Bejn Posted Sunday at 09:39 PM Posted Sunday at 09:39 PM Na leto nam trebaju samo golman, četiri beka, tri štopera, zadnji vezni, bar jedno krilo i špic. Za uigravanje prva dva kola kvalifikacija. Sve ostalo je potaman. Terzo mađijo. 3
K.Dot Posted Monday at 10:44 AM Posted Monday at 10:44 AM Kaže Mrkela, ova rasprodaja je odredjena planski. Sve je pod kontrolom, samo malo da se Djuric i Milosavljević priviknu jedan na drugog. Nema veze što Djuric dečko nema kvalitet ni za prvi tim Grafičara. Mi na leto moramo da dovedemo pola prve postave, kakva madjija gosn Terze. 4
Kosjan Willavić Posted Monday at 11:03 AM Posted Monday at 11:03 AM Imam utisak da smo se bas ogresili o Pruceva. Nije da sam ga cesto gledao u nasem dresu, ali mi je ostavio utisak da je na ti sa tehnikom, kao i da ima prilicno precizan centarsut za nase uslove , s obzirom kakvih smo se magova fuzbala nagledali. Pritom je mlad igrac sa prostorom za napredak. On i Azarovi su bili dobri skauting ubodi, ali nazalost ne ostavise veci trag. 2
Ikac Posted Monday at 11:06 AM Posted Monday at 11:06 AM 15 hours ago, Milko Miller said: Sto uopste treba da bude dilema oko trenera? Okrenuo prvenstvo prosle sezone, usli smo u LS, tamo solidno izgledali i ove sezone opet dominantno prvi. Sve to uspeo uz forsiranje mladih igraca da bi Terza mogao da ih proda. Da smo uzeli mozda jos jednu pobedu u LS bilo bi pored ciste desetke u prvom mandatu i desetka u drugom mandatu. Ovako i dalje dobra devetka. Jedino ponasanje pored terena je i meni polako nedopustivo. Neke izjave protiv Kuzmanovica, novinara itd. meni cak ni ne smetaju jer je to cesto reakcija na zlonamerne komentare. Ali ovo protiv novinarke, pogotovo sto je uz Zvezdu vec deceniju, stvarno dno dna. Ja nemam problem da ostane, prevashodno jer ne verujem da Terza & co. mogu da nađu boljeg, ali i zato što jeste zaslužio rezultatima. U prošlom postu prokomentarisao sam derbi gde je odgovoran za loš rezultat i dao predviđanje da mislim da će otići sigurno ako ispadne iz Lige šampiona, ako ne na kraju sezone. Predviđam zbog načina funkcionisanja kluba, nisam rekao da sam za to. Iako naravno nemam ništa protiv da imamo boljeg trenera, mislim da to nije trenutno moguće. Ono što mora da uradi je da locira svoju kičmu i iskoristi svoj status kod većine navijača kako bi uticao da možda neko od nosilaca igre ostane u klubu. I naravno da pod hitno sredi ponašanje, nije da nema na koga da se ugleda unutar SD. 1
suptil Posted Monday at 12:45 PM Posted Monday at 12:45 PM Da li je neko upucen da li ce povodom 80 godina kluba biti popusta u redstarshopu. Vidim da su poceli da revidiraju cene u odeljku Makron za decu, te su one trenerke na 50 posto popusta, majice na 25-35 posto i tako dalje. Ne mogu da dokucim zbog cega, verovatno povodom rodjendana, ali nigde nema zvanicno dok su cene artikla za odrasle i dalje identicne.
Kosjan Willavić Posted Monday at 12:57 PM Posted Monday at 12:57 PM Milojevic je ove godine bas jezivo razocarenje u smislu ponasanja i ophodjenja prema drugima. Razumem da je i njemu nekad bilo preko glave sto mu se naklati svaka susa jer je trener FK CZ, ali se to moze odraditi na mnogo dostojanstveniji nacin. Da bi zavrsio drndanjem Guzijanke , koja je sve samo ne bezobrazna i nevaspitana. Pritom njegov poltronski prema upravi je posebna prica. Neko sa malo vise kicme i obraza bi im se znao suprotstaviti. Posle odlazaka 5 defanzivaca ( ako racunamo i otpisanog Degeneka ) i nedovodjenja nikakve ozbiljne alternative da se uigrava za ubuduce, svako normalan bi ih zaterao u kurac. I to nije prva stvar zbog koje su to zasluzili. S ljudske strane mi se mogao zgaditi i zbog cutanja oko studentskih protesta, ali mu to ni ne zameram previse. Mnogi veci sportski heroji su se vise okaljali podrskom ovim vlastima od njega, tako da mu to ne treba zamerati previse 2
JPM Posted Monday at 01:15 PM Posted Monday at 01:15 PM 23 hours ago, Tom Bombadil said: Samo je nedostajalo da i Jovana ovom odgovori: “Baš ste opasni.” Nije dovoljno zainteresovana da bi se uvredila. Odradi posao, uzme ček, ode kući. Pametna žena. Svesna je ona da je tu zbog izgleda a ne nekog poznavanja fudbala. I svesna je sa koliko emancipovanim ljudima (nimalo) radi. 5
Stefi88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 2/24/2025 at 2:15 PM, JPM said: Nije dovoljno zainteresovana da bi se uvredila. Odradi posao, uzme ček, ode kući. Pametna žena. Svesna je ona da je tu zbog izgleda a ne nekog poznavanja fudbala. I svesna je sa koliko emancipovanim ljudima (nimalo) radi. Gresis Jovana imas bas ozbiljnu emociju prema Crvenoj Zvezdi. Ko je poznaje zna da je tako.
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Stefi88 said: Gresis Jovana imas bas ozbiljnu emociju prema Crvenoj Zvezdi. Ko je poznaje zna da je tako. Nisam napisao da je ne interesuje Zvezda nego da je ne interesuje da se macuje sa budalom. 1
Recommended Posts