Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Just now, fradler said:

Tako mi rece drugar, da je okacio neki instagram stori koji je onda u ekspresnom roku obrisan, da bi se potom misteriozno nasao van konkurencije za Bern.

Mocart pise da je povreda, ali ne bih se kladio na to... 

Au bokte, jebe mi se onda. Neka puknu tamo 3:0. Jebote.

• Like 1

2 hours ago, Milko Miller said:

Sportklub kaze da je razlog disciplinski prekrsaj jer se nije potrudio na treningu kad mu je Milojevic rekao da nece biti starter u Bernu. Oni bi valjda napisali ako je protest razlog, a valjda bi se do sada i video neki screenshot da je to u pitanju.

Uobičajene gluposti. 

Radonjić je i protiv PSV-a u prvom poluvremenu pokazao katastrofalno nezalaganje u igri bez lopte, čak se i raspravljao sa Milojevićem. U drugom se popravio. 

• Like 1

Od drugara koji je igrao sa njim (u Parizanu) sam cuo daje Radonjic okacio neki stori sa kucetom koje je stradalo na protestu onda su mu iz kluba, a pre svih Terzic i trener jebali mater, a onda je on takav kakav je, a svi znamo koliko je nestabilan, prebacio i odlucio da se maksimalno inati na treningu dok nije oteran, sto mu je i bio cilj nakon svega. Inace cuo sam da je iznanadjujuce posvecen i radan bio do sada, a i cinjenica da je bio ubedljivo najbolji igrac u LS to potvrdjuju. 

Mediji prenose da smo dogovorili pozajmicu nekog kolumbijskog klinca, stopera. Keimer Sandoval, igra za mladi tim Betisa. Ocito pokusaj da se iskopa novi Djiga, po istom (low risk, high reward) principu.

Upravo igra za Kolumbiju protiv Ekvadora, na U20 Kopa Amerika. U repki igra desnog beka.

6 hours ago, fedor said:

Od drugara koji je igrao sa njim (u Parizanu) sam cuo daje Radonjic okacio neki stori sa kucetom koje je stradalo na protestu onda su mu iz kluba, a pre svih Terzic i trener jebali mater, a onda je on takav kakav je, a svi znamo koliko je nestabilan, prebacio i odlucio da se maksimalno inati na treningu dok nije oteran, sto mu je i bio cilj nakon svega. Inace cuo sam da je iznanadjujuce posvecen i radan bio do sada, a i cinjenica da je bio ubedljivo najbolji igrac u LS to potvrdjuju. 

Radonjic bio najbolji?

Milojević: Radonjić ne igra zbog nezalaganja na treninzima. 

Nezalaganje na treninzima:

Gi-Z6482-Xs-AAra-MM.jpg

Dabogda vam zadnje pare bile koje uzimate sad. Nadam se sa promenom vlasti da će i svi iz kluba od trenera do kriminalca da dobiju Božiju kaznu. Prvi, dabogda ga ni jedan klub nikad ne tražio za trenera a ostali da završe gde im je mesto. U ćuzi. 

• Like 20
  • Ha-ha 1