atmsfr lnČ Posted Saturday at 01:09 AM Share Posted Saturday at 01:09 AM Ma igrace Lekovic ko sto su neki ljudi trazili letos da bude ispred Djigice 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Saturday at 01:54 AM Share Posted Saturday at 01:54 AM Djiga igra toliko dobro da će biti praktično nemoguće naći adekvatnu zamenu za njega, pretvorio se dečko u pravu zverku, baš je privilegija gledati tako kompletnog i modernog štopera u FKCZ. 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Saturday at 02:25 AM Share Posted Saturday at 02:25 AM Vala Terza i Mrkela vec trljaju ruke kad vide kome sve isticu ugovori sledece godine, Veljkovic, Gajic, Joveljic, Jovic, Djuricic, Mladenovic, Dmitrovic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted Saturday at 09:04 AM Share Posted Saturday at 09:04 AM 6 hours ago, Igor_ said: Vala Terza i Mrkela vec trljaju ruke kad vide kome sve isticu ugovori sledece godine, Veljkovic, Gajic, Joveljic, Jovic, Djuricic, Mladenovic, Dmitrovic... moglo bi da se probere nesto za nas. Veljkovic je reprezentativni stoper sa dugim stazom u nemackoj ligi. Gajic je bio uvek mlak bek i ne verujem da je ista napredovao od kad je otisao iz CZ. Stvarno ne znam kako je on bio prva opcija CSKA za beka Joveljic i Jovic zasigurno ce gledati novi inostrani agazman. Djuricic je kvalitetan igrac, ali su ga stigle malo i godine. Ne znam da li bi dobili neku dodatnu vrednist njegovim dolaskom. Mladenovic i Dmitrovic su realne opcije, pogotovo ako Glazer ode, Dmitrovic bi bio adekvatna zamena (i ako mi se nije nikad dopao kao golman) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Saturday at 09:05 AM Share Posted Saturday at 09:05 AM 6 hours ago, Guru said: Djiga igra toliko dobro da će biti praktično nemoguće naći adekvatnu zamenu za njega, pretvorio se dečko u pravu zverku, baš je privilegija gledati tako kompletnog i modernog štopera u FKCZ. Điga je trenutno naš najbolji i najkonstantniji igrač. Ako ne ode na zimu na leto sigurno ide. Mene pomalo puca sujeta kad se setim da sam predvideo da će biti odličan igrač još u prvom delu sezone kada je došao u Zvezdu. Pisao sam već pa da ne bude da se hvalim. Još tada mi se svidelo kakvu tehniku i pregled igre ima iako je pravio neke početničke greške. Sin je igrao štopera i još od tada sam naučio šta su bitne karakteristike igrača na toj poziciji. Ćaletu sam pre neki dan natrljao na nos našu diskusiju iz tog perioda kada je rekao da je Điga promašaj, tantus, drvo,... Elem, mnogo mi je drago zbog Đige jer izgleda kao prizeman, vredan i radan momak. Želim mu da izabere dobar klub gde će moći da nastavi ovim putem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv7 Posted Saturday at 09:28 AM Share Posted Saturday at 09:28 AM 14 hours ago, merosina said: Zanima me da li se razmislja alternativa za Djigu. Ako ne ode na zimu, sve izvesno da ce otici na leto. Veljkovic bi bio dobra zamena, s'obzirom da mu na leto istice ugovor. Veljkovic bi bio odlicna zamena za Spajica,Djigu treba da zameni neki mlad igrac,projekat,koji bi sazrevao uz Veljkovica ako dodje,ili Drkusica ako ostane.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Saturday at 10:05 AM Share Posted Saturday at 10:05 AM Za Djigu se mora uzeti barem 12-15 miliona, vec sada je stoper koji i u LS pravi razliku. Cuva i gol i Spajica. