Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

15 minutes ago, tsva said:

I to mu je previse koliko je balvan. Igra jer ga Terza gura. Mozga bez

15 minutes ago, No name said:

To nema veze sa minutazom,  ovde se radi o amaterizmu jednog igrača.  Ovo je nivo zonske lige šta je on igrao sad. 

Svaki kontakt greska, svako postavljanje greska...ako je zaboravio da igra fudbal nakon povrede onda neka ide na klupu. Covek je isto ovako grešio u I JSL ko je detaljnije pratio...

Lako je odmah proglašavati igrače balvanima, što je put kroz koji prolazi većina mladih igrača ovde. On dolazi iz lige gde nema prilike da nauči da izgubljena lopta predstavlja potencijalno opasan napad protivnika i da je preterano zadržavanje lopte isto tako prilika za pritisak protivnika. Eraković i Điga npr. su takođe posle prvih kikseva proglašavani za menadžerske kombinacije.

• Like 3

2 minutes ago, Knipex said:

Daj ne zajebavajte, kakav crni penal. Bacio se kao u bazen. Jesu imali kontakt, ali je igrač Milana udario stopalom u stopalo Elšnika kad je sklonio loptu. Nije ga nagazio Elšnik.

Uzivo je izgledalo kao cist penal. Na snimku jasno da nije.

2 minutes ago, Knipex said:

Daj ne zajebavajte, kakav crni penal. Bacio se kao u bazen. Jesu imali kontakt, ali je igrač Milana udario stopalom u stopalo Elšnika kad je sklonio loptu. Nije ga nagazio Elšnik.

Samo zato sto je prvo po lopti i nije jbg.

Ja sam video sekundu posle snimak pa sam zato napisao da jeste penal.