina trend pozitivan i da više pogađamo nego što mašimo. Glavna zamerka mi je neizbalansiranost po pozicijama, al' generalno nisam nezadovoljan kvalitetom igrača i transfer politikom u poslednjih par sezona, posebno u poređenju sa nekim ranijim periodom. 1 hour ago, СтелаРоса said: Terzic je doveo Milojevica, ali ga nije on naucio da bude trener i pritom ga je doveo u ekipu koja mesec dana pre toga nije mogla da trci 90 minuta protiv Partizana. To sto su stranci vaskrsnuli a domaci povratnici se ultra brzo uklopili i uigrali je ponovo zasluga Milojevica. Pa nije Terzic postavio neki zdrav sistem u koji je doveo trenera, nego mu je dao da od govana pravi pitu. Sezonu pre smo gledali Lukovica, Andjelkovica, Sikimica, izgledali uzasno u evropskim kvalifikacijama, izgubili i titulu i kup, skor u derbijima 0-1-3... Poenta je da smo od tada krenuli uzlaznom putanjom i da je klub prilično napredovao... Ili se ni sa tim ne slažeš? Meni je i Stanković na mestu trenera bio dobar potez, rekao bih da smo najbolji fudbal igrali u to vreme (u Ligi Evrope doduše). 1 hour ago, СтелаРоса said: Cenim te kao forumasa tako da necu da ti odgovaram na ovu poslednju recenicu. Poseta i atmosfera na LS utakmicama dovoljno govore umesto mene. Cenim i ja tebe Slobodno odgovori, pošto me zaista zanima... Ja polazim od sebe i svog okruženja i na osnovu toga kreiram neku sliku koja je možda i iskrivljena, al' moj utisak je da Zvezdaši uopšte nisu toliko verni i posvećeni navijači i da ne vole ni klub ni fudbal toliko koliko se busaju. Ako nas smena aktuelne uprave deli od punih tribina i opšte navijačke euforije, onda super... Al' stvarno ne bih rekao da je to slučaj. 1 hour ago, berti said: Vidi, Panic apsolutno na isti nacin na delije net forumu brani Terzu kad god neko nesto kaze protiv njega. U redu, mozda ste vas dvojica u pravu, mozda da nije bilo Terze, ne bi bilo nista od Zvezde. Ali, ja za tu dzukelu jednu lepu reč necu da kazem, narocito posle nekih njegovih postupaka u poslednje vreme. Stavljanje srednjeg prsta, pa dalje... Verujem da znas Ne čitam Delije net, a svakako mi namera nije bila da branim Terzu nego da pokušam da skrenem diskusiju sa opštih mesta, nepotrebnih hiperbolisanja i neumerenog mračenja ka nečem makar malo konstruktivnijem... I to u najvećoj meri zato što mi je mnogo dosadno da na ovom topiku stalno čitam jedno te isto, što je doduše već moj problem. 1
berti Posted March 3 Posted March 3 9 minutes ago, Guru said: Naravno, al' za to nemamo egzaktne podatke pa ne bih da se frljam ciframa. Moj utisak je da je od dolaska Marina trend pozitivan i da više pogađamo nego što mašimo. Glavna zamerka mi je neizbalansiranost po pozicijama, al' generalno nisam nezadovoljan kvalitetom igrača i transfer politikom u poslednjih par sezona, posebno u poređenju sa nekim ranijim periodom. Poenta je da smo od tada krenuli uzlaznom putanjom i da je klub prilično napredovao... Ili se ni sa tim ne slažeš? Meni je i Stanković na mestu trenera bio dobar potez, rekao bih da smo najbolji fudbal igrali u to vreme (u Ligi Evrope doduše). Cenim i ja tebe Slobodno odgovori, pošto me zaista zanima... Ja polazim od sebe i svog okruženja i na osnovu toga kreiram neku sliku koja je možda i iskrivljena, al' moj utisak je da Zvezdaši uopšte nisu toliko verni i posvećeni navijači i da ne vole ni klub ni fudbal toliko koliko se busaju. Ako nas smena aktuelne uprave deli od punih tribina i opšte navijačke euforije, onda super... Al' stvarno ne bih rekao da je to slučaj. Ne čitam Delije net, a svakako mi namera nije bila da branim Terzu nego da pokušam da skrenem diskusiju sa opštih mesta, nepotrebnih hiperbolisanja i neumerenog mračenja ka nečem makar malo konstruktivnijem... I to u najvećoj meri zato što mi je mnogo dosadno da na ovom topiku stalno čitam jedno te isto, što je doduše već moj problem. Ok
drperce Posted March 3 Posted March 3 Cim se prica o transferima meni odmah padne na pamet da je za Lazetica uspelo da se uzme 4 milki, otprilike dve nule vise nego sto vredi 1
Recommended Posts