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Saturday at 10:29 AM Share Posted Saturday at 10:29 AM (edited) Takva je situacija da od 29. januara nemamo više takmičarsku utakmicu jer su sanse da udjemo u 24 otprilike iste kao da će biti neizvesna borba za titulu. Tako da po meni ne treba gledati mnogo na pojačanja nego da se spremamo za letnji prelazni rok i već sada aktivno radimo na tome. Da sada već potpišemo neke igrace za leto kao sto smo radili kod Stamenica i Olajinke. Sto se prodaje tiče, tu nam je problem da još ne znamo da li ćemo igrati kvalifikacije ili direktno udjemo u LS (najverovatnije kvalifikacije). Da udjemo direktno, naravno da je bolje da prodajemo sada ako je alternativa da svakako idu na leto. Ako igramo kvalifikacije onda ipak bolje da imamo Hvang scenarijo gde će igrač ostati do kraja kvalifikacija. Edited Saturday at 10:34 AM by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Saturday at 10:45 AM Share Posted Saturday at 10:45 AM 39 minutes ago, Cavani said: Za Djigu se mora uzeti barem 12-15 miliona, vec sada je stoper koji i u LS pravi razliku. Cuva i gol i Spajica. Znatno pouzdaniji nego Uroš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Saturday at 10:48 AM Share Posted Saturday at 10:48 AM Na mestu Spajića je potreban štoper sa levom nogom. Noga je tu bitnija nego kod levog beka jer build-up uglavnom radimo u kombinaciji 2+3 pa kada se presing izvrši na levog štopera bitno je da može da orjentiše telo na pravu stranu i levom nogom da prosledi pas ka levom beku. Treba proveriti sa Zenitom da li bi pustili Roberta Renana kod nas na pozajmicu sa pravom otkupa sledeće leto kao što su ga poslali sada u Al-Šabab. Ili potražiti nego provereno rešenje iz JA kao Sabino iz Sao Paula ili Vagner Leonardo iz Vitorije i njega uparaiti sa štoperom jačim u duelu ali opet solidnom desnom nogom što je iskreno lakše naći nego dobrog levog štopera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Saturday at 11:16 AM Share Posted Saturday at 11:16 AM Pošto Djiga vrlo verovatno ide a i momak je zaslužio da se dobro naplati i da igra jaču ligu, mi pored njega moramo dovesti još jednog stopera umesto Spajica. To treba uraditi već sad na zimu kako bi se uigrali i spremili za leto i kvalifikacije. Avdic da se sad na zimu odmah gurne u tim, da prodje pripreme, a onda i da se ustali u domaćoj ligi gde bi dobio rutinu, da na leto i jesen u Evropi imamo spremnog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Saturday at 11:17 AM Share Posted Saturday at 11:17 AM Pisu da zelimo Juninha napadaca qarabaga.https://www.idman.biz/en/news/football/53437 30 minutes ago, Мџе said: Na mestu Spajića je potreban štoper sa levom nogom. Noga je tu bitnija nego kod levog beka jer build-up uglavnom radimo u kombinaciji 2+3 pa kada se presing izvrši na levog štopera bitno je da može da orjentiše telo na pravu stranu i levom nogom da prosledi pas ka levom beku. Treba proveriti sa Zenitom da li bi pustili Roberta Renana kod nas na pozajmicu sa pravom otkupa sledeće leto kao što su ga poslali sada u Al-Šabab. Ili potražiti nego provereno rešenje iz JA kao Sabino iz Sao Paula ili Vagner Leonardo iz Vitorije i njega uparaiti sa štoperom jačim u duelu ali opet solidnom desnom nogom što je iskreno lakše naći nego dobrog levog štopera. Sta mislis o Ratniku kao opciji kad ode Djiga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Saturday at 12:20 PM Share Posted Saturday at 12:20 PM 53 minutes ago, CuaTheTime said: Pisu da zelimo Juninha napadaca qarabaga.https://www.idman.biz/en/news/football/53437 Sta mislis o Ratniku kao opciji kad ode Djiga? Nisam ga gledao tako da nemam mišljenje. Po statistici ima dobru igru nogom, veliki procente uspešnih dodavanja na protivničkoj polovini i po zemlji i u vazduhu. Zanimljivo da u slovenačkoj