marko_pantelic Posted Tuesday at 10:12 PM Share Posted Tuesday at 10:12 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: Nismo mi nigde zakasnili vec je protivnik dobio crveni vrlo rano u IIp i to smo donekle iskoristili. 3 minutes ago, Milko Miller said: Ne slažem se da smo mnogo bolje izgledali u drugom poluvremenu jer do crvenog kartona nismo ništa napravili. Ne verujem da bi nešto uradili 11 protiv 11. Apsolutno se slazem da 11 na 11 ne bi napravili nista. Ali, mogli smo da imamo aktivan rezultat (recimo 0:1), pa moze da se desi penal, crveni.... malo srece. Ovako, imas 0:3 na poluvremenu. Svaki udarac na gol je bio gol, jedino sto su sami promasili nije bio gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted Tuesday at 10:12 PM Share Posted Tuesday at 10:12 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: Nismo mi nigde zakasnili vec je protivnik dobio crveni vrlo rano u IIp i to smo donekle iskoristili. Naravno da smo zakasnili. Odbrana nije ni dosla na utakmicu. Psv je odigrao prosjecnu utakmicu. Nista oni nisu uradili, sve im je poklonjeno. Za LS, ovakav Psv je suvi prosjek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Tuesday at 10:17 PM Share Posted Tuesday at 10:17 PM Jednostavno ove sezone nismo bili dovoljno ozbiljni za LS. Jasno je da smo, bez obzira na vise ulozenog novca u tim, i dalje po tom parametru medju najslabijim ekipama, ali ako ti vec manjka individualno kvalitetnijih igraca onda ne smes sebi dopustiti: - rastimovanu odbranu - nedostatak bekova - nespremne igrace (Silas, Krunic, Radonjic su tek posle 3-4 utakmice uhvatili ritam) - amaterske greske pred svojim golom - da ti utakmice sluze sa promovises klinca od 16 god da bi ga prodao Bilo je i povreda, ruku na srce, koje su znatno otezale posao strucnom stabu. Na dosta utakmica smo bili blizu, ali to blizu su upravo gore navedene stvari. Ne smem ni da zamislim na sta ce liciti prolecni deo prvenstva. Titula je skoro pa osvojena vec, evropskih utakmica nema, bukvalno cemo baciti narednih sest meseci, a onda nove evropske izazove ponovo docekati nespremni sto zbog slabih utakmica u ligi, sto zbog prodaja igraca kojih ce sigurno biti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Tuesday at 10:22 PM Share Posted Tuesday at 10:22 PM Kapa dole Djigi i Radonjicu za veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Tuesday at 10:28 PM Share Posted Tuesday at 10:28 PM 22 primljena gola na 7 utakmica, valjalo bi napraviti neku kompilaciju i glasanje za najgluplji... Više je primio samo Slovan (24), a Jang Bojs je primio isto 22 uz utakmicu manje. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 10:36 PM Share Posted Tuesday at 10:36 PM Prespori smo sa loptom u nogama u pozicionim napadima, to je utisak za kompletnu LŠ. Malo kombinacija, malo duplih pasova i trouglova. Pokazali smo da smo najopasniji u kontrama ili kad jurimo rezultat pa ubacimo sve napadače na teren. Još veći problem je odbrana. Primamo tri gola iz kornera. Niko ne brani De Jonga koji je odličan u igri glavom kroz cijelu karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Tuesday at 10:42 PM Share Posted Tuesday at 10:42 PM Koja odbrana? Tu je samo Điga igrač koji ima kvalitet za EL. Mimović je uz to bio povređen pa smo improvizovali sa Korejancem na desnom boku a on ni levo nije više od proseka.Spajića je bih komentarisao, već su drugi sve napisali. Menjali smo i tri golmana pa ne čudi veliki broj primljenih golova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted Tuesday at 10:47 PM Share Posted Tuesday at 10:47 PM Od tih 22 gola, 14 smo primili od Barse, Monaka i Intera. Dali smo i 12 golova. Samo protiv Intera nismo zatresli mrezu. Nije to ni tako lose. Odbrana nas je dobrano kostala mnogo boljeg rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Tuesday at 10:52 PM Share Posted Tuesday at 10:52 PM U lošu odbranu treba uključiti i golmane. Ono što su primali Ilić i Glazer je smešno i za nivo LK kamoli LŠ. Guteša kao solidno telo i refleks je pokazao mnogo više za kraće vreme. Plus smo Radeta čekali 3-4 kola da uđe u formu itd. Generalno je moralo više čak i iz ovog zajebanog žreba. Ja još ne mogu da prebolim Benfiku, crtala se velika pobeda i uraganski početak, međutim ne da se usranom do potoka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Tuesday at 11:01 PM Share Posted Tuesday at 11:01 PM Nista mi nismo odigrali veceras. Bezveze je primiti tri komada iz