Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu


Kooineeperk

Recommended Posts

Ja stvarno ne želim opet da gledam Olajinku na levom beku, ako je Drkušić zdrav i spreman ne vidim što on ne bi imao ulogu koju je Seol imao na derbiju, a Seol da se lepo vrati levo i dobije više slobode da ide napred. Maksimović se odlično pokazao i kada je već situacija ovakva valjalo bi nastaviti forsirati ga, jer mi alternative baš i ne ulivaju previše poverenja...

  • Like 8
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Taratarn said:

Loša vest je povreda Ivanića, uz Đigu ponajbolji pojedinac u prethodnim mečevima. Hendikep za nas, ali ni sa Mićom nemamo neke velike šanse.

 

Mirka možemo dodati u onaj niz igrača koji izgledaju bolje nego na početku sezone ili bolje pod Milojevićem nego Baharom. Njegova igra se znatno unapredila i postao je jedan od ključnih šrafova u našoj igri. Na derbiju se rotirao sa Olajinkom kako bi bio bliže golu i učestvovao u građenju igre ili često i kad je zapinjalo i kad smo imali pritisak na zadnju liniju spuštao se da taj isti pritisak razbije, jednostavno bio pristutan svugde na terenu. Rekao bih da je i presing i defanzivne zadatke unapredio takođe. Ono mahanje rukama na neuvođenje izmene za Mimovića je po meni vredno kapitenske trake, rekao bih da je on bolji kandidat za istu nego Spajić. Mala sreća u nesreći bi bila da Andrija preuzme tu poziciju i vidimo kako može da iznese utakmice u nizu.

 

Mirkovo trčanje u poređenju sa utakmicom protiv Čukaričkog. Kao podsećanje, na derbiju smo imali i malog Maksimovića koji je igrao na poziciji desne osmice i to čini Ivanićev trud još većim.

spacer.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Venger said:

Sta objasnjavaju ove dve slike?


Dodiri loptom igrača na terenu. Puno više fluidnosti i kretanja u njegovoj igri na derbiju što može da bude samo dobra stvar (uzimajući u obzir poziciju koji igra).

Link to comment
Share on other sites

U derbiju se vidi da se mnogo vise vracao nazad, da pomogne pri iznosenju lopte olajinski dole, takodje vidi se da je isao i na desnu stranu sto mi se jako svidja jer to u njegovoj igri, ja kao laik, retko vidjam. Siguran sam i da odbrani nije svejedno kada ponekad promeni stranu, samo jos sa Silasom da se ukopca i bice to super

Edited by drperce
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, pentatonik said:

Je li ovo sa sofascore? Kod njih Olajinka 7.5 ocena na derbiju, a Maksimović 7.1


Jeste. Već je ranije pisano da se ocene na tim sajtovima generišu po nekom šablonu i da ih ne treba uzimati za ozbiljno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...