ligi ima 35% osvojenih duela, što deluje baš baš malo za štopera. Điga je iz Nima kod nas došao sa 60% osvojenih duela ali ne možeš da znaš dok ne pogledaš. Ovo vest oko Brazilca je zanimljiva. Voleo bih da naši iskoriste to partnerstvo sa Zenitom na dubljem nivou pa da nauče kako oni pronalaze brazilske igrače direktno iz Brazila. Prošle sezone su doveli Nima iz Fluminenzea za pet miliona i Mantuana iz Korintijansa za dva. Iznose koji sada možemo da platimo a ti igrači vrede taj novac. Generalno, ruski i ukrajinski (pre rata) klubovim imaju jako dobar skauting od tih istočnih liga sa dosta novca. Puno bolji nego što imaju Grci ili Turci jer su u stanju da dovedu nepoznata imena za uslovno manji novac i da se pokažu kao odlična pojačanja. Ako naši imaju prilike zašto da ne pokupe know-how iz Zenita. Mogli bi smo odlične moderne štopere i bekove da ubodemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Saturday at 03:25 PM Share Posted Saturday at 03:25 PM Guteša-Mimović, Djiga, Drkušić, Seol-Kanga, Dalcio-Silas, Maksimović, Radonjić-Ndiaye Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Saturday at 03:28 PM Share Posted Saturday at 03:28 PM Zanimljiv sastav...rokada u odnosu na Studgart tri igraca Drkusic,Kanga ,Dalsio....napred sve isto kao i bekovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Saturday at 03:30 PM Share Posted Saturday at 03:30 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Saturday at 03:58 PM Share Posted Saturday at 03:58 PM NAbembaš viceprvaka Bundes lige i posle nekoliko dana kiksneš u Lučanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 04:06 PM Share Posted Saturday at 04:06 PM Vaterpolo teren. Nećemo se nagledati fudbala ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 04:19 PM Share Posted Saturday at 04:19 PM Dobro je što smo odmah otvorili meč. Sada damo pametno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Saturday at 04:20 PM Share Posted Saturday at 04:20 PM Centaršut Seola levom nogom kao na tacni. Na početku sezone bežala lopta pri svakom dodiru, očigledno rade nešto na treningu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 05:07 PM Share Posted Saturday at 05:07 PM Katai, čovek zvani "gol mašina" 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted Saturday at 07:55 PM Share Posted Saturday at 07:55 PM 2 hours ago, Don Juan said: Katai, čovek zvani "gol mašina" 😄 Pa dao je jedan gol ( malo na srecu 😄 ). Mene vise brine sto je Duarte promasio zicer. O Ndiaju necu ni da pricam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Saturday at 08:43 PM Share Posted Saturday at 08:43 PM 46 minutes ago, marko_pantelic said: Pa dao je jedan gol ( malo na srecu 😄 ). Mene vise brine sto je Duarte promasio zicer. O Ndiaju necu ni da pricam. Zato i kažem, igra malo ali meće na skoro svakoj 😁. Jeste ono bio zicer, ali iskreno nemam pojma kako se lopta kotrljala na onom terenu, tako da ne bih mnogo uzimao u obzir ovaj meč. Sreća da smo rano postigli gol, bilo bi svašta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Saturday at 10:34 PM Share Posted Saturday at 10:34 PM Ne znam šta se dešava sa Glazerom i kad se vraća, opet puno mi srce zbog malog Guteše. Ima sasvim fin golmanski skillset, i pojavom i građom uliva sigurnost. Od preplašenog Ilića je već sad duplo bolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted yesterday at 07:44 AM Share Posted yesterday at 07:44 AM 14 hours ago, Don Juan said: Katai, čovek zvani "gol mašina" 😄 Propisno se ispromasivao u ovom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts