Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

15 hours ago, Molina23 said:

Ne znam šta se dešava sa Glazerom i kad se vraća, opet puno mi srce zbog malog Guteše. Ima sasvim fin golmanski skillset, i pojavom i građom uliva sigurnost. Od preplašenog Ilića je već sad duplo bolji. 

Ja bih ipak voleo da se Glazer vrati za Milan, iako kuburi s formom i povredama ove sezone. Gutesa bi mogao da se lepo naprima golova tamo. Jeste bolji od Ilica koji mi se ne dopada, ali nije on jos taj nivo i ko zna hoce li biti

• Like 1

3 hours ago, Markoss said:

Ma u Superligi za Zvezdu moze da brani i golman iz omladinaca. Bitno je kako ce da se pokaze u Evropi. Ali na prvu, deluje sigurnije od Ilica.

Malo sam gledao Gutešu i jedino što mu nije na nivou je refleks, može to žestokim radom da se ispravi a najbolje se prikrije sjajnim i brzim postavljanjem. Mora mnogo da radi a na klubu je da li će mu ukazati poverenje.

On 11/29/2024 at 8:02 PM, merosina said:

Zanima me da li se razmislja alternativa za Djigu. Ako ne ode na zimu, sve izvesno da ce otici na leto. 

Veljkovic bi bio dobra zamena, s'obzirom da mu na leto istice ugovor.

Saglasan sam sa većinom, Veljković jedino kao neki treći štoper. Nije ni blizu Đige po kvalitetu. Zamena za Spajića koji je to trebalo da bude ove sezone.

On 11/30/2024 at 3:25 AM, Igor_ said:

Vala Terza i Mrkela vec trljaju ruke kad vide kome sve isticu ugovori sledece godine, Veljkovic, Gajic, Joveljic, Jovic, Djuricic, Mladenovic, Dmitrovic... 

Gajić već bio, a i možemo bolje tu. Joveljiću ugovor ističe 31.12.2025. ali svakako očekujem da ode na zapad možda već sad na zimu ili leto.
Mladenović isto bio, a i verovatno nas je odbio leta '23. Mada ne bi bilo loše imati ga kao opciju. Dmitrović isto ok kao backup opcija.
Đuričić je jedan od igrača koji su napuštali klub još u omladincima u onim mračnim danima. Puni 33 u januaru, a tu smo generalno popunjeni u timu.

Luka Jović. Majko sveta, kakav talenat, kakav igrač je mogao da bude. Preran odlazak u Real, ali ko može da odbije Real. Slabe igre poslednjih godina u klubovima, za reprezentaciju je zapravo bio solidan i dao je i neke bitne golove kao recimo protiv Škotske, ali opet je sve to nekako u senci posle promašaja protiv Španije. Ako bi došao sa zaista željom da igra i da se vrati na barem 70% igrača iz Ajntrahta imali bismo neviđeno pojačanje. E sad problem je što to sigurno i dalje misli dobar deo Evrope, ako sam dobro ispratio turski klubovi pre svih, tako da će jako teško biti doći do ugovora sa njim. Ali ja dižem obe ruke već sad.

3 hours ago, CuaTheTime said:

Rodicu, Kangi, Kataiju i Ivanicu istice ugovor na kraju sezone.

Katai ima opciju produžetka, mada nikad nije objašnjeno u kom slučaju i pod kojim uslovima. Ističe i Spajiću ugovor, kao i Degeneku, a i pozajmica Drkušiću. Kao što sam već pisao, deluje da se na Lekovića uopšte ne računa, tako da je štoper prioritet u zimskom prelaznom roku, dvojica ako ode Điga.

Ali da, u slučaju da odu Rodić, Kanga, Katai i Spajić, a Ivanić produži, on bi bio najstariji igrač u timu, uz Krunića. Čak nemamo ni veterana golmana.

20 hours ago, NikadProtivKaline said:

luka jovic najprecenjeniji igrac ikada

nadam se da nas zaobilazi u sirokom luku

Neko je nekome precenjen, neko potcenjen. To je rekao bih subjektivna stvar. Ali sledeće je činjenica: igrača kakav je bio Luka Jović u momentu prelaska u Real Madrid, Crvena zvezda nije imala od '91, a možda i nikad.

• Like 1
  • Ha-ha 3