prekida, ali svakako dok nismo imali igraca vise, nismo ni pokusali da igramo fudbal. Posle je bilo ok, al igra se fudbal vise od 40 minuta. Svaku utakmixu u LS ove sezone smo usli lose i preplaseno. I onda kad u toku meca skontamo da ipak mozemo, proigramo. Glazer zaboravio da brani, a Serif bio i ostao drvo. Covek ima realizaciju manju od 10 posto. Jadna je ekipa koja ima takvog spica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted Tuesday at 11:08 PM Share Posted Tuesday at 11:08 PM Ljubav za Gospodina. ❤️ 20 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Tuesday at 11:39 PM Share Posted Tuesday at 11:39 PM (edited) Jebe nas i to sto su Silas i Radonjic samo motivisani za LS, a najbolji su igraci koje imamo u ofanzivi. Jesu kvalitet i to ozbiljan, ali ne mozes ti mesec dana da ne potrcis i onda da u LS napravis razliku. Pritom je Stutgart izuzetak, a ne pravilo. Nama su najkonstantniji Djiga i Elsnik, jedina dva igraca koja su na nivou svaki mec, a evo ovog prvog hoce sto pre da prodaju, a verovatno ce i drugog na leto. Ivanic kako kad, Serif je grozan igrac i to nece promeniti ni 10 osvojenih duela. Spic koji ima onakvu realizaciju je smrt za svaku ekipu, kao i golman poput Glazera veceras (ili Ilica iz prethodnih utakmica) gde je svaki sut na gol - gol. Serif ima brojke jer igra SL gde je fizicki mocniji od svih i gde ima 5 zicera po mecu od kojih jedan pretvori u gol. Krunic nista, Mimovic nista, Seol na mahove (ali me ne impresionira uopste, mada eto videcemo ga desno na prolece pa mozda i popravi utisak), a Spajic katastrofa. Ne zna verovatno ni Milojevic sto mu je Glazer veceras dobio prednost u odnosu na Gutesu. Suma sumarum, ispade da je ovo neka nasa realnost. Slab nam je i trener, slab je i sportski sektor, a ekipa totalno van balansa, gde negde imamo tri, a negde 0 dobrih igraca. Edited Tuesday at 11:40 PM by Markoss 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted Wednesday at 01:16 AM Share Posted Wednesday at 01:16 AM Samo dosao da pozelim Terzicu sto skoriju corku i da nikada ne izadje iz nje. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Wednesday at 08:13 AM Share Posted Wednesday at 08:13 AM Djiga ne može sam da nosi odbranu. Svaka čast momku za sve što je pružio. Imamo spajica koji mora da igra , čoveka koji je preskočio deo letnjih priprema, to boze zbog obaveza u reprezentaciji, gde nije ni igrao, I to je naš kapiten. Covek je omča oko vrata ovim timu. Nisu slučajno ubedljivo najgori na terenu Spajić i rodić kada igra. Dva privilegovana igrača, dve štetočine koje su koštale zvezdu na X utakmica. Glazer nije smeo da se vraca na gol. 4 meseca nije igrao, I sad je našao da ga vraća. Mali Gutesa je trebalo i treba da igra. Ostala postavka je bila u redu, igrao je ko treba da igra, ali jednostavno PSV je jači rival i to se jasno videlo . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Wednesday at 08:26 AM Share Posted Wednesday at 08:26 AM 9 hours ago, Markoss said: Serif bio i ostao drvo. Covek ima realizaciju manju od 10 posto. Jadna je ekipa koja ima takvog spica. I opet je bio najbolji igrac kroz celu ls 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Wednesday at 08:28 AM Share Posted Wednesday at 08:28 AM Aj barem da nismo poslednji i da nemamo nula bodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Wednesday at 08:41 AM Share Posted Wednesday at 08:41 AM 6 minutes ago, CuaTheTime said: I opet je bio najbolji igrac kroz celu ls Ma to je uobičajena pojava, da se prvi put napiše da je neko loš igrač i da se tvrdoglavo stoji kod tog stava. Šerif je sinoć pored gola, a mimo osvojenih duela, imao asistenciju za Radonjića za kontru koja je dovela do crvenog kartona, asistencije za šanse Radonjića i Elsnika, asistenciju za Maksimovića (mali ofsajd), pri tom su sve asistencije posledica prethodno izborenih lopti, a šansu koju je promašio je bukvalno sam sebi i stvorio. Tako da je sinoć, a i inače, više nego solidan. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Wednesday at 08:52 AM Share Posted Wednesday at 08:52 AM Riba od glave smrdi, vazda je bilo i bice Odatle se vonj siri na sve ostalo, da ne kazem strukture kluba, stab i ekipu. Neko rece - Psv prosecna ekipa, tako da mi dodjemo debelo ispod proseka i zalutali u ovo takmicenje, a sve posle nekoliko godina "iskustva" igranja iste te Ls. Jbg, nema leba u ovakvoj drzavi i uz ovakve vodje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Wednesday at 09:14 AM Share Posted Wednesday at 09:14 AM 10 hours ago, СтелаРоса said: - nespremne igrace (Silas, Krunic, Radonjic su tek posle 3-4 utakmice uhvatili ritam) Silas ima kvalitet ali njegov učinak na kraju ništa posebno. Krunić je svojim kiksevima doprineo lošim rezultatima, a bilo bi lepo da je Radonjić posle 3-4 utakmice uhvatio ritam. Da budem iskren ove sezone sam mirno gledao utakmice i ove dosadne u našoj ligi, a i ove u LŠ. Orangutanska uprava mi je mnoge stvari ogadila. Narodski da se izrazim - svi su oni naprednjačka govna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Wednesday at 10:25 AM Share Posted Wednesday at 10:25 AM 1 hour ago, CuaTheTime said: I opet je bio najbolji igrac kroz celu ls Moguce da sam subjektivan i da ne vidim tih xy korisnih stvari koje radi, ali napadace koji ne umeju da postignu gol ne podnosim, kao ni igrace koji su posvadjani s loptom. On je u oba ta segmenta katastrofalan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Wednesday at 10:34 AM Share Posted Wednesday at 10:34 AM 5 minutes ago, Markoss said: Moguce da sam subjektivan i da ne vidim tih xy korisnih stvari koje radi, ali napadace koji ne umeju da postignu gol ne podnosim, kao ni igrace koji su posvadjani s loptom. On je u oba ta segmenta katastrofalan. Radi generalno dobar posao u polju...ne beži od lopte, nudi se saigračima, jak u duelu, sposoban da se dobro pozicionira , a postigao je solidan broj i golova ove sezone. Da ima bolju realizaciju on ne bi ni bio kod nas, već u nekom jačem klubu. Meni je on generalno ostavio dobar utisak. Svoj manjak fudbalskog znanja, nadomestio je kroz borbu i želju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Wednesday at 10:50 AM Share Posted Wednesday at 10:50 AM Ispodprosecna igra nasih sinoc. Sarkastican da budem pa da kazem teske su nam noge od priprema. Ponovo je Elsnik glumio levog beka i u zavrsnici nije mogao da doprinese na pravi nacin. Lopta je isla nazad stalno. Bez odlucnosti kao da nismo znali sta hocemo. Ima i do toga da je PSV odlicno markirao prostor. Serifovi promasaji su blamantni. PSV je dosao po pobedu koja ih vodi dalje i znali su da proslave to sa navijacima. Atmosfera na stadiona generalno losa. Prvi put se jasno cula himna lige sampiona. Onaj vrljavi spiker u trenucima kada na semaforu ide predstavljanje iraca PSV-a predstavlja starnih jedansest Zvezde. PSV smo morali da zgazimo kao Novak Alkaraza juce. Da je nesrecni Serif rutinirao na pocetku utakmice onu sansu drugaciji bi se fudbal gledao. Bas sam neprijatno iznenadjen vidjenim sinoc. PSV nista posebno kao da je neka ekipa iz SFRJ dosla na Marakanu na foru dala golove odbranila se do kraja i otkinula Zvezdi 3 boda. Djiga astistent, Djiga strelac. Kako ove ostale nije sramota nije mi jasno. Da nismo prosli pripreme verovatno bi jos losije prosli. Svako ide po svoje. PSV je dosao po tri boda za prolaz mi cemo verovatno sledece nedelje otici po tri boda u Svajcarsku. Prvih 10 minuta po iskljucenje igraca PSV-a nasi su igrali kao da mi imamo igraca manje a ne PSV. Potpuno ludilo. Ne shvatam apsolutno nasu energiju i plan igre od sinoc. Jedno veliko duplo golo i ogromno razocarenje. Bolje bi mi bilo da sam ostao kuci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Wednesday at 11:16 AM Share Posted Wednesday at 11:16 AM Šerif je profil igrača koji moramo da imamo u timu za LŠ. Ozbiljna mrcina koja fizički može da nosi na leđima čak i elitne štopere poput Dijaša i Akanđija. Dovoljno pokretan, agresivan na lopti, otvara mnogo terena, iščačka brdo ničijih lopti, nema probleme sa povredama i jačim ritmom mečeva itd. Duarte je oku mnogo lepši i spretniji u 16 međutim ne radi sve što nama treba. Plus već ima dve povrede u samo 6 meseci. Dakle i kad prodamo Šerifa moramo naći nekog sličnog njemu, još ako je bolji pred golom tim bolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Wednesday at 11:20 AM Share Posted Wednesday at 11:20 AM "Sve što smo danas izgubili je bilo na prekidima, a toliko smo radili. Videli smo da je De Jong target man, obratili smo pažnju, ali su uspeli da ga oslobode pik-en-rolovima iz basketa. Nismo uspeli da zaustavimo to i 99% je bio kraj. Trebalo je da ga udarimo u leđa u skoku, pa neka razmisli da li će da skoči opet", započeo je Elšnik. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Wednesday at 11:21 AM Share Posted Wednesday at 11:21 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts